mordred Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Γειά σας παίδες!Έχω ένα περίεργο πρόβλημα...Π'ήρα ένα Enermax απο ένα φίλο το οποίο παίζει στο δικό του σύστημα αλλά μόλις το κοτσάρω σε μένα κανει 2 beep κάθε 1 δευτερόλεπτο. Το θέμα είναι ότι παίζει κανονικά αλλά κάνει αυτό το alarm. Λέει στο manual οτι μπορεί να είναι το σήμα ή να είναι κάτω από 50 watt η κατανάλωση (load minimum) κάτι που δε παίζει γιατί σε άλλο μηχάνημα παίζει.Το δοκίμασα σε Quad Core χωρίς πρόβλημα και σε Phenom triple core χωρίς πρόβλημα. Στο δικό μου (phenom 2 920) βαράει ότι και να του βάλω πάνω. Έλεγα ότι είναι η κάρτα (5870) αλλά το κάνει και με 9800gtx και με τη 8800gtx των άλλων μηχανημάτων. Το κάνει και χωρίς κάρτα! Το θέμα είναι οτι το μηχανημα παίζει κανονικά με ένα coolermaster 700άρι... Απλά με το Enermax βγάζει alarm... Τι λέτε να παίζει ρε παίδες εσείς που είστε μαστόρια των τροφοδοτικών!?
mordred Ιανουάριος 11, 2011 Author #3 Ιανουάριος 11, 2011 Παίζει τέτοιο πράγμα;!!! Δεν το έχω ξανακούσει... Το Cuad έχει gigabyte όπως και το δικό μου... Δεν είναι κουλό;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.