altctrldel Ιανουάριος 13, 2011 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αν καταφερεις και βρεις Έχοντας 3 καμμένα στα 5 Chieftec (2 διαφορετικά μοντέλα) που αγοράστηκαν για γραφείο τα 6 τελευταία χρόνια στέλνω εγώ αν χρειαστεί. Και είναι τα μοναδικά τροφοδοτικά που τα τίναξαν (μέσα σε 2,5 - 3 χρόνια) από τα 15-16 που χρησιμοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα (Enermax, Antec, Tagan και Corsair). Όλα συνδεδεμένα με UPS της APC, σε συνθέσεις που δεν ήταν φορτωμένες. Στα ίδια συστήματα αντικαταστάθηκαν από παλαιότερα τροφοδοτικά της Tagan μικρότερης ονομαστικής ισχύος χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να σου κάτσει ένα προβληματικό κομμάτι, αλλά όταν τα ποσοστά αστοχίας είναι τόσο υψηλά και μάλιστα από διαφορετικές παρτίδες, δε θα συμβούλευα κανένα να πάρει chieftec ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2011 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Μια που την εχετε πιασει τη συζητηση για τροφοδοτικα, που παρεμπιπτοντως εγω ουτε ΤΤ ουτε chieftec θα αγοραζα ποτε, για τα φτηνα ενα coolermaster 500w extreme power σας λεει τπτ για γυρω στα 50 ευρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Ιανουάριος 13, 2011 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 αυτό λέει κάτι? φθηνό corsair :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 13, 2011 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 GMC R4 BULLDOZER BLACK - - CASES - E-SHOP.GR το οποίο το βλέπω ζόρικο! Αυτοί που βγάζουν Kangaroo κουτιά κυκλοφορούν ακόμα "ελεύθεροι"; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 13, 2011 #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Μια που την εχετε πιασει τη συζητηση για τροφοδοτικα, που παρεμπιπτοντως εγω ουτε ΤΤ ουτε chieftec θα αγοραζα ποτε, για τα φτηνα ενα coolermaster 500w extreme power σας λεει τπτ για γυρω στα 50 ευρω?Αν είναι αυτό που νομίζω, δεν είναι πραγματικό 500άρι αλλά 420άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Ιανουάριος 13, 2011 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Έχω ένα noname σε έναν P4 από το 2000, μια χαρά δουλεύει, δεν έχει πάθει τίποτα μάλλον δεν θα ξανά αγοράσω branded τροφοδοτικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Ιανουάριος 13, 2011 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Έχοντας 3 καμμένα στα 5 Chieftec (2 διαφορετικά μοντέλα) που αγοράστηκαν για γραφείο τα 6 τελευταία χρόνια στέλνω εγώ αν χρειαστεί.Και είναι τα μοναδικά τροφοδοτικά που τα τίναξαν (μέσα σε 2,5 - 3 χρόνια) από τα 15-16 που χρησιμοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα (Enermax, Antec, Tagan και Corsair). Όλα συνδεδεμένα με UPS της APC, σε συνθέσεις που δεν ήταν φορτωμένες. Στα ίδια συστήματα αντικαταστάθηκαν από παλαιότερα τροφοδοτικά της Tagan μικρότερης ονομαστικής ισχύος χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα εδώ και αρκετό καιρό. Συμβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να σου κάτσει ένα προβληματικό κομμάτι, αλλά όταν τα ποσοστά αστοχίας είναι τόσο υψηλά και μάλιστα από διαφορετικές παρτίδες, δε θα συμβούλευα κανένα να πάρει chieftec ... +1 Τους δυο τελευταίους μήνες εχω αλλάξει 3 στην εταιρεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 13, 2011 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Εγω παντως να διευκρινησω οτι οντως τα μικρα τα chieftec δεν ειναι οτι καλυτερο(αν και οσα ειχα δοκιμασει με ειχαν βγαλει ασπροπροσωπο και ειναι και οικονομικα) αλλα τα μεγαλυτερα ειναι τουλαχιστον τιμια για οτι ζητανε.