Jump to content

Νέα ηχεία

fiorentinos

Recommended Posts

Ψάχνω να αγοράσω νέα ηχεία για τον υπολογιστή. Επειδή δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα μπάσα αλλά τα ποιοτικά πρίμα κοιτάω σε λύσεις 2.1 και 2.0. Τα οικονομικά κυμαίνονται πάνω κάτω απο τα 100€ - 150€. Έχω δει τα παρακάτω. Πείτε καμιά γνώμη και προτείνεται κάτι!

http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Creative-Gigaworks-T40-Series-Ii-2-0-51MF1615AA000.htm

MODECOM MC-2110 BLACK PROGRESSIVE MUSIC SYSTEM - - E-SHOP.GR

NICK. J. LAIOS - ProMedia GMX A-2.1 System

NICK. J. LAIOS - Promedia Ultra 2.0

Για τα δύο τελευταία δεν ξέρω ακόμα τιμές...Πρέπει να πάρω να ρωτήσω.Αν κάποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του!:jump1:

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply

δεν ξερω αν δουλευει το review εδω περα..

αλλα τα promedia gmx 2.1 μου ειχαν κεντρισει την προσοχη τοτε.

@pvervolt..

Κατα μια μεγαλη πιθανοτητα ..η τιμη στο yamaha ειναι ανα ηχειο.

Δεν ξερω/καταλαβα αν ψαχνει ηχεια στα ~300Ε

Έχω τα Creative Gigaworks T40 SII Speakers (2.0) και είμαι πολύ ικανοποιημένος χωρίς να είμαι γνώστης. Σχετικά οικονομικά και με γεμάτες χαμηλές αν και δεν έχουν sub. Για κάποιον που θέλει μια all-around λύση με καλή ποιότητα για ταινίες-gaming-μουσική κσι δεν θέλει όγκο στο γραφείο του τα συνιστώ.

• 2 weeks later...

Τα monitor ηχεια ειναι για να ακους τον ηχο ''καθαρο'' οπως χρειαζεται στις ηχογραφησεις.Ειναι καταλληλα για στουντιο δηλαδη.

Εσυ να κοιταξεις κατι σε creative, logitech, και αν βρεις καμια καλη ευκαιρια σε bose(ειναι πιο ακριβα βεβαια).

Τα promedia τα έχω ακούσει. Παίζουν πολύ ωραία με "ανοικτό" πριμάτο ήχο και μπάσο που δεν ψευτίζει. Απλά δεν μπορούν να παίξουν πολύ δυνατά και παραμορφώνουν λιγάκι τις ψηλές αν ζοριστούν. Η τιμή τους στην Ελλάδα είναι φωτιά πάντως(Λάιος γαρ).

Για τα modecom δεν υπάρχει κανένα review, αλλά φαίνονται ενδιαφέροντα.

Τέλος τα μόνιτορ σαν αυτά που λέει ο angelf και ο fotme σε καλύπτουν μόνο αν δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο μπάσο. Διαφορετικά θες ενεργό γουφεράκι. Με 200-300€ θα έχεις ήχο ανώτερο από οποιοδήποτε ολοκληρωμένο. SUBWOOFERS review cheap prices SUBWOOFERS best buy discount online

Δοκίμασε ένα καθαρό οικονομικό μονιτορ χωρίς πολλά πχ. maudio bx5a, fostex pm04 esi near04/05 και αργότερα το ταιριάζεις με sub της ίδιας εταιρείας. Πάντως ακόμα και τα 5ρια woofer είναι μια χαρά για μουσική.

• 2 weeks later...

εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια αυτά!

s530

:: Epilogiki :: :: Υπολογιστές :: Περιφερειακά :: Ηχεία :: ΗΧΕΙΑ EDIFIER S530 145Watt

είναι της EDIFIER και έχουν τρομερή απόδοση σε ταινίες,μουσική , gaming.

εγώ τα έχω στο σαλόνι και έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένα το ps3,to xbox360, το wii και βάζω και το laptop για ταινίες.

το woofer είναι τέρας. την ένταση την πάω το πολύ μέχρι 25-29 από τα 50 σύνολο γιατί θα καταρρεύσει το διαμέρισμα :D.

