Snips Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11, 2011 Ποιος είναι ο συνδυασμός πλήκτρων για να αναδυθεί το επόμενο ανοιχτό παράθυρο στην μπάρα εργασίας;Δεν με ενδιαφέρει το ALT+TAB.Θέλω πχ αν έχω 10 έγγραφα του Word ανοιχτά (ξεχωριστά εννοώ), με το πάτημα των κουμπιών να μεταβαίνω στο επόμενο μετά στο επόμενο κτλ κτλ κτλ...
Volrath Ιανουάριος 11, 2011 #4 Ιανουάριος 11, 2011 win + tab είναι η χαζομάρα του αέρο, αλλά δε ξέρω κατά το πόσο σε βολεύει αφού δε σου κάνει το alt-tab.Εdit: γιατί δε σε βολεύει το alt tab; επειδή πρέπει να το πατήσεις 2 φορές για να σε πάει στο επόμενο;
Ταμτάκος Ιανουάριος 11, 2011 #5 Ιανουάριος 11, 2011 Ψάξε αν υπάρχει κάποιος συνδυασμός στο Keyboard shortcuts
Aligator21 Ιανουάριος 11, 2011 #6 Ιανουάριος 11, 2011 Δεν ισχύει αυτό.Γιατί δεν ισχύει;;;Το ctrl+tab σε μεταφέρει από το ένα φύλλο στο άλλο.Για παράδειγμα, εάν έχεις ανοιχτά 10 έγγραφα Word, σε μεταφέρει ανάμεσα σε αυτά τα 10 έγγραφα.Άλλο παράδειγμα είναι στα tabs του Firefox ή οποιουδήποτε browser.Εμένα μια χαρά παίζει αυτό και σε Windows XP και σε Vista/7.
Snips Ιανουάριος 12, 2011 Author #7 Ιανουάριος 12, 2011 Nαι αλλα δεν ξέρω αν είδες αλλά έγραψα τα έγγραφα είναι ανοιχτά ξεχωριστά. Ατυχές παράδειγμα αν θες. Θεώρησε ότι έχω 10 firefox ανοιχτούς ξεχωριστά...όχι 10 tabs.... H τέλος πάντων, 10 διαφορετικά προγράμματα. @Volrath. Δεν βολεύει γιατί χρειάζομαι να μεταβάινω αστραπιαία στο επόμενο....το ATL-TAB μου βγάζει panel επιλογής.
Volrath Ιανουάριος 12, 2011 #8 Ιανουάριος 12, 2011 alt-esc σε πάει στο επόμενο παράθυρο, αλλά δεν βολεύει ο συνδιασμός των πλήκτρων.
MasterCommander Ιανουάριος 12, 2011 #9 Ιανουάριος 12, 2011 Αν το word πχ πιάνει στη γραμμή εργασιών μια θέση από το 10 και κάτω=Ν,τότε αντιστιχεί στο συνδιασμό win + N.Πατώντας το συνδυασμό αυτό επαννηλημένα μεταφέρεσαι στα διάφορα παράθυρα του word που είναι ανοιχτά.Εγώ που έχω τον firefox στη πρώτη θέση καρφιτσωμένο,πατώντας win + 1 μεταφέρομαι στα διάφορα παράθυρα που έχω ανοιχτά.
Snips Ιανουάριος 18, 2011 Author #10 Ιανουάριος 18, 2011 alt-esc σε πάει στο επόμενο παράθυρο, αλλά δεν βολεύει ο συνδιασμός των πλήκτρων.Bολεύει και παραβολεύει...Ευχαριστώ φίλος.... :dance3:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.