Jump to content

Κλήρωση διαγωνισμού Χριστουγέννων 2010 - Νικητές Online!

DJD

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Επίσης να αναφέρω ότι τα έξοδα αποστολής αν χρειάζεται να τα στείλουμε τα αναλαμβάνει ο νικητής και θα περιμένουμε μέχρι να μαζέψουμε όλες τις αποστολές. Όλα θα σταλούν με ΕΛΤΑ για την μικρότερη δυνατή χρέωση.

ΟΚ. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του TheLab.gr και για τον φετινό διαγωνισμό. Ευχαριστώ και όλους τους γνωστούς ποστερς που με το κουράγιο τους και την πρωτοτυπία τους κρατάνε ζωντανό το site. Όλοι οι νικητές ας πάνε να παίξουν ένα joker..

Είναι η δεύτερη φορά που κερδίζω κάτι σε διαγωνισμό, η πρώτη ήταν ενα lego από έναν διαγωνισμό του Μικυ Μάους πριν 15+ χρόνια:tomato:

Η λίστα δεν είναι 100% έτοιμη ακόμα αλλά φαίνεται να έχω κερδίσει το PSU 520W της Antec, αν κάποιος έχει κερδίζει κάποιο κουτάκι και θέλει ανταλαγή ας στείλει ενα PM, αν διαβάζει αυτό το post ο/η χρήστης που κέρδισε το Coolermaster 690 ΙΙ advanced το οποίο έχω ερωτευτεί :inlove: να ξέρει ότι είναι πολύ τυχερός/ή

Άμα μου υποσχεθεί ο DJD οτι φέτος θα κάνουμε κοπή Πίτας....θα ετοιμάσω πίτα-Πιτόγυρο-like.

I am serious

Αμα εινα να περιμενουμε οσο τις φωτο και οσο περιμενει η τραπεζα την δοση... αστο καλυτερα :hehe:

Επίσης ξέχασα να ευχαριστήσω τον crmaris που μέσα σε 20 λεπτά μου έγραψε ένα προγραμματάκι που μετέτρεψε τον συνολικό αριθμό των συμμετοχών σε λίστα :)

Τώρα, όσοι θέλετε να ανταλλάξετε τα δώρα σας θα χρειαστώ ένα πμ κι από τους δύο που να δέχονται την ανταλλαγή.

whatever

Ευχαριστημενος οτι και αν πηρα.:dance3:

Έτσι έχει δίκιο ο whatever, 9 θέσεις πίσω πήγαμε, εγώ έχασα 2 ολόκληρα cm από τον ανεμιστήρα, ποιός θα μου τα δώκει τώρα? οεο?:p:P

@whatever aka a3uristos: Κοίτα δες το και αλλιώς, αν άφηνε και τα προηγούμενα που μπήκαν 2.59 αντί για δωράκι θα έπαιρνες κουβαδάκι οπότε καλό και το cooleraki!!

Για πρώτη φορά στα χρονικά κέρδισα και εγώ κάτι :jump1:

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και για τα δώρα αλλά κυρίως για την ευκαιρία που μας προσφέρατε να περάσουμε όμορφες στιγμές με τις δοκιμασίες σας.

Κέρδισα; Wow! Ευχαριστώ!

Να πω και εγώ συγχαρητήρια για τον διαγωνισμό σας και μπράβο που είχατε τόσα πολλά δώρα και φτάσαμε μέχρι το 52ο για να κερδίσω και εγώ :to_pick_ones_nose3:

Ρε σεις 15:00 ωρα Λαμπη ειπαμε !

22 - 145 - 420 - 666 - 1981

Ευχαριστώ για την επιλογή! :p

Επίσης να αναφέρω ότι τα έξοδα αποστολής αν χρειάζεται να τα στείλουμε τα αναλαμβάνει ο νικητής και θα περιμένουμε μέχρι να μαζέψουμε όλες τις αποστολές. Όλα θα σταλούν με ΕΛΤΑ για την μικρότερη δυνατή χρέωση.

Δηλαδή μπορούμε να τα παραλάβουμε και από κάπου;

Το δώρο μου!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.