KoMM Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 αλοχα !η καρτουλα θα περασει συντομα σε νερο, αλλα δεν εχω αποφασισει ποιο μπλοκ να της βαλω.Ειμαι μεταξυ των EK-FC580 GTX - Acetal+Nickel - 5X0 GTX Series - Full Cover For Nvidia GeForce - VGA Blocks - Blocks και Aqua Computer Webshop - aquagraFX f η κοντινοτερη συγκριση που μπορεσα να βρω ειναι αυτη Skinnee Labs | GTX480 Full Cover Block Roundup οπου οι διαφορες ειναι ανεπαισθητες.Τι λετε;
Staba Ιανουάριος 12, 2011 #2 Ιανουάριος 12, 2011 απο τα δυο που λες προτιμησε της EK και το νικελωμενο γιατι με τον χαλκο θα βλεπεις κανα πρασινο νερο αν δεν το αλλαζεις καθε 6 μηνο. (αναλογα την ποιοτητα των υπολοιπων υλικων σου βεβαια)εγω παντως πηρα της koolance
unstoppable Ιανουάριος 12, 2011 #3 Ιανουάριος 12, 2011 Θα συμφωνήσω μόνο και μόνο λόγω του νίκελ. Πολύ άσχημος ο χαλκός ύστερα από λίγο καιρό.
KoMM Ιανουάριος 13, 2011 Author #4 Ιανουάριος 13, 2011 νταξει μεσα στο μπλοκ τι να βλεπω ομως ; Εφοσον η αποδοση δεν αλλαζει θα επρεπε να με απασχολει τοσο; Υπαρχει καποιος κινδυνος;
MicAn Ιανουάριος 13, 2011 #5 Ιανουάριος 13, 2011 Έχουν παρατηρηθεί μέχρι και φαινόμενα διάβρωσης του χαλκού.Γι' αυτό συμφωνώ και εγώ με το νίκελ.Εξάλλου, η ΕΚ είναι δοκιμασμένη και αξιόπιστη εταιρεία.
Staba Ιανουάριος 13, 2011 #6 Ιανουάριος 13, 2011 νταξει μεσα στο μπλοκ τι να βλεπω ομως ; Εφοσον η αποδοση δεν αλλαζει θα επρεπε να με απασχολει τοσο; Υπαρχει καποιος κινδυνος;Με το νικελωμενο πιθανον να εχεις 1-2 βαθμους παραπανω. Με το χαλκο η διαβρωση ερχεται πιο γρηγορα. οχι οτι θα γινουν τρυπες και θα τρεχουν νερα κλπ κλπ. κινδυνος δεν υπαρχει. απλα θα εχεις μπλεξιμο στο καθαρισμα. αν δεν αλλαζεις συχνα το υγρο θα κατσει πρασινο παντου. στις σωληνωσεις οποτε τις πετας, στην αντλια και στο ψυγειο, οποτε θα λυνεις θα βαζεις ξυδια βιακαλ και οτι αλλο βαζουν το οποιο ειναι ταλαιπωρια για σενα. το πλεξι του τανκ λεκιαζει και δεν φευγει με τιποτα, μονο με τρυψιμο αλλα τοτε θα το χεις χαραξει και θα φαινεται χαλια, η ατλια λυσιμο να καθαρισει εσωτερικα. νικελα παντου να αλλαζεις ενα υγρο ενα σωληνακι και εισαι αρχηγος. εγω κατεστρεψα ενα τανκ (ειναι θολο) καθαριζα μια μερα και τερμα. τωρα μονο νικελο. 2 χρονια ειμαι μια χαρα. μαλιστα ειμαι στο 7μηνο τωρα και πρεπει να αλλαξω νερο αλλα ειναι καθαρο σαν την πρωτη μερα.
venom7 Ιανουάριος 13, 2011 #7 Ιανουάριος 13, 2011 Από μένα πήγαινε σε EK αυτό που έχεις παραθέσει κιόλας.Μιας και το έχω για την 5870 μου και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα αλλά και οι θερμοκρασίες είναι τρομερές συν το καλύτερο o\c!
KoMM Φεβρουάριος 7, 2011 Author #8 Φεβρουάριος 7, 2011 τελικα πηρα το ΕΚ και τα αποτελεσματα ειναι αυτα !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.