Κοπρίτης Ιανουάριος 10, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Urban Legend:Η υδροψυξη ειναι αθορυβη.διορθωση"η υδροψυξη ειναι τοσο αθορυβη οσο το πιο θορυβωδες εξαρτημα της"κοινως ενα κυκλωμα με τριπλο ψυγειο,3χ120mm 1200rpm fans και μια αξιοπρεπη αντλιαγια μενα ειναι αθορυβοκαι ψυχει ανετοτατα και χειμωνα - καλοκαιρι εναν συγχρονο 4πυρηνο κλοκαρισμενο και μια βαρβατη gaming VGA,απ'κει κι επειτα, ο καθενας επιλεγει το τι θελει αναλογα με την τσεπη του και το που και πως θελει να δουλεψει το συστημα του Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 10, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Το νερο ειναι για silent καταστάσεις, μεγάλο ψυγείο με πεθαμένους ανεμιστήρες ειναι οτι καλυτερο!Εγω έφτιαξα μηχάνημα με 3χ480gtx water και πεθαμένους ανεμιστήρες σε 4πλο black ice gtx και με οcαρισμενες 825mhz core έπιασαν 60 βαθμούς καλοκαίρι μήνα με δυσκολια!Αλλα δεν άκουγες κιχ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 10, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Αμα βαρεθηκες τον αερα , θα φρικαρεις με τα νερα..!θελει περιποιηση! Εγω 2 χρονια αντεξα με το νερο..! Στο τελος το ειχα παρατησει στην μοιρα του!μεχρι που τα εβγαλα ολα και χτυπαω αερα κοπανιστο! Μανωλη..τα 300 ευρα δεν τα κρατας και να χτυπισεις αλλες 2 dell να εχεις ενα eyefinity να εισαι γαματος ? Λεω εγω τωρα... Παντος για την τρελα σου και μονο η συνθεση του ασταματητου ειναι καλη! ΑΛΛΑ με αυτο το ψυγειο γιατι το 4πλο δεν θα εχεις που να το βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 11, 2011 Author #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά.Θα τις διαβάσω εκτεταμένα,αφού γυρίσω απ'το σχολείο Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Ιανουάριος 11, 2011 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Αμα βαρεθηκες τον αερα , θα φρικαρεις με τα νερα..!θελει περιποιηση! Εγω 2 χρονια αντεξα με το νερο..! Στο τελος το ειχα παρατησει στην μοιρα του!μεχρι που τα εβγαλα ολα και χτυπαω αερα κοπανιστο! Μανωλη..τα 300 ευρα δεν τα κρατας και να χτυπισεις αλλες 2 dell να εχεις ενα eyefinity να εισαι γαματος ? Λεω εγω τωρα... Παντος για την τρελα σου και μονο η συνθεση του ασταματητου ειναι καλη! ΑΛΛΑ με αυτο το ψυγειο γιατι το 4πλο δεν θα εχεις που να το βαλεις +1 και εγω μια απο τα ιδια 2 χρονια μετα παρακαλαγα να εχω τον ανεμιστηρα μου και ας ριξω λιγο χαμηλοτερα την συχνοτητα.Χαρα στο πραγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Ιανουάριος 11, 2011 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Εγώ πάλι λέω να δώσεις 70-80€ για καλά ακουστικά με noise reduction και δεν θα καταλαβαίνεις κανέναν ήχο από ανεμιστήρες όσο παίζεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Ιανουάριος 11, 2011 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Εγώ πιστεύω οτι η υδροψυξη ειναι καλή, όταν έχεις,ξεχωριστό κύκλωμα για την gpu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 11, 2011 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Να ρωτήσω κάτι.Δεν θα ήταν καλύτερο να βάλω και 1 ψυγείο πίσω;Ανεμηστήρες κλπ τι να πάρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 11, 2011 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Aν ανοιξεις κλοκακια ναι βαλε. Για ανεμιστηρες Gentle Typhoon στις 1850 στροφες undervolted στις 1000-1200 σε push Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 11, 2011 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 Δεν είναι το αν θα ανοίξεις κλοκάκια,γιατί και χωρίς να βάλεις άλλο ψυγείο,άνετα μπορείς να κάνεις ότι κλοκ θέλεις!Το θέμα είναι ότι άμα βάλεις και πίσω το κόστος αυξάνεται από 50e+ να υπολογίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 11, 2011 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 οι GT1850rpm και σε φουλ στροφες απλα δεν ακουγονται...δεν υπαρχει λογος μειωσης τους κατ εμεκαι ψυχουν ανετοτατα και extreme κατηγοριας ψυγεια το μονο πισω ψυγειο δεν το θεωρω απαραιτητοτουλαχιστον οχι απο την αρχη.ManolisX σου εχω στειλει πμ με ενα πακετακι κομπλεριξε μια ματια κι οτι απορια εχεις τα συζηταμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 12, 2011 Author #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Κοπρίτης saved my life Να κλείσει το θέμα άμα είναι,βρήκα parts Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 12, 2011 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Κοπρίτης saved my life QFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 13, 2011 Author #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Τί σημαίνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 13, 2011 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Quoted For Truth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.