Jump to content

BACKUP XBOX παιχνιδιών

apotsi

Recommended Posts

Καλησπέρα... Έκανα και εγώ εχθές στον εαυτό μου ένα δωράκι...

Πήρα το XBOX της Microsoft, το οποίο είχε μέσα και ένα original παιχνίδι μέσα. Το "Project Gotham Racing 2". Θα ήθελα να το κάνω και ένα backup έτσι για να υπάρχει.

Έχει ασχοληθεί κανένας μ' αυτά τα θέματα; Μπορεί να μου πεί τον ποιό εύκολο τρόπο, γιατί έψαξα μέσα στο Google, και αυτά που βρηκα ήταν λίγο "κουλά" (mount DVD rom στο XBOX, και από εκεί αντιγραφή μέσω δικτυου κάποιων directories, κ.ά.)...

Βοήθεια....

:confused:

Εγω δεν έχω ασχοληθεί με την αντιγραφή ( για προσωπικά αντίγραφα ασφαλείας πάντα ) παιχνιδιών Xbox.

Κάποιος σίγουρα θα ξέρει.

Υ.Γ. Πιστεύω να τα θες για προσωπική χρήση , γιατί αλλιώς το thread θα κλειδώσει λογικά.

Αρχική απάντηση από billpeppas

Εγω δεν έχω ασχοληθεί με την αντιγραφή ( για προσωπικά αντίγραφα ασφαλείας πάντα ) παιχνιδιών Xbox.

Κάποιος σίγουρα θα ξέρει.

Ουτε εγω εχω ασχοληθει με τις αντιγραφες ΧΒΟΧ παιχνιδιων.

Υ.Γ: Ελπιζω να βοηθησα.

Modchip οπωσδήποτε. Evox Dashboard.

Δυστυχώς δε διαβάζονται τα dvdακια του xbox στο pc. Οποτε ή θα τα κάνεις FTP απο το xbox στο PC, ή θα βάλεις σκληρό δίσκο και θα τα κάνεις copy εκεί.

Αφου κάνεις FTP (tip: flashfxp), (απο το γράμμα D που ειναι το DVD του χβοχ) χρησιμοποιείς το ISOCRAXTION 3.1 για να σου φτιάξει ενα iso. Το iso το γράφεις με to dvddecrypter.

Παντως ο σκληρός ειναι ενα must για το χβοχ. Ακόμα και ενας 40άρης θα σε βοηθήσει πολύ.

Αρχική απάντηση από billpeppas

Αυτό που λέει ο Trooper είναι όντως σωστό.

¨Ενας δίσκος στο Xbox θα βοηθούσε πολύ.

Evox Dashboard?

Info for this one?

To Evox Dashboard ειναι ενα bootable dvdaki το οποιο περιέχει πολλά καλούδια. Μπορεις να το ψάξεις σαν Slayers EVOX 2.5. Υπάρχουν διάφορα τετοια dvdακια... ειναι πολυ χρήσιμα.

Εχει utilities για να κανεις φορματ το σκληρό, να σου φτιαχνει τα partitions, να κάνεις copy τα παιχνίδια, εχει media player που παίζει divx, mp3, jpg κλπ...

• 7 months later...
  • 2 weeks later...
Αρχική απάντηση από neofix

www.xboxgr.com oti thelete gia tetoiou eidous erotiseis-apantiseis! kai einai sta ellhnika!

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.. Αλλά μιας κι εδώ γράφουμε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες κάνε ένα κόπο και διόρθωσε την καταχώρηση σου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.