Jump to content

Paypal refund (time)

dimitris_s

Recommended Posts

και εσυ φανταζομαι ξερεις τι λενε για τις γνωμες.. Σε 3 refund που εχω ζητησει μου τα εστειλαν στο paypal και επρεπε μετα να κανω withdraw. Αν τωρα εσενα σου ερχονται στην καρτα, good for you!

Για το λόγο ότι ζήτησα εξηγήσεις ......... τι κάρτα έχεις .. ποιας τράπεζας ..

Σε κάποιων που απέφευγε να απαντήσει ..

Έλαβα δυο μηνύματα από ενοχλημένους διαχειριστές . :)

Δεν θα την πάω μακριά την βαλίτσα ,

Τα θέματα με τις κάρτες και τις συναλλαγές , είναι τα μόνα που χαρακτηρίζονται ως ξεκάθαρες διαδικασίες και υπάρχει ενημέρωση από τους φορείς που αναμειγνύονται στις συναλλαγές ..

Όποιος ζητάει εξηγήσεις για τέτοια θέματα γενικός, σε δημόσια φόρουμ ,

εάν δεν παρουσιάζει όλα τα στοιχειά , λόγο φόβου περί προσωπικών δεδομένων ..

Τότε λάθος πόρτα χτύπησε ...

Και κανένας ο οποίος , συμμετέχει με την διάθεση να βοηθήσει δεν είναι ο βαρεμένος.

Μια είναι πάντως η ουσία , όποιος θέλει να εφευρίσκει λόγους για καυγάδες πάντα μπορεί !!

Για το λόγο ότι ζήτησα εξηγήσεις ......... τι κάρτα έχεις .. ποιας τράπεζας ..

Σε κάποιων που απέφευγε να απαντήσει ..

Έλαβα δυο μηνύματα από ενοχλημένους διαχειριστές . :)

Δεν θα την πάω μακριά την βαλίτσα ,

Τα θέματα με τις κάρτες και τις συναλλαγές , είναι τα μόνα που χαρακτηρίζονται ως ξεκάθαρες διαδικασίες και υπάρχει ενημέρωση από τους φορείς που αναμειγνύονται στις συναλλαγές ..

Όποιος ζητάει εξηγήσεις για τέτοια θέματα γενικός, σε δημόσια φόρουμ ,

εάν δεν παρουσιάζει όλα τα στοιχειά , λόγο φόβου περί προσωπικών δεδομένων ..

Τότε λάθος πόρτα χτύπησε ...

Και κανένας ο οποίος , συμμετέχει με την διάθεση να βοηθήσει δεν είναι ο βαρεμένος.

Κατ' αρχάς να είσαι πιο προσεκτικός όταν απευθύνεσαι σε κάποιον που δεν γνωρίζεις προσωπικά, πόσω δε μάλλον όταν λες ότι απέφευγα να απαντήσω και περί αποκαλύψεων, λοιπών δεινών και τέτοιες μπαρούφες.

Δεν παραπονέθηκα σε κανέναν, για τα μηνύματα τα οποία λες ότι έλαβες, όχι ότι φυσικά θα έπρεπε να απολογηθώ αν το είχα κάνει, απλά θέλω να είμαι ξεκάθαρος. Από την άλλη καλά έκανες και έλαβες τα μηνύματα, βλέπεις τα γρανάζια του φόρουμ λειτουργούνε πολυ καλά.

"Σε κάποιον που απέφευγε να απαντήσει"...

Με είχες ρωτήσει τι κάρτα έχω πριν αρχίσεις να λες ότι σε έχω κουράσει και δεν σου απάντησα; Όχι δεν είχες ρωτήσει. Αν με ρωτούσες θα σου είχα απαντήσει. Την επόμενη φορά που θα αρχίσεις να αφρίζεις επειδή κάποιος δε σου απάντησε κάτι, τσέκαρε πρώτα απ' όλα αν όντως ρώτησες. Δεν νομίζω ότι ήταν απαραίτητο να πω αρχικά ότι έχω κάρτα τάδε από την τάδε τράπεζα, γιατί η ερώτησή μου αφορούσε στο εάν η καθυστέρηση οφείλετο στο paypal ή στην τράπεζα, μια γενική κατα τ' άλλα ερώτηση, και δεν πιστεύω ότι θα έπρεπε να δώσω και το CVV για να πάρω μια σωστή απάντηση.

