Daywalker Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22, 2004 Μολις εστεισα ενα καινουριο μηχανιμα με amd 3200+ 64 bit και με σκληρο serial ata.Ολα καλα μεχρει εδω ωσπου προσπαθισα να δινιουργισω μια dial-up connection και τοτε μου βγαζει ενα μυνημα που λεει οτι δεν εχω επαρκει χωρο στο δισκο.Ο δισκοσ 120 GB με τα 100 ελευθερα.αν μπορει καποιος να βοηθησει γιατι θα τρελλαθω!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Απρίλιος 22, 2004 Author #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 να υποθεσω οτι κανεις δεν γνωριζει τιποτα για το προβλημα σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Στον event viewer σου βγάζει τίποτα που να αντιστοιχεί με το πρόβλημα σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Απρίλιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 οχι.το περιεργο ειναι οτι οταν κανω τιν συνδεση και μου ωγαζει το εικονιδιο της μεσα στο my network connections μολισ κανω connect χανεται το εικονιδιο τησ συνδεσης.!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Δώσε παραπάνω πληροφορίες φίλε.Σε τι Windows , τι Service Pack έχεις εγκαταστήσει.Ποιό μόντεμ έχεις?Υ.Γ. Χωρίς να θέλω να προτρέξω ( και να σε απογοητεύσω ) , σε βλέπω για επανεγκατάσταση των Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Απρίλιος 22, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Win Xp pro me SV1,2.Το μοντεμ δουλευει μια χαρα γιατι συνδεεται στο net.Δεν ξερω μηπως χρειαζεται καποιο επιπλεον uptade των xp για σκληρο serial ata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fantacid Απρίλιος 22, 2004 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 κ τον καλχα να ρωτησεις δεν νομιζω να βγακει ακρη,Χρειαζονται περισσοτερα στοιχεια για να βρεθει ο ενοχοςΘα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε.....κανε scandisk,defragment k τρεξε κανα antivirus για αρχηστα properities βλεπεις 100 free?Ποσα partitions εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalker Απρίλιος 22, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 ειναι καθαρος μεχρι πριν απο μερικες ωρες που τον σκαναρα.το προβλημα ειναι οτι μαλλον θα οδηγηθω σε format, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Απρίλιος 22, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 windows update μπορείς να τρέξει από αυτό το μηχανάκι; μπορεί να παίζει κάποιο update για serial ata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.