Jump to content

Κλήρωση διαγωνισμού Χριστουγέννων 2010 - Νικητές Online!

DJD

Recommended Posts

Κέρδισα το 120mm ανεμιστηρακί + πάστα της Coolink, έχω όμως ήδη αρκετά τέτοια οπότε το αφήνω για άλλον.

Συγχαρητήρια για το διαγωνισμό παίδες, το διασκέδασα ιδιαίτερα ειδικά στο κομμάτι με τους γρίφους :beer:

• Replies 354
  • Created
  • Last Reply
Τα πιτόγυρα τα κερνάει ο φράγμας επειδή είναι στον κουβά για 7η χρονιά, κάπου στα σεπόλια :p

Πλάκα μου κάνεις....επτά χρόνια????:hehe:

Συγχαρητήρια σε κερδισμένους και μη....

Έτσι και αλλιώς είμαστε κερδισμένοι αφού είμαστε ακόμη εδώ.:p

Εύχομαι σε όλους ΥΓΕΙΑ πρωτίστως και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν

Ένα μεγάλο μπράβο στον αγαπημένο μας Λάμπη :T::T::T:

It's called DoS (Denial of Service)

DOS είναι άλλο ;)

Συνεχιστε :p

Jokes are not case sensitive γιατρέ μου!

Το αστείο είναι ότι όταν κοιτούσα τα δώρα έλεγα αν είναι να μου τύχει κανένα από τα μικρότερης αξίας ας είναι μια παστούλα που την χρειαζόμουν και όπερ και εγένετο.

Πάντως αυτός ο χαμός που γίνεται πρίν και μετά την κλήρωση είναι ανεπανάληπτος, posts να ξεπετάγονται ανα δευτερόλεπτο, λαμπίτες να ξεζιπάρουν το excel, άλλοι να προσπαθούν να σπάσουν το rar ξέροντας ότι θα έχει καμιά 25ρια χαρακτήρες ότι ναναι αλλά παρόλαυτα να γονατίζουν το μηχάνημα μπάς και τους κάτσει, όλοι να ελέγχουν ένα ένα τα νούμερα μέσα στην αγωνία, κάθε χρόνο και καλύτερα...αντιθέτως με την οικονομία μας:fie:

συγχαρητήρια σε αυτούς που κέρδισαν και πάλι συγχαρητήρια στην ομάδα του Thelab για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε... εγώ είμαι στους αναπληρωματικούς οπότε η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία χαχαχα.. το Πάσχα ξανά κάτι σε διαγωνισμό να υποθέσω;; :p

ούτε στους αναπληρωματικούς; καλά πήγαμε και φέτος...:p

Αντε και του χρόνου με υγεία να 'μαστε εδώ να βλέπουμε τα αποτελέσματα και να γελάμε με την τύχη μας :D

μπραβο για αλλη μια φορα παιδια για τον διαγωνισμο ! ! !

συγχαρητηρια σε οσους κερδισαν !! την επομενη φορα για εμας τους υπολοιπους !.....

imager.php?id=308837

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όσους κέρδισαν:T::T::T:

Και του χρόνου!

ps Έφτασα στην πηγή και νερό δεν ήπια :hehe::hehe:

Ώρα να αποχαιρετήσουμε οριστικά τις εορταστικές ημέρες και να προετοιμαστούμε για τους δύσκολους καιρούς που θα ακολουθήσουν. Ευχαριστώ την Δ.Ο. για τις όμορφες στιγμές που πέρασα προσπαθώντας να λύσω τους εβδομαδιαίους γρίφους. Για όσους δεν κέρδισαν κάτι να υπενθυμίσω πως η συμμετοχή δεν γίνεται για τα δώρα αλλά για την χαρά που παίρνεις κατά την διάρκεια του διαγωνισμού. Πάμε γι' άλλα.

Συγχαρητήρια στους κερδισμένους (και μη, για την προσπάθειά τους και τις εικαστικές παρεμβάσεις με τις φωτογραφίες)

και ένα μεγάλο μπράβο στην διαχείριση για τον διαγωνισμό!!! φέτος ειδικά ήταν πιο "απλόχερος" μιας και κάποιος μάζευε πιο εύκολα συμμετοχές και είχε πολλά και διαφορετικά κομμάτια ανάλογα τα γούστα και τις γνώσεις του καθενός!

άντε και του χρόνου τώρα!!!

:dance3:

Συγχαρητηρια σε ολους, αλλα πιο πολλα στην ΔΟ που εκανε εναν καταπληκτικο διαγωνισμο ! Και του χρονου διπλοι !

Fragma μην κάνεις έτσι! Κι εγώ πρώτη φορά κερδίζω!

[Aλλά να πω την αλήθεια δεν περίμενα να υπάρχει κάποιος πιο άτυχος από εμένα... :p]

Καλή χρονιά σε όλους! Spread the λαβ(μπ)!

παλι δε πηρα τπτ :p αλλα δεν ανησυχω...εχουμε τσικνοπεμπτη,αποκριες,καθαρα δευτερα,25 μαρτη,1απριλια,πασχα,μπλα μπλα μπλα ολο και κατι θα παρω

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.