fiorentinos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Ψάχνω να αγοράσω νέα ηχεία για τον υπολογιστή. Επειδή δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τα μπάσα αλλά τα ποιοτικά πρίμα κοιτάω σε λύσεις 2.1 και 2.0. Τα οικονομικά κυμαίνονται πάνω κάτω απο τα 100€ - 150€. Έχω δει τα παρακάτω. Πείτε καμιά γνώμη και προτείνεται κάτι!http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Speakers/Creative-Gigaworks-T40-Series-Ii-2-0-51MF1615AA000.htmMODECOM MC-2110 BLACK PROGRESSIVE MUSIC SYSTEM - - E-SHOP.GRNICK. J. LAIOS - ProMedia GMX A-2.1 SystemNICK. J. LAIOS - Promedia Ultra 2.0Για τα δύο τελευταία δεν ξέρω ακόμα τιμές...Πρέπει να πάρω να ρωτήσω.Αν κάποιος γνωρίζει ας δώσει τα φώτα του!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel_f Ιανουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Κοίταξε και αυτα http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Portable-Player/Speakers-Sound-Cards/Speaker-Monitor/M-Audio-Speakers-Studiophile-Av-40-MI-EM-000208.htmΕιμαι πολυ ευχαριστημένος και για τα λεφτά τους αξίζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
onty1416003331 Ιανουάριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Εγω πηρα πριν μια βδομαδα αυτα JBL CREATURE III WHITE - - E-SHOP.GR και ειμαι κομπλε μεχρι τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiorentinos Ιανουάριος 9, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Είναι monitor ηχεία σωστά? Είναι πιο πολύ για να ακούς ηχογραφήσεις ή κάτι τέτοιο νομίζω. Αν και φαίνονται αρκετά ενδιαφέροντα! Για τα M-Audio αναφέρομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
overvolt Ιανουάριος 10, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Για δες και τα Yamaha ... Athens Pro Audio - Hχεία Monitor :: Ενεργά Monitors :: Yamaha :: Yamaha HS50M Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 10, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 δεν ξερω αν δουλευει το review εδω περα.. αλλα τα promedia gmx 2.1 μου ειχαν κεντρισει την προσοχη τοτε.@pvervolt..Κατα μια μεγαλη πιθανοτητα ..η τιμη στο yamaha ειναι ανα ηχειο.Δεν ξερω/καταλαβα αν ψαχνει ηχεια στα ~300Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Ιανουάριος 10, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Έχω τα Creative Gigaworks T40 SII Speakers (2.0) και είμαι πολύ ικανοποιημένος χωρίς να είμαι γνώστης. Σχετικά οικονομικά και με γεμάτες χαμηλές αν και δεν έχουν sub. Για κάποιον που θέλει μια all-around λύση με καλή ποιότητα για ταινίες-gaming-μουσική κσι δεν θέλει όγκο στο γραφείο του τα συνιστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andreas19 Ιανουάριος 25, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Τα monitor ηχεια ειναι για να ακους τον ηχο ''καθαρο'' οπως χρειαζεται στις ηχογραφησεις.Ειναι καταλληλα για στουντιο δηλαδη.Εσυ να κοιταξεις κατι σε creative, logitech, και αν βρεις καμια καλη ευκαιρια σε bose(ειναι πιο ακριβα βεβαια). Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Ιανουάριος 25, 2011 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2011 Προσωπικα θα σου πρότεινα τα ακόλουθα,Q Acoustics 2010 Hi-fi speaker review - from the experts at whathifi.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Φεβρουάριος 1, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 1, 2011 Τα promedia τα έχω ακούσει. Παίζουν πολύ ωραία με "ανοικτό" πριμάτο ήχο και μπάσο που δεν ψευτίζει. Απλά δεν μπορούν να παίξουν πολύ δυνατά και παραμορφώνουν λιγάκι τις ψηλές αν ζοριστούν. Η τιμή τους στην Ελλάδα είναι φωτιά πάντως(Λάιος γαρ).Για τα modecom δεν υπάρχει κανένα review, αλλά φαίνονται ενδιαφέροντα.Τέλος τα μόνιτορ σαν αυτά που λέει ο angelf και ο fotme σε καλύπτουν μόνο αν δεν δίνεις ιδιαίτερη σημασία στο μπάσο. Διαφορετικά θες ενεργό γουφεράκι. Με 200-300€ θα έχεις ήχο ανώτερο από οποιοδήποτε ολοκληρωμένο. SUBWOOFERS review cheap prices SUBWOOFERS best buy discount online Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Φεβρουάριος 2, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2011 Δοκίμασε ένα καθαρό οικονομικό μονιτορ χωρίς πολλά πχ. maudio bx5a, fostex pm04 esi near04/05 και αργότερα το ταιριάζεις με sub της ίδιας εταιρείας. Πάντως ακόμα και τα 5ρια woofer είναι μια χαρά για μουσική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
