agnostos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9, 2011 Καλησπέρα,Λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια ψηφιακή μηχανή.Απλά θέλω βοήθεια στο ποια να επιλέξω.Το πρόβλημα μου με αυτήν που έχω τώρα είναι πως δεν βγάζει καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι.Δηλαδή τα πρόσωπα βγαίνουνε πολύ φωτεινά και κάτασπρα και το μέρος από πίσω δεν φαίνεται καν από την μαυρίλα. Έχω μια σόνυ 12 mp,έχω δοκιμάσει στο σκοτάδι όλες τις ρυθμίσεις (εννοείται πρώτο πρώτο το να μειώσω το φλας) χωρίς να πετυχαίνω ενα καλό αποτέλεσμα.Δεν ξέρω τι φταίει,άλλοι έχουνε ψηφιακές μηχανές που βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι.Και επίσης μέχρι και πολλά κινητά βγάζουν στο σκοτάδι καλύτερα από την ψηφιακή μου.Για αυτό και ενδιαφέρομαι να μάθω ποια θα ήτανε καλή ΚΑΙ στο σκοτάδι,και φυσικά σε λογικά πλαίσια η τιμή.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g1ann1s Ιανουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Καλησπέρα,Λοιπόν ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καινούργια ψηφιακή μηχανή.Απλά θέλω βοήθεια στο ποια να επιλέξω.Το πρόβλημα μου με αυτήν που έχω τώρα είναι πως δεν βγάζει καλές φωτογραφίες στο σκοτάδι.Δηλαδή τα πρόσωπα βγαίνουνε πολύ φωτεινά και κάτασπρα και το μέρος από πίσω δεν φαίνεται καν από την μαυρίλα. Έχω μια σόνυ 12 mp,έχω δοκιμάσει στο σκοτάδι όλες τις ρυθμίσεις (εννοείται πρώτο πρώτο το να μειώσω το φλας) χωρίς να πετυχαίνω ενα καλό αποτέλεσμα.Δεν ξέρω τι φταίει,άλλοι έχουνε ψηφιακές μηχανές που βγάζουν πολύ καλύτερες φωτογραφίες στο σκοτάδι.Και επίσης μέχρι και πολλά κινητά βγάζουν στο σκοτάδι καλύτερα από την ψηφιακή μου.Για αυτό και ενδιαφέρομαι να μάθω ποια θα ήτανε καλή ΚΑΙ στο σκοτάδι,και φυσικά σε λογικά πλαίσια η τιμή.Ευχαριστώ πολύ.Συγκεκριμένα ποια sony έχεις; Έχεις δοκιμάσει να ανεβάσεις το iso; (θα αυξηθεί όμως ο θόρυβος έτσι -> iso noise από wikipedia). Αλλά μπορείς να κάνεις μερικές δοκιμές. Ή αν δεν υπάρχει τέτοια ρύθμιση σίγουρα θα υπάρχει πρόγραμμα για νυχτερινό πορτραίτο. Τώρα αν λέγοντας σκοτάδι εννοείς εντελώς σκοτάδι, τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 με το συμπαθειο....αλλα κατα 99% και η επομενη τα ιδια θα σου κανει.Αν θες...ανεβασε μια των φιλων σου που βγαινει καλη και μια δικια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.