Jump to content

Κλήρωση διαγωνισμού Χριστουγέννων 2010 - Νικητές Online!

DJD

Recommended Posts

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply

παρέλαβα και εγώ. Ευχαριστώ πολύ.

Ευχομαι και του χρόνου με την ίδια επιτυχία και ακόμα καλύτερα

Σήμερα ή αύριο θα ενημερώσουμε σχετικά με τα υπόλοιπα, λίγο υπομονή παιδιά γιατί το τρέξιμο δεν έχει όρια αυτές τις μέρες :)

Σήμερα ή αύριο θα ενημερώσουμε σχετικά με τα υπόλοιπα, λίγο υπομονή παιδιά γιατί το τρέξιμο δεν έχει όρια αυτές τις μέρες :)

Τρέχοντας θα μας τα φέρετε??? :hehe::pleasantry:

Την Τετάρτη το πρωί θα φύγουν όλα τα πράγματα που έχουμε για αποστολή μιας κι επιτέλους τα μαζέψαμε όλα.

Την Τετάρτη το πρωί θα φύγουν όλα τα πράγματα που έχουμε για αποστολή μιας κι επιτέλους τα μαζέψαμε όλα.

Δηλαδή? όσοι είναι από Αθήνα πως θα παραλάβουν τα δώρα τους?

Θα σας έστελνα σήμερα ΠΜ σε όλους όσους περιμένατε τα noctua,coollink, enermax. Παραλαβή από Τετάρτη επίσης, θα σας στείλω σε ΠΜ την διεύθυνση.

Θα σας έστελνα σήμερα ΠΜ σε όλους όσους περιμένατε τα noctua,coollink, enermax. Παραλαβή από Τετάρτη επίσης, θα σας στείλω σε ΠΜ την διεύθυνση.

Thanx για την ενημέρωση!

Ούτε εγώ έχω ενημερωθεί αλλά θέλω να σταλεί ταχυδρομικώς δεν μένω Αθήνα να το παραλάβω.

Ρε παιδιά, ακόμα με τα δώρα; 20 μέρες έχουν περάσει. Και είπατε πως τα παραλάβατε τα τα τελευταία.

laserscout ηρέμησε. Δώρο είναι στην τελική. Προφανώς η συλλογή ήταν δύσκολη διαδικασία. Το μόνο που φοβάμαι, προσωπικά, είναι μην γίνει κανένα λάθος στη διεύθυνση...

Ξέρεις, όλα τα έχει αναλάβει ένα άτομο το οποίο ξοδεύει τον ελεύθερό του χρόνο για να σας στείλει τα δώρα. Σε παρακαλώ, να σεβαστείς τις προσπάθειές μας και μη δυσθυμείς. Εξάλλου δε νομίζω να μας έχει στείλει κάποιος πμ και να μην του έχουμε απαντήσει. Έτσι δεν είναι;

Ρε παιδιά, ακόμα με τα δώρα; 20 μέρες έχουν περάσει. Και είπατε πως τα παραλάβατε τα τα τελευταία.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά όταν έχεις να κάνεις με 70 ανθρώπους σε 40 διαφορετικά σημεία κάπου δυσκολεύει το πράγμα. Και δεύτερον δεν μου έχεις στείλει καν την διεύθυνση σου.

όχι δεν την έχω στείλει. περίμενα να μου ζητηθεί. Κατάλαβα πως έχετε πολλά μηνύματα και δε ήθελα να επιβαρύνω την κατάσταση.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.