τεσπα στην τελικη κοιταει review και επιλεγει,5 λεπτα υποθεση ειναι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordred Ιανουάριος 13, 2011 #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Παιδιά συνήθως οτι πλερώνεις παίρνεις. Αλλά μην αφορίζετε ολόκληρη εταιρεία επειδή μπορεί να τύχει να βγει κάτι ελατωματικό... Μπορεί μία ολόκληρη παρτίδα να βγει off ή η συγκεκριμένη παρτίδα στο κατάστημα να είναι B διαλογής. Πολλά παίζουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narzul Ιανουάριος 13, 2011 #50 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Παιδια δε νομιζω να βγαινει νοημα απ αυτη τη κουβεντα.Κι εμενα περυσι μου καηκε το corsair 850w (με τα κιτρινα γραμματα - οχι το modular).Aφου αρχισε αραια και που να μου ριχνει την ασφαλεια , στο τελος καηκε κιολας και ησυχασα.(πανω στον 1 χρονο)Να θεωρησω δλδ την corsair ''μαπα'' εταιρια τωρα?Πηγα απλα κι ομορφα , μου δωσαν πισω τα χρηματα μου - εβαλα και καμποσα ακομα και πηρα το ιδιο σε modular.Αφου σου δινουν τοσα χρονια εγγυηση...Αν σου τυχει το κομματι ελλατωματικο, το αλλαζεις.Κι απ την αλλη εχω noname 350w στο pc του μαγαζιου και δουλευει ανελειπως τα τελευταια 8 χρονια.Στο pc της sister 1 q-tech 550w 6ετιας (που θεωρουταν -δικαιως αφου οντως ηταν- προβληματικα) το οποιο επισης δουλευει ανελειπως.Δεν θα βγει ακρη γιατι ολοι μας πιστευω εχουμε εμπειριες απο καλα πραγματα που μας χαλασαν αμεσως , κι απο σαπια πραγματα που πηραμε για πλακα με σκοπο να μας βγαλουν ισα ισα ενα μηνα , και αντεξαν χρονια. Αλλα στην τελικη οπως ειπα και πιο πανω , αν χαλασουν σε 1-2 χρονια εχουν και εγγυηση , οποτε το θεμα αξιοπιστιας θα επρεπε να ερχετε σε 2η μοιρα.Να αντεχει οταν του ζητησουμε ρευμα , και να μην πηγαινουν τα μισα watt χαμενα ειναι το θεμα , κι εκει ειναι που υπερτερει ελαφρως η chieftech εναντι της tt , και οι seasonic , tagan , enermax , corsair , hipro εναντι ολων των αλλων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2011 #51 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Αν είναι αυτό που νομίζω, δεν είναι πραγματικό 500άρι αλλά 420άρι.Παντου για 500αρι το δινουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 13, 2011 #52 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Λέει 500άρι αλλά δε μπορεί να αποδώσει πάνω από 420W. Είναι δηλαδή 420άρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 13, 2011 #53 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Α οκ καταλαβα τι εννοεις.Δηλαδη για εναν i3 & onboard vga προτεινεις κατι καλυτερο/αναλογο διαφορετικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dant3 Ιανουάριος 13, 2011 #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Θα βγαζει σε peak 500 watt.για ι3 και onboard καρτα αρκετο ειναι παντως ακομα και αν ειναι 420. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 13, 2011 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 OCZ StealthXStream 2 OCZ600SXS2 - Τροφοδοτικό - 600 Watt | Multirama ότι καλύτερο κυκλοφορεί στη χαμηλή κατηγορία .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 13, 2011 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Α οκ καταλαβα τι εννοεις.Δηλαδη για εναν i3 & onboard vga προτεινεις κατι καλυτερο/αναλογο διαφορετικο?Δες το Corsair του Ανέστη στο #43. Υποθέτω κάτι οικονομικό ζητάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 14, 2011 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Ακολουθησα την συμβουλη του λερος2004...και ιδια τιμη με το coolermaster και active pfc και μεγαλυτερο efficiency και 600αρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.