karvelas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 εχω τευχη κομιξ του ντισνευ απο το 2 ως το 100.ξερει κανεις που μπορω να τα πουλησω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 9, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 ebay ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TZANNSPY Ιανουάριος 9, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 εχω τευχη κομιξ του ντισνευ απο το 2 ως το 100.ξερει κανεις που μπορω να τα πουλησω?? Βάζοντας αγγελίες σε διάφορα sites. Ακόμα και αν δεν έχεις "πιάσει" τις προυποθέσεις για κάτι τέτοιο υπάρχει τρόπος... Αλλά τι λέω, μόλις το έκανες... @Artist_ Λες να ενδιαφέρονται πολλοί εκεί "έξω" για τις -προφανώς- ελληνικές εκδόσεις των κόμιξ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Maba Ιανουάριος 9, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Υπαρχουν καποια λιγα μαγαζακια ακομα και στο Ελλαντα που ασχολουνται αποκλειστικα με κομιξ. Εχω ακουσει οτι αγοραζουν κιολας. Τι, που και ποσο δεν γνωριζω δυστυχως.Και Μοναστηρακι ισως γινει δουλεια αν δεν κυνηγας πολλα χρηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 9, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Στο Μοναστηράκι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 9, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Το Μοναστηράκι είναι η Μέκκα για όποιον ψάχνει από καρφίτσα μέχρι αεροπλάνο, ειδικά το σουκού με το πανυγήρι που γίνεται βρίσκεις απίστευτα πράματα.Για να τα πουλήσει σε κατάστημα δεν το συνιστώ, θα τα πάρουν κοψοχρονιά και δεν αξίζει.Καλύτερα σε διάφορα sites & στο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios1957 Ιανουάριος 9, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Μπες στο greekcomics.gr,θα βρεθούν άτομα που θα μπορούν να τα εκιμήσουν....κι όχι κοψοχρονιά,το πολύ-πολύ κράτα τα για τα γεράματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.