Snips Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Ποιος είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να αναδυθεί το επόμενο ανοιχτό παράθυρο στην μπάρα εργασίας;Δεν με ενδιαφέρει το ALT+TAB.Θέλω πχ αν έχω 10 έγγραφα του Word ανοιχτά (ξεχωριστά εννοώ), με το πάτημα των κουμπιών να μεταβαίνω στο επόμενο μετά στο επόμενο κτλ κτλ κτλ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 11, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 ctrl+tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 11, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Δεν ισχύει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 11, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 win + tab είναι η χαζομάρα του αέρο, αλλά δε ξέρω κατά το πόσο σε βολεύει αφού δε σου κάνει το alt-tab.Εdit: γιατί δε σε βολεύει το alt tab; επειδή πρέπει να το πατήσεις 2 φορές για να σε πάει στο επόμενο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ταμτάκος Ιανουάριος 11, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Ψάξε αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός στο Keyboard shortcuts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Ιανουάριος 11, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Δεν ισχύει αυτό.Γιατί δεν ισχύει;;;Το ctrl+tab σε μεταφέρει από το ένα φύλλο στο άλλο.Για παράδειγμα, εάν έχεις ανοιχτά 10 έγγραφα Word, σε μεταφέρει ανάμεσα σε αυτά τα 10 έγγραφα.Άλλο παράδειγμα είναι στα tabs του Firefox ή οποιουδήποτε browser.Εμένα μια χαρά παίζει αυτό και σε Windows XP και σε Vista/7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 12, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Nαι αλλα δεν ξέρω αν είδες αλλά έγραψα τα έγγραφα είναι ανοιχτά ξεχωριστά. Ατυχές παράδειγμα αν θες. Θεώρησε ότι έχω 10 firefox ανοιχτούς ξεχωριστά...όχι 10 tabs.... H τέλος πάντων, 10 διαφορετικά προγράμματα. @Volrath. Δεν βολεύει γιατί χρειάζομαι να μεταβάινω αστραπιαία στο επόμενο....το ATL-TAB μου βγάζει panel επιλογής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Ιανουάριος 12, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 alt-esc σε πάει στο επόμενο παράθυρο, αλλά δεν βολεύει ο συνδιασμός των πλήκτρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasterCommander Ιανουάριος 12, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Αν το word πχ πιάνει στη γραμμή εργασιών μια θέση από το 10 και κάτω=Ν,τότε αντιστιχεί στο συνδιασμό win + N.Πατώντας το συνδυασμό αυτό επαννηλημένα μεταφέρεσαι στα διάφορα παράθυρα του word που είναι ανοιχτά.Εγώ που έχω τον firefox στη πρώτη θέση καρφιτσωμένο,πατώντας win + 1 μεταφέρομαι στα διάφορα παράθυρα που έχω ανοιχτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Ιανουάριος 18, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 alt-esc σε πάει στο επόμενο παράθυρο, αλλά δεν βολεύει ο συνδιασμός των πλήκτρων.Bολεύει και παραβολεύει...Ευχαριστώ φίλος.... :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.