Simon Φεβρουάριος 5, 2011 #301 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Παρέλαβα κι εγώ το δώρο μου χτες!! Ευχαριστώ πολύ το lab και τους διοργανωτές, να είστε όλοι καλά :kiss3: ps Ο DJD στη φωτο φαινοταν πιο ομορφος.. Αλλά νταξει είναι καλό παιδί Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomtoub Φεβρουάριος 5, 2011 #302 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2011 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα (ταχυδρομικώς)! Ευχαριστώ τους διοργανωτές, για το μεράκι και την.. υπομονή τους, καθώς και τους χορηγούς! Άντε και του χρόνου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Φεβρουάριος 7, 2011 #303 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Βρε παιδιά, με Πόρτα - Πόρτα το στείλατε; Δηλαδή εγώ τώρα κέρδισα δώρο 18.8€ ή έκπτωση 7€ στην αγορά ενός ανεμιστήρα γιατί 11.8€ πλήρωσα το παιδί που μου το έφερε.:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 7, 2011 #304 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 και γιατί πλήρωσες και το παρέλαβες πριν ρωτήσεις εδώ ή σε πμ αν πρόκειται για λάθος που προφανώς για λάθος πρόκειται. :fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 7, 2011 #305 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 και γιατί πλήρωσες και το παρέλαβες πριν ρωτήσεις εδώ ή σε πμ αν πρόκειται για λάθος που προφανώς για λάθος πρόκειται. :fist:Μπα δεν πρόκειται για λάθος. Τόσο πάει το πορτα με πόρτα. Ειδικά αν στάλθηκε απο Αθήνα για Θεσσαλονίκη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 7, 2011 #306 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 μα δε μιλάω για τη χρέωση των ΕΛΤΑ Πόρτα Πόρτα ως λάθος.....αλλά για λάθος συνεννόηση στον τρόπο αποστολής και την αποδοχή της εκάστοτε χρέωσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Φεβρουάριος 7, 2011 #307 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Εάν δεν το δεχόμουνα όμως και γύριζε πίσω Αθήνα, τότε το thelab.gr θα χρεωνόταν 11.8€ + έξοδα επιστροφής. Η αποστολή έπρεπε να είχε γίνει εξ αρχής με την μικρότερη δυνατή χρέωση.. Ειδικά για τα μικρά δώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 7, 2011 #308 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 υποθέτω πως τα παιδιά (και μάλλον σωστά) θεώρησαν πως αν στο έστελναν με απλό ταχυδρομείο ως γράμμα είχες πολλές πιθανότητες να πάρεις ανεμιστηράκι-παζλ οπότε για λόγους ασφαλείας (και ταχύτητας ίσως) στο έστειλαν έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2011 Author #309 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Παίδες το πορτα-πορτα είναι ο φθηνότερος τρόπος για να μπορέσουμε να τα στείλουμε με ασφάλεια και τα μεταφορικά δικά σας. Καταλαβαίνουμε όμως ότι για τα μικρής αξίας δώρα η χρέωση είναι πολύ μεγάλη, οπότε και δεχόμαστε να καλύψουμε το 50% των μεταφορικών. Όσοι λοιπόν παραλάβετε δώρα μικρής αξίας (40ευρώ και κάτω) στείλτε μου ένα ΠΜ με τον λογαριασμό του paypal σας για να σας μεταφέρουμε τα μισά μεταφορικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadas Φεβρουάριος 7, 2011 #310 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Δηλαδη εγω που κερδισα το κουτι θα πρεπει να δωσω 65Ε μεταφορικα;Με απλο ταχυδρομειο θα μπορουσε να παθει ζημια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2011 Author #311 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Το νούμερο το έβγαλες από το μυαλό σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matia Φεβρουάριος 7, 2011 #312 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Αχαχα όχι βρέ, το 50% της χρέωσης των ταχυδρομικών δεν είναι το 50% της αξίας του δώρου..τα ταχυδρομικά με το πορτα πορτα είναι περίπου 10 ευρά πάνω κάτω για όλη την ελλάδα σχεδόν άντε να πάνε 15 για μεγάλο δέμα. Η αντικαταβολή θα ήταν η καλύτερη λύση πάντως με κόστος γύρω στα 4,50 - 5 ευρώ για τα μικρά δώρα έστω. Όπως και να χει ΞΑΝΑευχαριστούμε το thelab για το cost sharing, much appreciated. Αρχίζω και νιώθω ενοχές πλέον, πρέπει να σας κάνουμε και εσάς ένα δώρο κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο τέλοσπαντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadas Φεβρουάριος 7, 2011 #313 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Διαστασεις κουτιου: 212mm (W) x 497mm (H) x 616mm (D)Με την συσκευασια υπολογισα χονδρικα 21cm x 65cm x 75cm.Απο τον τιμοκαταλογο εχουμε: Ογκομετρικό βάρος = Μήκος x Ύψος x Πλάτος / 5.000 = 21.Τα πρωτα 2 κιλα 11,88 και τα υπολοιπα 19 απο 2,69 = 63Ε.Συγγνωμη αν υπολογισα λαθος, αλλα ακουσα κουριερ και τρομαξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 7, 2011 Author #314 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Τα δύο μεγαλα κουτιά δεν έχουν φύγει ακόμα, θα ψάξω να δω τι μπορεί να γίνει με αυτά μην έχουμε δράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 7, 2011 #315 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 ^^κτελ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick61 Φεβρουάριος 7, 2011 #316 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Εννοείς να σταλούν με κτέλ;;;Δεν έχω δεί και την καλύτερη μεταχείριση δεμάτων.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 7, 2011 #317 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 ναι, ενώ τα ΕΛΤΑ τα χαϊδεύουν νομίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 7, 2011 #318 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 ναι, ενώ τα ΕΛΤΑ τα χαϊδεύουν νομίζεις δεν ειναι μονο η μεταχειρηση ειναι και η παραλαβη... μια φορα τα ελτα ζητανε ταυτοτητα..ενω στο κτελ που χα παει τπτ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 7, 2011 #319 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Εγώ λέω να περάσω να πάρω τα κουτιά κ θα τα πάω εγώ στους νικητές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jadas Φεβρουάριος 7, 2011 #320 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 δεν ειναι μονο η μεταχειρηση ειναι και η παραλαβη...μια φορα τα ελτα ζητανε ταυτοτητα..ενω στο κτελ που χα παει τπτ..Και στα ελτα που πηγα να παραλαβω ενα δεμα που μου στειλαν με πορτα-πορτα δεν μου ζητησαν ταυτοτητα, θεμα τυχης ειναι μαλλον.Εχει κανεις εμπειρια απο ΕΛΤΑ/ΚΤΕΛ να την μοιραστει μαζι μας ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.