Jump to content

Κλήρωση διαγωνισμού Χριστουγέννων 2010 - Νικητές Online!

DJD

Recommended Posts

Παρέλαβα σήμερα το δώρο μου με πόρτα πόρτα και πλήρωσα 4.8€.

Ευχαριστώ και πάλι το thelab.gr, τους δημιουργούς του διαγωνισμού αυτού για το υπέροχο αυτό δώρο και τον DJD για το χρόνο που αφιέρωσε :fun:

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Αν γνωρίζεις το όνομα του παραλήπτη στην περίπτωση των Κτέλ,τότε το παραδίδουν,αλλά ζητάνε και ώρα δρομολογίου αν θυμάμε καλά.Άρα αυτή είναι και η επιβεβαίωση για αυτούς.:hang3:

Πάντως το πακετάρισμα είναι καθαρα θέμα του αποστολέα,αν έχει γίνει σωστή αντικραδασμική προστασία(με τις φούσκες κυρίως,και αφρολέξ),τότε δύσκολα να έρθει κατεστραμμένο.Ότι και αν περάσει.Βέβαια τα μεγάλα αντικείμενα είναι δύσκολο να πακεταριστούν καλά,αλλά δεν νομίζω ότι είναι γυμνό το κουτί εξαρχής άρα πόσο κακό μπορούν να του κάνουν;

Παρέλαβα και εγώ πριν από λίγο το δώρο μου. Σε λίγο θα προχωρήσω στην εγκατάσταση (ελπίζω να μην με παιδέψει πολύ). Ευχαριστώ και εγώ με την σειρά μου όλους τους συντελεστές αυτού του ωραίου διαγωνισμού. :) :)

Εάν δεν το δεχόμουνα όμως και γύριζε πίσω Αθήνα, τότε το thelab.gr θα χρεωνόταν 11.8€ + έξοδα επιστροφής. Η αποστολή έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής με

. Ειδικά για τα μικρά δώρα.

Ακριβώς. Μοusepad με 11,8 λοιπόν... Ενώ είχα πει και στο pm, απλό δέμα, διάολε mousepad ήταν...

Ακριβώς. Μοusepad με 11,8 λοιπόν... Ενώ είχα πει και στο pm, απλό δέμα, διάολε mousepad ήταν...
Παίδες το πορτα-πορτα είναι ο φθηνότερος τρόπος για να μπορέσουμε να τα στείλουμε με ασφάλεια και τα μεταφορικά δικά σας. Καταλαβαίνουμε όμως ότι για τα μικρής αξίας δώρα η χρέωση είναι πολύ μεγάλη, οπότε και δεχόμαστε να καλύψουμε το 50% των μεταφορικών. Όσοι λοιπόν παραλάβετε δώρα μικρής αξίας (40ευρώ και κάτω) στείλτε μου ένα ΠΜ με τον λογαριασμό του paypal σας για να σας μεταφέρουμε τα μισά μεταφορικά.

Όσοι έχετε μεγάλα δέματα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να στείλετε κάποιον γνωστό σας-συγγενή να το παραλάβει αντι για εσάς και οταν καλιάσει, το παίρνετε στα χέρια σας, όπως έγινε πριν απο λίγο με ενα παληκάρι απο την Καβάλα που κέρδισε ενα τροφοδοτικό...

Ειναι ο μονος τρόπος που μου έρχεται στο μυαλό και ο οποίος δεν κοστίζει.

Παιδιά, μπορείτε να τα ασφαλίσετε. Ένα δέμα 1 κιλό απλού ταχυδρομείου, συστημένο με ασφάλεια και tracking είναι στα 6.5€ η ασφάλεια είναι μόλις 2.5€ έξτρα (2.20€ +0.3% αξίας). Μια αποστολή μικρού αντικείμενου θα κόστιζε κάτω από 4€, πάλι με ασφάλεια.

Δεν έχετε αγοράσει - πουλήσει πράγματα από eBay;

Ναι, DJD το κατάλαβα. Απλώς θα γλιτώνατε γκρίνια και λεφτά! :)

Την γκρίνια δεν την γλυτώνουμε ακόμα και την Τζούλια να την στέλναμε παρέα με το πόρτα-πόρτα.