Και από την άλλη πάλι, ποιος είσαι εσύ που μου ζητάς να σου πω τι κάρτα έχω και ποια τράπεζα κτλ, και μάλιστα με έντονο και επιθετικό ύφος;

Τέλοσπάντων, το τι πόρτα χτύπησε και ποιος το βλέπουν όσοι διαβάζουν το thread. Δεν ήρθα να σου χτυπήσω καμια πόρτα για να έρθεις να απαντήσεις στο thread, μόνος σου μπήκες και είπες ότι είπες. Εγώ σας ευχαρίστησα όλους για τις συμβουλές και το θέμα πλέον θεωρείται λήξαν.

Μια είναι πάντως η ουσία , όποιος θέλει να εφευρίσκει λόγους για καυγάδες πάντα μπορεί !!

Η αυτοκριτική πάντα κάνει καλό. :T:

και εσυ φανταζομαι ξερεις τι λενε για τις γνωμες.. Σε 3 refund που εχω ζητησει μου τα εστειλαν στο paypal και επρεπε μετα να κανω withdraw. Αν τωρα εσενα σου ερχονται στην καρτα, good for you!

Δεκτο, αλλα αυτο που λες γινεται οταν ο αλλος απλα σου τα επιστρεψει μεσω "αποστολης χρηματων σε paypal λογαριασμο" οπου απλα βαζει το email σου και σου "στελνει" (και οχι "επιστρεφει") χρηματα. Αλλα κατι τετοιο δε μου φαινεται πιθανο διοτι πολυ απλα δεν τον συμφερει, αφου η paypal κραταει προμηθεια σε τετοιες "αποστολες" χρηματων, ενω αν χρησιμοποιησει την "φόρμα" αποζημιωσης δεν χανει τιποτα.

Εκτος αν με διαψευσεις παλι... οποτε παω πασο.:)

Και από την άλλη πάλι, ποιος είσαι εσύ που μου ζητάς να σου πω τι κάρτα έχω και ποια τράπεζα κτλ, και μάλιστα με έντονο και επιθετικό ύφος;

Και πάνω που νόμιζα ότι εγώ καβάλησα το καλάμι , ήρθες να επιβεβαιώσεις το αντίθετο .

Μόνο και μόνο που μπόρεσες να μεταφράσεις , έξι λέξεις σε "επιθετικό ύφος " είσαι άξιος για συγχαρητήρια .

Οσο για τα γρανάζια , πριν πέντε χρόνια με πέταξαν έξω , διότι λέει ήμουν ενάντιος στην ιδέα ότι ο καθένας που έπαιρνε μια καρτουλα του κιλού , θα έπρεπε να την πουσαρει και να την σκίσει στα μετροπρογραματα.

Όταν τέτοιες ανούσιες αντιπαραθέσεις γίνονται αίτια για σκυλοκαβγά , υπενθυμίζουν την ποιότητα του καθένα.

Εύχομαι τα γρανάζια να έχουν στρώσει , διότι εάν παραμένουν ως είχαν , το φόρουμ θα γίνει φάντασμα , όπως χιλιάδες άλλα..

Το πως λειτουργεί το δικό σου μυαλουδακι , δεν με απασχολεί , ούτε η γνώμη σου, για το σύμπαν.

Νομιζω ο λογος που ειχαν γινει ban μερικοι ηταν αρκετος ωστε να τους κρατησει the f*** away for good.

Admins we dont need this shit allover again (εστω και αν προσωπικα ηρθα αργοτερα, μου ερχεται :sick:)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.