Jump to content

Ολοκληρωμένη υδρόψυξη

ManolisX

Recommended Posts

Ναί.Λέω να περάσω και εγώ απο αέρα σε νερό.Έχετε κάποια κομμάτια να προτείνετε;Το σύστημα είναι της υπογραφής,με μόνη διαφορά,ότι έχω αλλάξει μνήμες και κάρτα γραφικών(GTX580 soon).Δεν έχω ξαναστήσει υδρόψυξη,αλλά δεν πιστεύω να είναι τόσο δύσκολο.Πράγματα απ'όπου νά ναι αρκεί το όπου να ναι να στέλνει αντικαταβολή. :)

Να τονίσω επίσης ότι θα τα βάλω όλα στο νερό,εκτός σκληρούς και μνήμες :)

Καλημέρα

Μανωλη..θες ντε και καλα να βαλεις νερα ?

Εγω σου λεω δωστα ολα...και παρε Sandy bridge! και εχεις γινει μια και καλη!

Να εισαι με αερα 4400+ ghz!:inlove:

Εαν θελεις την γκλαμουρια της υδροψηξης οκ!Αλλα στο 775 δεν λεει να παρεις block και να ψυχεις ΝΒ , SB κτλπ!

Cpu - GPU και εισαι οκ!

Επισης..!Δωσε ενα χρηματικο οριο.! Μπορεις να παρεις απο εξω ??

Δεν θέλω αέρα.Τον βαρέθηκα.Αφήστε που κάνει αρκετό θόρυβο.Λέω να πάω για νερό τώρα,και καλοκαίρι σε SB να μαζέψω κάτι παραπάνω σε χρήματα.Απο έξω μπορώ να φέρω,αν στέλνει το κατάστημα αντικαταβολή.Κάπου πήρε το αυτί μου ότι το aquatuning στέλνει.

Χρηματικό όριο 300-350 :shifty:

Θα σου πω τι μπορείς να πάρεις αλλά άποψή μου μου μην βάλεις και μητρική μέσα.Είναι πεταμένα φράγκα.CPU και κάρτα γραφηκών και είσαι κομπλέ.Για την κάρτα θες full cover block ή universall με ψυκτράκια στις μνήμες?

μανο εδω εισαι για gpu DD-5870 Water Block - Danger Den= και για μενα αυτη EK Waterblocks EK-FC5870 V2 Acetal+Nickel for AMD/ATI Radeon για cpu δες εδω και αναλογα τι θελεις παρε Last one, My Q6600 CPU Waterblock Roundup Results - XtremeSystems Forums :thank_you2:

Μάκη,η κάρτα θα αλλαχθεί σε καμμιά βδομάδα.580GTX είναι η καινούργια :)

τοτε αυτη ενα και καλο EK GeForce 570 / 580 GTX VGA Liquid Cooling Block - Nickel + Acetal (EK-FC580 GTX Nickel + Acetal) Hot Item! - FrozenCPU.com :thank_you2::inlove: και εδω http://www.ekwaterblocks.com/shop/blocks/vga-blocks/fc-geforce/ek-fc580-gtx-acetal-nickel.html

παρε και ενα τετοιο http://www.ekwaterblocks.com/shop/ek-coolstream-rad-xt-360.html και μια Swiftech MCP655 http://www.ekwaterblocks.com/shop/pumps-and-accessories/pumps/laing-d5-pump-12v-mcp-655.html

EK-FC580 GTX - Acetal+Nickel  89.90

+ 61.96 EK-CoolStream RAD XT (360)+

Laing D5-Pump 12V (MCP 655)  99.98 + cpu waterblocks+

EK-Multioption RES X2 - 150 Basic

€ 32.95 και ρακορ,σωληνες,φαν,πιστευω τα 350ε-400ε να φτασουν?

Κοίταξε.Αφού δεν θα βάλω σε μητρική,λέω να δώσω κάτι λιγότερο απο 300.Δεν ξέρω αν γίνετε βέβαια

Αντλία 60€

Top για την αντλία: 20€

Ψυγείο: 80€

VGA fullcover block: 84€

VGA backplate(προαιρετικό) :24€

CPU block: 57€

Βάλε μέσα μεταφορικά, fittings, σωλήνες, tank και άλλα μικροπράγματα και το 400αρι το φτάνεις άνετα. Άποψη μου μην τσιγκουνευτείς σε λογικά πλαίσια πάντα, τα περισσότερα από τα parts σου μένουν και μερικά κάνουν την ζωή σου πολύ πιο εύκολη(π.χ. fillport, drainport, compression fittings, revolvable γωνίες)

οπως στα ειπε ο Ντινος

εδω εισαι

απλα με τριπλο ψυγειο αντι για τεσσαρι για να χωρεσει και στο haf

(αργοτερα εαν θες προθετεις κι ενα ακομα μονο πισω)

λιγο πιο δυνατη αντλια και τανκ που την ενσωματωνει για πιο μαζεμενο setup.

fillport εχει το τανκ

και drainport βγαινει με απευθειας προεκταση απο τα κατω ρακορ της καρτας

ram watercooling μην το κοιταξεις καν

motherboard full block επισης με την καμια μιας και σκοπευεις να αναβαθμισεις.

ολα τα υπολοιπα θα σου μεινουν για ποοολυ καιρο.

(με την προυποθεση φυσικα οτι δεν αλλαζεις vga καθε εξαμηνο)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.