Jump to content

Κλήρωση διαγωνισμού Χριστουγέννων 2010 - Νικητές Online!

DJD

Recommended Posts

Παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου χτες!! Ευχαριστώ πολύ το lab και τους διοργανωτές, να είστε όλοι καλά :kiss3:

ps Ο DJD στη φωτο φαινοταν πιο ομορφος.. Αλλά νταξει είναι καλό παιδί :p

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

Βρε παιδιά, με Πόρτα - Πόρτα το στείλατε; Δηλαδή εγώ τώρα κέρδισα δώρο 18.8€ ή έκπτωση 7€ στην αγορά ενός ανεμιστήρα γιατί 11.8€ πλήρωσα το παιδί που μου το έφερε.:fist:

και γιατί πλήρωσες και το παρέλαβες πριν ρωτήσεις εδώ ή σε πμ αν πρόκειται για λάθος που προφανώς για λάθος πρόκειται. :fist:

Μπα δεν πρόκειται για λάθος. Τόσο πάει το πορτα με πόρτα. Ειδικά αν στάλθηκε απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη.

Εάν δεν το δεχόμουνα όμως και γύριζε πίσω Αθήνα, τότε το thelab.gr θα χρεωνόταν 11.8€ + έξοδα επιστροφής. Η αποστολή έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής με

την μικρότερη δυνατή χρέωση.
. Ειδικά για τα μικρά δώρα.

υποθέτω πως τα παιδιά (και μάλλον σωστά) θεώρησαν πως αν στο έστελναν με απλό ταχυδρομείο ως γράμμα είχες πολλές πιθανότητες να πάρεις ανεμιστηράκι-παζλ οπότε για λόγους ασφαλείας (και ταχύτητας ίσως) στο έστειλαν έτσι.

Παίδες το πορτα-πορτα είναι ο φθηνότερος τρόπος για να μπορέσουμε να τα στείλουμε με ασφάλεια και τα μεταφορικά δικά σας. Καταλαβαίνουμε όμως ότι για τα μικρής αξίας δώρα η χρέωση είναι πολύ μεγάλη, οπότε και δεχόμαστε να καλύψουμε το 50% των μεταφορικών. Όσοι λοιπόν παραλάβετε δώρα μικρής αξίας (40ευρώ και κάτω) στείλτε μου ένα ΠΜ με τον λογαριασμό του paypal σας για να σας μεταφέρουμε τα μισά μεταφορικά.

Αχαχα όχι βρέ, το 50% της χρέωσης των ταχυδρομικών δεν είναι το 50% της αξίας του δώρου..τα ταχυδρομικά με το πορτα πορτα είναι περίπου 10 ευρά πάνω κάτω για όλη την ελλάδα σχεδόν άντε να πάνε 15 για μεγάλο δέμα. Η αντικαταβολή θα ήταν η καλύτερη λύση πάντως με κόστος γύρω στα 4,50 - 5 ευρώ για τα μικρά δώρα έστω. Όπως και να χει ΞΑΝΑευχαριστούμε το thelab για το cost sharing, much appreciated. Αρχίζω και νιώθω ενοχές πλέον, πρέπει να σας κάνουμε και εσάς ένα δώρο κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο τέλοσπαντων.

Διαστασεις κουτιου: 212mm (W) x 497mm (H) x 616mm (D)

Με την συσκευασια υπολογισα χονδρικα 21cm x 65cm x 75cm.

Απο τον τιμοκαταλογο εχουμε:

Ογκομετρικό βάρος = Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5.000 = 21.

Τα πρωτα 2 κιλα 11,88 και τα υπολοιπα 19 απο 2,69 = 63Ε.

Συγγνωμη αν υπολογισα λαθος, αλλα ακουσα κουριερ και τρομαξα.

ναι, ενώ τα ΕΛΤΑ τα χαϊδεύουν νομίζεις :p

δεν ειναι μονο η μεταχειρηση ειναι και η παραλαβη...

μια φορα τα ελτα ζητανε ταυτοτητα..ενω στο κτελ που χα παει τπτ..

δεν ειναι μονο η μεταχειρηση ειναι και η παραλαβη...

μια φορα τα ελτα ζητανε ταυτοτητα..ενω στο κτελ που χα παει τπτ..

Και στα ελτα που πηγα να παραλαβω ενα δεμα που μου στειλαν με πορτα-πορτα δεν μου ζητησαν ταυτοτητα, θεμα τυχης ειναι μαλλον.

Εχει κανεις εμπειρια απο ΕΛΤΑ/ΚΤΕΛ να την μοιραστει μαζι μας ;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.