af8artos Φεβρουάριος 11, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια αυτά! s530 :: Epilogiki :: :: Υπολογιστές :: Περιφερειακά :: Ηχεία :: ΗΧΕΙΑ EDIFIER S530 145Watt είναι της EDIFIER και έχουν τρομερή απόδοση σε ταινίες,μουσική , gaming. εγώ τα έχω στο σαλόνι και έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένα το ps3,to xbox360, το wii και βάζω και το laptop για ταινίες. το woofer είναι τέρας. την ένταση την πάω το πολύ μέχρι 25-29 από τα 50 σύνολο γιατί θα καταρρεύσει το διαμέρισμα . αν ψάξεις για review θα δεις ότι είναι βαθμολογημένα με 9/10 και θεωρούνται ποιοτικά ανώτερα και από logitech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Φεβρουάριος 12, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια αυτά!s530 :: Epilogiki :: :: Υπολογιστές :: Περιφερειακά :: Ηχεία :: ΗΧΕΙΑ EDIFIER S530 145Watt είναι της EDIFIER και έχουν τρομερή απόδοση σε ταινίες,μουσική , gaming. εγώ τα έχω στο σαλόνι και έχω ταυτόχρονα συνδεδεμένα το ps3,to xbox360, το wii και βάζω και το laptop για ταινίες. το woofer είναι τέρας. την ένταση την πάω το πολύ μέχρι 25-29 από τα 50 σύνολο γιατί θα καταρρεύσει το διαμέρισμα . αν ψάξεις για review θα δεις ότι είναι βαθμολογημένα με 9/10 και θεωρούνται ποιοτικά ανώτερα και από logitech. Πολύ καλά φαίνονται τα EDIFIER και το ασυρματό τηλεχειριστήριο είναι πολύ βολικό. Κάνοντας και εγώ μια σφήνα στο thread έχει ακούσει κανείς τα BEHRINGER MS-40 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 12, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 κορυφη ειναι τα εχει φιλος μου... και τα edifier ειναι εξισου αξια Οτι απο τα 2 να παρεις δεν θα το μετανιωσεις με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Φεβρουάριος 12, 2011 #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 κορυφη ειναι τα εχει φιλος μου...και τα edifier ειναι εξισου αξια Οτι απο τα 2 να παρεις δεν θα το μετανιωσεις με τιποτα Τα edifier όσο να΄ναι όμως θα έχουν πιο πλούσιο μπάσο και το ασύρματο τηλεκοντρόλ είναι πολύ θετικό. Από την άλλη τα BEHRINGER έχουν πιο πολλές επιλογές συνδεσιμότητας. Στο τσακ ήμουν να τα πάρω μέχρι που είδα τα edifier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Φεβρουάριος 12, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Εξαιρετική επιλογή τα 530, ισοροπημένος αλλά γεμάτος ήχος σε ολόκληρο τα φάσμα, καλή κατασκευή, καλά υλικά, εξοπλισμός. Για pc-speakers κορυφαία επιλογή, ειδικά στην τιμή των 160€... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bfc_xxx Φεβρουάριος 20, 2011 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Τελικά εγώ πριν μερικές μέρες παρέλαβα τα Edifier S530.Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, άψογος ήχος και επιτέλους το ασύρματο τηλεκοντρόλ μου έλυσε τα χέρια.Το subwoofer είναι αρκετά μεγάλο και όσοι έχουν πρόβλημα χώρου θα πρέπει να προσέξουν. Αν είχα πάρει τα S730 θα είχα πρόβλημα.Τέλος το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν ψηφιακή είσοδο, όπως διαφημίζεται σε διάφορα review. Όποιος χρειάζεται τη ψηφιακή είσοδο θα πρέπει να ψάξει για τα S530D που νομίζω δεν εισάγονται στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ερνεστος Φεβρουάριος 20, 2011 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Τελικά εγώ πριν μερικές μέρες παρέλαβα τα Edifier S530.Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, άψογος ήχος και επιτέλους το ασύρματο τηλεκοντρόλ μου έλυσε τα χέρια.Το subwoofer είναι αρκετά μεγάλο και όσοι έχουν πρόβλημα χώρου θα πρέπει να προσέξουν. Αν είχα πάρει τα S730 θα είχα πρόβλημα.Τέλος το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν έχουν ψηφιακή είσοδο, όπως διαφημίζεται σε διάφορα review. Όποιος χρειάζεται τη ψηφιακή είσοδο θα πρέπει να ψάξει για τα S530D που νομίζω δεν εισάγονται στην Ελλάδα.Μεγείες!Η έλλειψη της ψηφιακής εισόδου είναι όντως θέμα, πιστεύω όμως ότι μόνο σε πολυκάναλο ήχο δίνει πραγματικό boost. Περιμένουμε εντυπώσεις αφού τα ζήσεις για λίγο καιρό, μέχρι να σχηματίσεις πιο σφαιρική εικόνα δλδ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Φεβρουάριος 22, 2011 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Κάποτε έψαχνα και εγώ κάτι παρόμοιο και η λύση ήταν 2 ράφια παραπέρα.Πήρα μία απλή Sound Blaster Live και κάρφωσα 2 RCA σε ένα HI-FI 2x50w που είχα και πραγματικά ήταν κορυφή. Το μόνο θέμα που είχα ήταν με τον χώρο που έπιαναν αλλά το έλυσα και έτσι είμαι ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenforce13 Φεβρουάριος 25, 2011 #20 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Τι λέτε για αυτά Creative Gigaworks T40 SII Speakers (2.0) - Ηχεία - plaisio.gr για λίγο απ ολα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.