johnIV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Έχω δυο καρτες ΑTI Radeon Sapphire 5770 σε διάταξη crossfire και έχω αγοράσει μια τηλεόραση Samsung 32'' η απορία μου είναι η εξής:Σε ποιά απο τις δυο κάρτες θα συνδέσω το HDMI καλώδιο; μήπως πρέπει να συνδέσω και τις δύο κάρτες με την τηλεόραση με δυο καλώδια HDMI; Ευχαριστώ προκαταβολικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιανουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 στην πρωτη μονο....στην απο πανω δλδ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 10, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Ευχαριστώ για την βοήθειά σου bloodMage:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 13, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2011 Εχω και μια άλλη απορία που θα έπρεπε να την είχα αναφέρει πριν κάνω την αγορά της δέυτερης κάρτας, το τροφοδοτικό αυτο: Enthusiast Series θα ανταπεξέλθει σε λειτουργία crossfire η σε λίγο καιρό θα το κλαίω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavlamari Ιανουάριος 14, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 αποψη μου ειναι οτι το συγκεκριμενο corsairακι ειναι πολυ τουμπανο!μην σε ξεγελουν τα λιγα σχετικα watts-σιγουρα ειναι πολυ καλυτερο απο αλλα με περισσοτερα αλλα noname.τωρα,οι συγκεκριμενες καρτες εχουν μικρη καταναλωση.δεν νομιζω οτι θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 14, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 κι εγω πιστευω οτι επειδη ειναι καλο PSU και οχι καμια πατατα, θα αντεξει. αλλα δεν ξερουμε το υπολοιπο συστημα.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 14, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Το συστημά μου ειναι το εξής: CPU QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz (16 x 200) Motherboard Gigabyte GA-790FXTA-UD5 4 DDR3RAM: OCZ Gold XTC OCZ3G10662G 4 GB DDR3-1066 Video Adapter ATI Sapphire Radeon HD 5770 x2 crossfire Operating System Microsoft Windows 7 Professional Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 14, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Είχα σχεδόν το ίδιο σύστημα όταν είχα τις 2 5770 και το δούλευα (υπερχρονισμένο) χωρίς πρόβλημα με ένα thermaltake purepower 600W. Σίγουρα το corsair είναι καλύτερο οπότε δε θα έχεις κανένα πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelosLX Ιανουάριος 14, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 Το Corsair το συγκεκριμένο φίλε μου σηκώνει το σύστημά σου όπως είναι με GTX295 για κάρτα γραφικών απροβλημάτιστα....το είχε φίλος μου και το έχω δει με τα μάτια μου!! Πόσο μάλλον τις 5770 σου.. Δεν θα έχεις κανένα θέμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 14, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 παιδιά νομίζω πως με καλύψατε πλήρως τουλάχιστον να κοιμάμαι ήσυχος.:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 16, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Παιδιά πιο ειναι το σωστό κούμπωμα μεταξί των δυο καρτών για να δουλέψουν σωστα σε διάταξη crossfire με δυο crossfire bridge? η με ενα? εδώ το εχει κάποιος με ενα. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=pdq72FYUiqU[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stalker Ιανουάριος 16, 2011 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Παιδιά πιο ειναι το σωστό κούμπωμα μεταξί των δυο καρτών για να δουλέψουν σωστα σεδιάταξη crossfire με δυο crossfire bridge? η με ενα? εδώ το εχει κάποιος με ενα. YouTube - Crossfire Sapphire 5770 1 Go Με ένα φίλε μου! Τα δύο χρειάζονται όταν έχεις 3 κάρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 16, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2011 Ευχαριστώ για το χρόνο σου Stalker :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnIV Ιανουάριος 21, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2011 Παίδες άλλο ενα ερώτημα,μήπως χρειάζομαι extra driver όταν παίζω παιχνίδια (που το υποστηρίζουν) για το crossfire γιατι παρατηρώ πως στην οθόνη του pc αναλ. 1680 χ 1050τα τρέχει κανονικά τα παιχνίδια όμως στην 32αρα tv αναλ.1920 Χ 1080 γράφει πως δεν βρήκε κάποια σύνδεση (μόνο οταν πάω να τρέξω παιχνίδι).Υ.Γ Ετρεξα και το 3MARK και δουλεύει κανονικά το cross αν κρίνω απο τα αποτελέσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.