ganastasiou Ιανουάριος 10, 2011 #141 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Δηλαδή εγώ τώρα κέρδισα; Και μάλιστα το τροφοδοτικό;Θα πηδηχτώ απο το παράθυρο.:hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 10, 2011 #142 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Άμα μου υποσχεθεί ο DJD οτι φέτος θα κάνουμε κοπή Πίτας....θα ετοιμάσω πίτα-Πιτόγυρο-like.I am serious Link to comment Share on other sites More sharing options...
uNick Ιανουάριος 10, 2011 #143 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 NSFW παραθυρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2011 Author #144 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Επίσης να αναφέρω ότι τα έξοδα αποστολής αν χρειάζεται να τα στείλουμε τα αναλαμβάνει ο νικητής και θα περιμένουμε μέχρι να μαζέψουμε όλες τις αποστολές. Όλα θα σταλούν με ΕΛΤΑ για την μικρότερη δυνατή χρέωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 10, 2011 #145 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους και του χρόνου παλικάρια... :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 10, 2011 #146 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 ΟΚ. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του TheLab.gr και για τον φετινό διαγωνισμό. Ευχαριστώ και όλους τους γνωστούς ποστερς που με το κουράγιο τους και την πρωτοτυπία τους κρατάνε ζωντανό το site. Όλοι οι νικητές ας πάνε να παίξουν ένα joker.. Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζω κάτι σε διαγωνισμό, η πρώτη ήταν ενα lego από έναν διαγωνισμό του Μικυ Μάους πριν 15+ χρόνια Η λίστα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα αλλά φαίνεται να έχω κερδίσει το PSU 520W της Antec, αν κάποιος έχει κερδίζει κάποιο κουτάκι και θέλει ανταλαγή ας στείλει ενα PM, αν διαβάζει αυτό το post ο/η χρήστης που κέρδισε το Coolermaster 690 ΙΙ advanced το οποίο έχω ερωτευτεί να ξέρει ότι είναι πολύ τυχερός/ή Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 10, 2011 #147 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Άμα μου υποσχεθεί ο DJD οτι φέτος θα κάνουμε κοπή Πίτας....θα ετοιμάσω πίτα-Πιτόγυρο-like.I am serious Αμα εινα να περιμενουμε οσο τις φωτο και οσο περιμενει η τραπεζα την δοση... αστο καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Ιανουάριος 10, 2011 #148 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 αν καποιος δεν θελει το δωρο του υπαρχουν και αναπληρωματικοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Ιανουάριος 10, 2011 #149 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Δηλαδή εγώ τώρα κέρδισα; Και μάλιστα το τροφοδοτικό;Θα πηδηχτώ απο το παράθυρο. :hang3::hang3: Μου φαίνεται το Seasonic θα πάρει δρόμο... Congrats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EraserheadX Ιανουάριος 10, 2011 #150 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Ευχαριστώ το TheLab για το δώρο! :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 10, 2011 #151 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 καλοδουλευτα παιδια:clap: σε ποιο στελνουμε pm για τα πιτογυρα, οι υπόλοιποι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2011 Author #152 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Επίσης ξέχασα να ευχαριστήσω τον crmaris που μέσα σε 20 λεπτά μου έγραψε ένα προγραμματάκι που μετέτρεψε τον συνολικό αριθμό των συμμετοχών σε λίστα Τώρα, όσοι θέλετε να ανταλλάξετε τα δώρα σας θα χρειαστώ ένα πμ κι από τους δύο που να δέχονται την ανταλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Ιανουάριος 10, 2011 #153 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 whatever Ευχαριστημενος οτι και αν πηρα.:dance3: Έτσι έχει δίκιο ο whatever, 9 θέσεις πίσω πήγαμε, εγώ έχασα 2 ολόκληρα cm από τον ανεμιστήρα, ποιός θα μου τα δώκει τώρα? οεο?:P @whatever aka a3uristos: Κοίτα δες το και αλλιώς, αν άφηνε και τα προηγούμενα που μπήκαν 2.59 αντί για δωράκι θα έπαιρνες κουβαδάκι οπότε καλό και το cooleraki!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vidok Ιανουάριος 10, 2011 #154 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Για πρώτη φορά στα χρονικά κέρδισα και εγώ κάτι :jump1:Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τα δώρα αλλά κυρίως για την ευκαιρία που μας προσφέρατε να περάσουμε όμορφες στιγμές με τις δοκιμασίες σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Ιανουάριος 10, 2011 #155 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Yeahhhh !Κέρδισα το RaidSonic MediaServer !!!Ευχαριστώ πολύ το lab και το παιδί που είπε το 37 !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 10, 2011 #156 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Κέρδισα; Wow! Ευχαριστώ! Να πω και εγώ συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας και μπράβο που είχατε τόσα πολλά δώρα και φτάσαμε μέχρι το 52ο για να κερδίσω και εγώ :to_pick_ones_nose3: Ρε σεις 15:00 ωρα Λαμπη ειπαμε !22 - 145 - 420 - 666 - 1981 Ευχαριστώ για την επιλογή! Επίσης να αναφέρω ότι τα έξοδα αποστολής αν χρειάζεται να τα στείλουμε τα αναλαμβάνει ο νικητής και θα περιμένουμε μέχρι να μαζέψουμε όλες τις αποστολές. Όλα θα σταλούν με ΕΛΤΑ για την μικρότερη δυνατή χρέωση. Δηλαδή μπορούμε να τα παραλάβουμε και από κάπου; Το δώρο μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaralisD Ιανουάριος 10, 2011 #157 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 γιεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε κερδισα usb hub :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 10, 2011 Author #158 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Δηλαδή μπορούμε να τα παραλάβουμε και από κάπου;Το δώρο μου!Ναι βρε, στείλτε μου ένα ΠΜ για οδηγίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 10, 2011 #159 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Ευχαριστώ το thelab και το παιδί(JaguarOne) που είπε το νούμερο μου.:fun::fun:Πάω να ρίξω ένα τζόκερ,μετά απο την συμβουλή του alexis2044,και έφυγα για Χαβάη.:dance3::dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsene Ιανουάριος 10, 2011 #160 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Ευχαριστώ το thelab και όλα τα παιδιά που μας προσφέρουν αυτούς τους καταπληκτικούς διαγωνισμούς όλα αυτά τα χρόνια!!!Το κουτί που κέρδισα φαίνεται τέλειο :dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.