αν ψάξεις για review θα δεις ότι είναι βαθμολογημένα με 9/10 και θεωρούνται ποιοτικά ανώτερα και από logitech.

εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια αυτά!

s530

:: Epilogiki :: :: Υπολογιστές :: Περιφερειακά :: Ηχεία :: ΗΧΕΙΑ EDIFIER S530 145Watt

είναι της EDIFIER και έχουν τρομερή απόδοση σε ταινίες,μουσική , gaming.

εγώ τα έχω στο σαλόνι και έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένα το ps3,to xbox360, το wii και βάζω και το laptop για ταινίες.

το woofer είναι τέρας. την ένταση την πάω το πολύ μέχρι 25-29 από τα 50 σύνολο γιατί θα καταρρεύσει το διαμέρισμα :D.

αν ψάξεις για review θα δεις ότι είναι βαθμολογημένα με 9/10 και θεωρούνται ποιοτικά ανώτερα και από logitech.

Πολύ καλά φαίνονται τα EDIFIER και το ασυρματό τηλεχειριστήριο είναι πολύ βολικό.

Κάνοντας και εγώ μια σφήνα στο thread έχει ακούσει κανείς τα BEHRINGER MS-40 ??

κορυφη ειναι τα εχει φιλος μου...

και τα edifier ειναι εξισου αξια :T:

Οτι απο τα 2 να παρεις δεν θα το μετανιωσεις με τιποτα

Τα edifier όσο να΄ναι όμως θα έχουν πιο πλούσιο μπάσο και το ασύρματο τηλεκοντρόλ είναι πολύ θετικό.

Από την άλλη τα BEHRINGER έχουν πιο πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Στο τσακ ήμουν να τα πάρω μέχρι που είδα τα edifier.

Εξαιρετική επιλογή τα 530, ισοροπημένος αλλά γεμάτος ήχος σε ολόκληρο τα φάσμα, καλή κατασκευή, καλά υλικά, εξοπλισμός. Για pc-speakers κορυφαία επιλογή, ειδικά στην τιμή των 160€...

Τελικά εγώ πριν μερικές μέρες παρέλαβα τα Edifier S530.

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, άψογος ήχος και επιτέλους το ασύρματο τηλεκοντρόλ μου έλυσε τα χέρια.

Το subwoofer είναι αρκετά μεγάλο και όσοι έχουν πρόβλημα χώρου θα πρέπει να προσέξουν. Αν είχα πάρει τα S730 θα είχα πρόβλημα.

Τέλος το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν ψηφιακή είσοδο, όπως διαφημίζεται σε διάφορα review. Όποιος χρειάζεται τη ψηφιακή είσοδο θα πρέπει να ψάξει για τα S530D που νομίζω δεν εισάγονται στην Ελλάδα.

Τελικά εγώ πριν μερικές μέρες παρέλαβα τα Edifier S530.

Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, άψογος ήχος και επιτέλους το ασύρματο τηλεκοντρόλ μου έλυσε τα χέρια.

Το subwoofer είναι αρκετά μεγάλο και όσοι έχουν πρόβλημα χώρου θα πρέπει να προσέξουν. Αν είχα πάρει τα S730 θα είχα πρόβλημα.

Τέλος το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν ψηφιακή είσοδο, όπως διαφημίζεται σε διάφορα review. Όποιος χρειάζεται τη ψηφιακή είσοδο θα πρέπει να ψάξει για τα S530D που νομίζω δεν εισάγονται στην Ελλάδα.

Μεγείες!

Η έλλειψη της ψηφιακής εισόδου είναι όντως θέμα, πιστεύω όμως ότι μόνο σε πολυκάναλο ήχο δίνει πραγματικό boost.

Περιμένουμε εντυπώσεις αφού τα ζήσεις για λίγο καιρό, μέχρι να σχηματίσεις πιο σφαιρική εικόνα δλδ.

Κάποτε έψαχνα και εγώ κάτι παρόμοιο και η λύση ήταν 2 ράφια παραπέρα.

Πήρα μία απλή Sound Blaster Live και κάρφωσα 2 RCA σε ένα HI-FI 2x50w που είχα και πραγματικά ήταν κορυφή. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με τον χώρο που έπιαναν αλλά το έλυσα και έτσι είμαι ok.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.