Jump to content

Aγορα νεου laptop budget 1000E

Azzerki

Recommended Posts

Παιδια εχω ψηθει να αγορασω ενα laptop μιας και το σταθερο μετα απο σκεψη θα το πουλησω ή θα το δωσω στον μικρο αδερφο (μιας και ξενοικιαζω σιγα σιγα παει το φοιτιτηλικη )..

Προορίζετε για γενικη χρηση και κανα game.. το budget ειναι γυρω στα 1000 ευρω..

Βασικα εχω καταληξσει σε αυτους HP Pavilion DV6-3120EV Entertainment - Core i7-720QM 1.6 GHz - 15.6" TFT LED - Argento με μοτίβο Stream - Public.gr: βιβλία & comics, μουσική & ταινίες, gadgets & παιχνίδια, computers & gaming, κινητά & ψηφιακά, ήχος & εικόνα

και Dell Inspiron 15R 5010-3455 - Laptop - Core i7-740QM 1.73 GHz - 15.6" LED - Αλουμίνιο - Public.gr: βιβλία & comics, μουσική & ταινίες, gadgets & παιχνίδια, computers & gaming, κινητά & ψηφιακά, ήχος & εικόνα αλλα δεν ξερω αν ο ι7 εχει καλη θερμικη συμπεριφορα..Δεν μου αρεσει το laptop να ακούγετε πολυ λογο φουρφουριων..

Υπαρχει και ο ιδιος dell σε ι3 αλλα βλεπω πιο future proof να αγορασω εναν με καλο cpu μιας και το laptop δεν ειναι desktop ωστε να αναβαθιζεται ευκολα..Ειδα και αυτον HP Pavilion dv7-5000ev - Laptop - Intel Core i7-2630QM 2.0 GHz - 17.3" LED - Argento με μοτίβο Stream - Public.gr: βιβλία & comics, μουσική & ταινίες, gadgets & παιχνίδια, computers & gaming, κινητά & ψηφιακά, ήχος & εικόνα (με sandy) αλλα δεν θα ηθελα 17αρη..Λοιπον ποια η γνωμη σας για τον i7?Για καρτες γραφικων δεν ειδα κατι αξιολογο στην αγορα..5650 κυριαχει στην ελληνικη αγορα ως η δυνατοτερη vga..μαζι με την 5730 που εχει το lenovo νομιζω..Λοιπον τι λετε?Ευχαριστω..

Ευχαριστω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.