Jump to content

Βελτιστοποιηση ενσωματωμενης καρτας γραφικων

Mpilias

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια σημερα πηρα τον καινουργιο υπολογιστη στον οποιο δεν εχω βαλει ακομα καρτα γραφικων dedicated και ισως και να μη βαλω γιατι δεν παιζω συνηθως παιχνιδια με απαιτησεις..

Εχω αυτην εδω τη μητρικη και δουλευω με την ενσωματωμενη της..

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/MSI-760GM-E51-sAM3-DDR3-AMD760-VGA-7596-010R.htm

Θελω απλα να παιζω το DOTA αν το ξερετε, παρα πολυ ικανοποιητικα, το οποιο ειναι παμπαλαιο patch του warcraft, οποτε ηθελα να ρωτησω να μου πειτε πως ακριβως μπορω να βελτιστοποιησω τις ρυθμισεις της ενσωματωμενης καρτας γραφικων (να της δωσω μνημη η οτι αλλο γινεται) ωστε να το πετυχω αυτο..

Ευχαριστω

με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών μπορείς να παίξεις warcraft μόνο σε μικρές αναλύσεις, 1280*1024( και πολύ λέω )

άν έχεις κάτι μεγαλύτερο σε ανάλυση- οθόνη τότε θα χρειαστείς και δυνατότερη κάρτα.

Ναι δυστυχως εχω 24αρα 1920χ1200 οποτε παιζω dota σε 1600 χ 1200 νομιζω που ειναι η μεγαλυτερη που δινει το dota..

Παντως πιστευα οτι ειναι παρα πολυ ελαφρυ παιχνιδι το dota.. Μηπως εννοεις world of warcraft εσυ? Γιατι το dota ειναι patch του warcraft 3, οχι wow..

Αν βαλω πανω μια dedicated αλλα παλια που εχω, Ati RX 1300 GE2, θα καλυτερεψουν τα πραγματα λες?

το warcraft3 εννοω και εγω ( επαιζα παλια και εγω dota)

Λοιπόν να σου το πώ και αλλιώς, επειδή έχουμε παρόμοια μητρική ( 780g ) dota καταφερα και έπαιξα σε σωστή ανάλυση, χωρίς κολήματα μόνο αφότου πήρα μία καλύτερη κάρτα γραφικών.

Στην δική σου περίπτωση και μόνο για να παίζεις dota και ίδιας δυναμικότητας παιχνίδια μία σαν και αυτη πιστεύω θα σου κάνει :

ASUS EAH5570 SILENT/DI/1GD2 1GB PCI-E RETAIL - - E-SHOP.GR

το μαγαζί και η υλοποίηση τυχαία, απλά σαν ενδεικτική κάρτα σου την έδειξα.

Καταλαβα, αν ειναι να το αποφασισω να παρω καρτα γυρω στα 70 ευρω θα παρω μια 4850-4870 μεταχειρισμενη να ειμαι καλυμμενος για πολλα περισσοτερα θα δω τι θα κανω..

Αμα βαλω αυτη που ειπα πανω θα γινει τιποτα?

αν μπορεις να δώσεις 70 ευρώ τότε μία μεταχειρισμένη όντως είναι η ιδανική λύση,

απο την άλλη δέν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις με την κάρτα που έχεις, αλλα δέν νομίζω οτι θα έχεις δραματική βελτίωση.

Ναι μαλλον θα το αφησω με αυτην αφου μια χαρα playable ειναι το παιχνιδι απλα εχει 30 fps ενω ηθελα αν γινοταν 40-50 για να ειμαι ανετος..

Ισως παρω μια μεταχειρισμενη αργοτερα για να ειμαι οκ με ολα τα παιχνιδια.. ετσι κι αλλιως δεν ειμαι πολυ των παιχνιδιων..

Τωρα παω να δοκιμασω το shank, το οποιο ειναι 2d αλλα ειναι καινουργιο να δω τι γινεται..

Αντε καλη μου τυχη

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.