laserscout Φεβρουάριος 1, 2011 #281 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 σοι κερδίσατε στείλτε μου ένα πμ για λεπτομέρειες για την παραλαβή του δώρου σας. Επίσης ζητάω την υπομονή σας γιατί θα γίνει ψιλοχαμός. Στο ΠΜ θέλω να μου στείλετε το Ονοματεπώνυμο σας καθώς και το δώρο που κερδίσατε σύμφωνα με αυτήν την λίστα: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 1, 2011 #282 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Ναι και παρακάτω λέει ότι όσοι μένουν εκτός Αθηνών θα πρέπει να γράψουν και την διεύθυνσή τους ώστε τα δώρα να σταλούν με ταχυδρομείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
laserscout Φεβρουάριος 1, 2011 #283 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Δεν το είδα, έστειλα όμως ΠΜ που να λέω πως μένω εκτός Αθήνας. Παρεξήγηση τέλος πάντων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2011 Author #284 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Τι τραβάμε βραδιάτικα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Φεβρουάριος 3, 2011 #285 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Ποιός καπνίζει Kαρέλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2011 #286 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 τι αθλιο τραπεζομάντηλο είναι αυτό ρε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 3, 2011 Author #287 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Είναι χρωματιστο και χαρούμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστάκης Φεβρουάριος 3, 2011 #288 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 gay friendly? :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 3, 2011 #289 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 Είναι χρωματιστο και χαρούμενο είναι χρωματιστό και κακόγουστο. κάθεσαι πεινασμένος και σου κόβεται η όρεξη ένα πράμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Φεβρουάριος 3, 2011 #290 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2011 με τι θα σταλουν?(ελτα, acs κτλ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astakos Φεβρουάριος 4, 2011 #291 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Πως τα εχεις πακεταρει ετσι....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
X-kyramas Φεβρουάριος 4, 2011 #292 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Το γάντι είναι άπαιχτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 Author #293 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Εγώ φταίω ρε που ασχολούμαι Του χρόνου ρε θα σας βάλω με το ζόρι να έρθετε να τα παραλάβετε, τρενάκι από Διδυμότειχο και καράβι από Κρήτη :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 4, 2011 #294 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Του χρόνου ρε θα σας βάλω με το ζόρι να έρθετε να τα παραλάβετε, τρενάκι από Διδυμότειχο και καράβι από Κρήτη :shout: δε πα να κανονίσεις να τα παραλάβουμε και από το φεγγάρι με διαστημόπλοιο? αφού και του χρόνου τα παπάκια μας θα κερδίσουμε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 4, 2011 #295 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 δε πα να κανονίσεις να τα παραλάβουμε και από το φεγγάρι με διαστημόπλοιο?αφού και του χρόνου τα παπάκια μας θα κερδίσουμε..... τουλαχιστο γιωργη εχεις αυτογνωσια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 Author #296 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Η συντριπτική πλειοψηφία των δώρων έφυγε. Έχουν μείνει κάποια μεγάλα κουτιά τα οποία θα φύγουν Δευτέρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Τζώρτζης Φεβρουάριος 4, 2011 #297 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Η συντριπτική πλειοψηφία των δώρων έφυγε. Έχουν μείνει κάποια μεγάλα κουτιά τα οποία θα φύγουν Δευτέρα! Κωνσταντίνε ισχύει και για το δικό μου; Χαρά στο κουράγιο σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Φεβρουάριος 4, 2011 Author #298 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Ναι Τζώρτζη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Φεβρουάριος 4, 2011 #299 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Περιμένω τον μεγάλο νικητή του Enermax να παραλάβει... Πείτε μου ποσοι θέλετε να τον πλακώσω, να του πάρω το τροφοδοτικό και να το βάλω σε λαχειοφόρο με 1€ τον λαχνό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Φεβρουάριος 4, 2011 #300 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2011 Περιμένω τον μεγάλο νικητή του Enermax να παραλάβει... Πείτε μου ποσοι θέλετε να τον πλακώσω, να του πάρω το τροφοδοτικό και να το βάλω σε λαχειοφόρο με 1€ τον λαχνό... Ζήλεια,ψώρα,ζήλεια,ψώρα....:dance3::dance3: Παρέλαβα το τροφοδοτικό απο τον Δημήτρη και τον διεκοψα απο ένα review που ετοιμάζει(στεγνά σε έδωσα). Να ευχαριστήσω τον Λάμπη και την παρέα του,όπως και την Enermax για αυτό το "μικρό" δώρο.:fun::fun: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.