ManolisX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10, 2011 Ναί.Λέω να περάσω και εγώ απο αέρα σε νερό.Έχετε κάποια κομμάτια να προτείνετε;Το σύστημα είναι της υπογραφής,με μόνη διαφορά,ότι έχω αλλάξει μνήμες και κάρτα γραφικών(GTX580 soon).Δεν έχω ξαναστήσει υδρόψυξη,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολο.Πράγματα απ'όπου νά ναι αρκεί το όπου να ναι να στέλνει αντικαταβολή. Να τονίσω επίσης ότι θα τα βάλω όλα στο νερό,εκτός σκληρούς και μνήμες Καλημέρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 10, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Μανωλη..θες ντε και καλα να βαλεις νερα ? Εγω σου λεω δωστα ολα...και παρε Sandy bridge! και εχεις γινει μια και καλη! Να εισαι με αερα 4400+ ghz! Εαν θελεις την γκλαμουρια της υδροψηξης οκ!Αλλα στο 775 δεν λεει να παρεις block και να ψυχεις ΝΒ , SB κτλπ! Cpu - GPU και εισαι οκ! Επισης..!Δωσε ενα χρηματικο οριο.! Μπορεις να παρεις απο εξω ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 10, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Με πρόλαβε ο propi.. Άσε τα νερά στην ησυχία τους, άμα θες sony και καλά να δώσεις λεφτά, δώσε τα πράγματα που έχεις και πάρε SB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Δεν θέλω αέρα.Τον βαρέθηκα.Αφήστε που κάνει αρκετό θόρυβο.Λέω να πάω για νερό τώρα,και καλοκαίρι σε SB να μαζέψω κάτι παραπάνω σε χρήματα.Απο έξω μπορώ να φέρω,αν στέλνει το κατάστημα αντικαταβολή.Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το aquatuning στέλνει. Χρηματικό όριο 300-350 Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Γιατί κολλάς τόσο στην αντικαταβολή? Μια χρεωστική και μία κατάθεση 5 λεπτά δουλειά είναι σε μία τράπεζα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 I am under-age dude :fist:Εκτός και άμα δέχονται κατάθεση σε λογαριασμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Ιανουάριος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 I am under-age dude :fist:Εκτός και άμα δέχονται κατάθεση σε λογαριασμό.Έχω πράγματα για νεράκι μικρέ τυμπανιστή...seb is the perfect shop! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 10, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 I am under-age dude :fist:Εκτός και άμα δέχονται κατάθεση σε λογαριασμό.Δέχεται και κατάθεση το aquatuningAquatuning - Der Wasserkhlung Vollsortimenter - Bankdaten Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 10, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Θα σου πω τι μπορείς να πάρεις αλλά άποψή μου μου μην βάλεις και μητρική μέσα.Είναι πεταμένα φράγκα.CPU και κάρτα γραφηκών και είσαι κομπλέ.Για την κάρτα θες full cover block ή universall με ψυκτράκια στις μνήμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Full cover.Δηλαδή πιστεύετε δεν αξίζει στην μητρική;Τεσπά Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Ιανουάριος 10, 2011 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Δεν αξίζει. Το full cover αν αλλάξεις GPU είναι άχρηστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 I know of it Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 10, 2011 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 μανο εδω εισαι για gpu DD-5870 Water Block - Danger Den= και για μενα αυτη EK Waterblocks EK-FC5870 V2 Acetal+Nickel for AMD/ATI Radeon για cpu δες εδω και αναλογα τι θελεις παρε Last one, My Q6600 CPU Waterblock Roundup Results - XtremeSystems Forums :thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Μάκη,η κάρτα θα αλλαχθεί σε καμμιά βδομάδα.580GTX είναι η καινούργια Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Ιανουάριος 10, 2011 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Μάκη,η κάρτα θα αλλαχθεί σε καμμιά βδομάδα.580GTX είναι η καινούργια τοτε αυτη ενα και καλο EK GeForce 570 / 580 GTX VGA Liquid Cooling Block - Nickel + Acetal (EK-FC580 GTX Nickel + Acetal) Hot Item! - FrozenCPU.com :thank_you2: και εδω http://www.ekwaterblocks.com/shop/blocks/vga-blocks/fc-geforce/ek-fc580-gtx-acetal-nickel.html παρε και ενα τετοιο http://www.ekwaterblocks.com/shop/ek-coolstream-rad-xt-360.html και μια Swiftech MCP655 http://www.ekwaterblocks.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/laing-d5-pump-12v-mcp-655.html EK-FC580 GTX - Acetal+Nickel 89.90 + 61.96 EK-CoolStream RAD XT (360)+ Laing D5-Pump 12V (MCP 655) 99.98 + cpu waterblocks+ EK-Multioption RES X2 - 150 Basic € 32.95 και ρακορ,σωληνες,φαν,πιστευω τα 350ε-400ε να φτασουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManolisX Ιανουάριος 10, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Κοίταξε.Αφού δεν θα βάλω σε μητρική,λέω να δώσω κάτι λιγότερο απο 300.Δεν ξέρω αν γίνετε βέβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Ιανουάριος 10, 2011 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Κοίταξε.Αφού δεν θα βάλω σε μητρική,λέω να δώσω κάτι λιγότερο απο 300.Δεν ξέρω αν γίνετε βέβαιαΑντλία 60€Top για την αντλία: 20€Ψυγείο: 80€VGA fullcover block: 84€VGA backplate(προαιρετικό) :24€CPU block: 57€Βάλε μέσα μεταφορικά, fittings, σωλήνες, tank και άλλα μικροπράγματα και το 400αρι το φτάνεις άνετα. Άποψη μου μην τσιγκουνευτείς σε λογικά πλαίσια πάντα, τα περισσότερα από τα parts σου μένουν και μερικά κάνουν την ζωή σου πολύ πιο εύκολη(π.χ. fillport, drainport, compression fittings, revolvable γωνίες) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jiohkor3 Ιανουάριος 10, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Πως και δεν παιρνεις κανά έτοιμο h50 h70 να κάνεις δουλειά σου, αφου το καλοκαίρι είναι να κάνεις σούμα και να πάρεις νέο πισί,πάρε τότε και με υδρόψυξη και με όλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 10, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 οπως στα ειπε ο Ντινοςεδω εισαιαπλα με τριπλο ψυγειο αντι για τεσσαρι για να χωρεσει και στο haf(αργοτερα εαν θες προθετεις κι ενα ακομα μονο πισω)λιγο πιο δυνατη αντλια και τανκ που την ενσωματωνει για πιο μαζεμενο setup.fillport εχει το τανκ και drainport βγαινει με απευθειας προεκταση απο τα κατω ρακορ της καρταςram watercooling μην το κοιταξεις κανmotherboard full block επισης με την καμια μιας και σκοπευεις να αναβαθμισεις.ολα τα υπολοιπα θα σου μεινουν για ποοολυ καιρο.(με την προυποθεση φυσικα οτι δεν αλλαζεις vga καθε εξαμηνο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
altri Ιανουάριος 10, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Urban Legend:Η υδροψυξη ειναι αθορυβη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.