Παιδιά, μπορείτε να τα ασφαλίσετε. Ένα δέμα 1 κιλό απλού ταχυδρομείου, συστημένο με ασφάλεια και tracking είναι στα 6.5€ η ασφάλεια είναι μόλις 2.5€ έξτρα (2.20€ +0.3% αξίας). Μια αποστολή μικρού αντικείμενου θα κόστιζε κάτω από 4€, πάλι με ασφάλεια.

Δεν έχετε αγοράσει - πουλήσει πράγματα από eBay;

Αυτό γίνεται ΕΑΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΕΣΥ την αποστολή, κάτι που θέλαμε να αποφύγουμε για να μην περιπλέξουμε παραπάνω την διαδικασία.

δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να την πληρώσω εγώ την αποστολή. Και τώρα εγώ δεν την πλήρωσα;

Εννοείς πως δεν υπήρχε η δυνατότητα χρέωσης του παραλήπτη?

Ρε αδερφέ, θα έπρεπε να προπληρώσουμε τις αποστολές για να το στείλουμε έτσι, δεν γίνεται να πληρώσεις στην παραλαβή. Για να μη το κουράζουμε, στείλε μου το paypal να βάλω τα χρήματα.

Δεν θέλω να μου δώσει τα χρήματα σου. Κάνω μία φιλική παρατήρηση. Θα έχετε και του χρόνου διαγωνισμό (ελπίζω) και θα χρειαστεί σίγουρα να στείλετε κάποια δώρα. Μάθετε από τα λάθη σας και βελτιωθείτε. Μην νιώθεις άσχημα.

Δεν θέλω να μου δώσει τα χρήματα σου. Κάνω μία φιλική παρατήρηση. Θα έχετε και του χρόνου διαγωνισμό (ελπίζω) και θα χρειαστεί σίγουρα να στείλετε κάποια δώρα. Μάθετε από τα λάθη σας και βελτιωθείτε. Μην νιώθεις άσχημα.

Ρε μαν βλέπεις λάθη εκεί που δεν υπάρχουν,ο άνθρωπος επέλεξε έναν τρόπο για να ασφαλίσει τα δώρα.Τώρα αν πήγαιναν στον προορισμό και φτάναν σμπαραλιασμένα,πάλι θα τα άκουγε.

Επιμένεις για κάτι που δεν δίνουν σαν υπηρεσία τα ΕΛΤΑ.Τώρα ανακάλυψες ότι είναι αγιογδύτες;Σε ρωτάω μιάς και ανέφερες και το ebay.:wassat:

Όσοι έχετε μεγάλα δέματα, υπάρχει και το ενδεχόμενο να στείλετε κάποιον γνωστό σας-συγγενή να το παραλάβει αντι για εσάς και οταν καλιάσει, το παίρνετε στα χέρια σας, όπως έγινε πριν απο λίγο με ενα παληκάρι απο την Καβάλα που κέρδισε ενα τροφοδοτικό...

Ειναι ο μονος τρόπος που μου έρχεται στο μυαλό και ο οποίος δεν κοστίζει.

off topic Που τη θυμήθηκες αυτή τη λέξη; πόσα χρόνια έχω να την ακούσω; έλκει η καταγωγή σου απο δυτική στερεά??

Παρέλαβα και εγώ σήμερα.

Δυστυχώς τα ελληνικά ταχυδρομεία έκαναν και πάλι το θάυμα τους. :(

9 ευρώ μεταφορικά και το αποτέλεσμα της μεταφοράς αυτό...

http://img25.imageshack.us/img25/7299/dscn0166h.jpg

Σπασμένο... :(

Εφτασε και μενα το δωρακι μου, ειναι στην πορτα-πορτα γιατι δεν με βρηκαν σπιτι. Θα παω να παραλαβω αυριο..

Ευχαριστω το thelab.gr, αν και δεν γνωριζω προσωπικα ατομα(περαν ελαχιστους), σημασια, εχει η παρεα, το χαβαλε και ολη οτι εδω εχουμε την ιδια τρελα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.