iterator Φεβρουάριος 8, 2011 #341 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Πήρα και εγώ σήμερα το δώρο μου.Ευχαριστώ όσους διοργάνωσαν τον υπέροχο αυτό διαγωνισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orderlover Φεβρουάριος 9, 2011 #342 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Παρέλαβα και εγώ χτές βράδυ το τροφοδοτικό μου μέσω του αδελφού μου. Ευχαριστώ όσους διοργάνωσαν τον υπέροχο αυτό διαγωνισμό, και τους mods που έχουν πραγματικά :mobile1:''ευέλικτη'':mobile1: διάθεση στο θέμα παραλαβή - παράδοση... :clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 9, 2011 #343 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Παρέλαβα και εγώ τον Mediaserver με 12 ευρώ μεταφορικά. Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά για τον κόπο τους ! Αντε να δούμε τι θα τον κάνω τώρα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EiLorD Φεβρουάριος 9, 2011 #344 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Πήγα κι εγώ χτες να παραλάβω, ευχαριστω και πάλι παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Φεβρουάριος 9, 2011 #345 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2011 Παρέλαβα και εγώ σήμερα.Δυστυχώς τα ελληνικά ταχυδρομεία έκαναν και πάλι το θάυμα τους. 9 ευρώ μεταφορικά και το αποτέλεσμα της μεταφοράς αυτό... http://img25.imageshack.us/img25/7299/dscn0166h.jpg Σπασμένο... Κρίμα ο ανεμιστηράκος... Αχ και να ήξεραν τι έσπασαν τα ζά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 10, 2011 #346 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Τώρα μόλις παρέβαλα και εγώ, σας υπερευχαριστώ !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Φεβρουάριος 10, 2011 #347 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 Πέρασα και πήρα και εγώ το δωράκι μου. Ευχαριστώ για άλλη μια φορά, όχι τόσο για το δώρο ως δώρο, αλλά για την χαρά του δώρου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Φεβρουάριος 11, 2011 #348 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Παρελαβα κ γω την θηκουλα...ευχαριστουμε πολυ τα παιδια για τον κοπο τους.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 11, 2011 Author #349 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Παρέλαβα και εγώ σήμερα.Δυστυχώς τα ελληνικά ταχυδρομεία έκαναν και πάλι το θάυμα τους. 9 ευρώ μεταφορικά και το αποτέλεσμα της μεταφοράς αυτό... http://img25.imageshack.us/img25/7299/dscn0166h.jpg Σπασμένο... O ανεμιστήρας θα αλλαχτεί από την Noctua, θα σταλεί κατευθείαν στο Indiko_Xoiridio με δικά τους μεταφορικά. Ούτε καν μας ρώτησαν οι άνθρωποι πως και τι. Μπράβο τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 11, 2011 #350 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 (trelo Mpaoki)Άαααα, ρε Noctuaέχω τρέλα μες το μυαλόοοοοοότι και να χαλάσει το rma το χω καρφωτόοοοο:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leo_S_Smith Φεβρουάριος 12, 2011 #351 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 πηρα και εγω το laptop cooler. ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 29, 2011 #352 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 Να ρωτησω κατι, απο θεμα εγγυησεων τι γινεται? Κατευθειαν απο την κατασκευαστρια εταιρεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Μάρτιος 31, 2011 #353 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Να ρωτησω κατι, απο θεμα εγγυησεων τι γινεται? Κατευθειαν απο την κατασκευαστρια εταιρεια?Τα δώρα των διαγωνισμών είναι από δωρεές εταιρειών, χωρίς αποδείξεις κλπ.Το να ζητάμε και εγγύηση είναι κάπως σαν το ανέκδοτο με τον γάϊδαρο και τα δόντια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rido21 Μάρτιος 31, 2011 #354 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Δε νομίζω οτι είναι ανέκδοτο...Αλλιώς είναι δώρο άδωρο!Φαντάζομαι οτι οι εταιρίες που τα παραχώρησαν θα τα καλύπτουν σε περίπτωση βλάβης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Μάρτιος 31, 2011 #355 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Δεν το ειπα με κακη εννοια, απλα ρωτησα τι γινεται σε περιπτωση που γινει κατι.. Φυσικα και δε προκειται να απαιτησω κατι, δεν ειμαι τοσο αχαριστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.