Spirosssss Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 Γεια σας παλικαρια, ειμαι στο ψαξιμο ενος htpc κουτιου και επειδη δν βλεπω μεγαλη ποικιλια στην ελλαδιτσα θελω τη βοηθεια σας. Ελλαδα κοιταξα μονο για ιδεες γιατι μενω εξωτερικο (Πολωνια) οποτε η παραγγελια θα γινει απεξω. Αν εχετε να προτεινετε κατι λοιπον ας ειναι απο καταστημα εξωτερικου αλλα και μονο το μοντελο να πειτε μια χαρα ειμαστε. Θα κανω την ερευνα εγω. Αυτο που ζηταω ειναι να ειναι μαυρο να παιρνει κανονικη μητρικη (και οχι μονο mini) γιατι το Pc θα στηθει απο περισσευματα που εχω, να εχει επαρκη χωρο για σκληρονια (δλδ >2 αν ειναι δυνατον) και αν υπαρχει δυνατοτητα να βγαζει usb 3.0 μπροστα. Τωρα για τιμη.. πειτε εσεις κ βλεπουμε! Το φθηνοτερο κερδιζει εννοειται Με λιγα λογια παιδες, ενα κανονικο κουτι αλλα σε htpc εκδοση! :hehe: Τα φωτα σας pls!
ultraex2005 Ιανουάριος 8, 2011 #2 Ιανουάριος 8, 2011 εγω θα ελεγα αυτο ποιοτικο και τζαμπα τιμη!!!! και silverstone τι αλλο να ζητησεις??Silverstone HTPC LC17B (Black) | Skroutz.gr
icy20 Ιανουάριος 8, 2011 #3 Ιανουάριος 8, 2011 Το εχω.Πολυ καλο κουτι.Το μονο κακο του ειναι οτι οι ανεμιστηρες του ειναι θορυβωδεις...
bluesattack Ιανουάριος 8, 2011 #4 Ιανουάριος 8, 2011 Το μονο κακο του ειναι οτι οι ανεμιστηρες του ειναι θορυβωδεις...Αλλαζουν ευκολα ?
junior-21- Ιανουάριος 8, 2011 #5 Ιανουάριος 8, 2011 Αλλαζουν ευκολα ?μπα,δεν αλλάζει κάτιόλοι οι 8ρηδες κανουν βαβουραεγω πήρα arctic cooling και πάλι ακούγονται :X:
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2011 Author #6 Ιανουάριος 9, 2011 πραγματικα πολυ καλο αυτο το silverstone!! αρχιζω ψαξιμο για ευρωπη!! Ευγε παιδες!!
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2011 Author #7 Ιανουάριος 9, 2011 επειδη εχω ενα ψιλοθεματακι στο να το βρω, για αυτο εδω:/// OBUDOWA HTPC THERMALTAKE DH202 VJ80011N2Z (1401768307) - Aukcje internetowe Allegro τι λετε??ξερω ειναι Tt και διπλη τιμη (800zl =200€) αλλα κατι με τραβηξε πανω τουEDIT:ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ!! Το βρηκα.. τελικα ενα λινκ ειναι αρκετο και σε οδηγει σε παρα πολλες επιλογες..http://www.sundialmicro.com/silverstone_sstlc20bm_multimedia_server_case_1922_697.htmlαυτο ειναι.. το θελω!!!
icy20 Ιανουάριος 9, 2011 #8 Ιανουάριος 9, 2011 Αν σου πω οτι δεν μου αρεσει το lc20? Υπαρχουν και αλλα της silver που εχουν οθονουλα που απο οτι καταλαβα σου αρεσει αν κρινω και απο το Ττ...
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2011 Author #9 Ιανουάριος 9, 2011 Όχι δεν είναι μόο αυτό. Έχει και κάλυμμα για τα 5.25 ώστε να μη χτυπάειάσχημα η πλαστικούρα των οπτικών. Βγαίνει και σε έκδοση χωρίς την οθόνη - που βασικά είναι ψιλοάχρηστη λόγω μεγέθους και λειτουργικότητας- λαο έρχεται στην τιμή του πρώτου που μου προτείνατε και με ενδιαφερει εξίσου. Δεν σου αρέσει αισθητικώς και μόνο το 20?? σε δυνατότητες ίδια τα βλέπω.
Spirosssss Ιανουάριος 9, 2011 Author #10 Ιανουάριος 9, 2011 ποιο ειναι πιο προσφατο ρε αλανια? η σειρα lascala ή η σειρα grandia?? γιατι βλεπω η δευτερη ερχεται με ενσωματωμενο card reader που λειπει απο το lascala. κατα τ' αλλα τα ιδια ειναι πανω κατω, μονο το design αλλαζει. Πιστευω μια τοσο μικρη οθονη που εχουν τα συγκεκριμενα κουτια στις Multimedia εκδοσεις τους δν αξιζει το παραπανω κοστος και δν προσφερει κατι το ουσιαστικο τελικα.
ultraex2005 Ιανουάριος 10, 2011 #11 Ιανουάριος 10, 2011 νομιζω ειχανε βγει μαζι απλα το grandia ειταν ας πουμε πιο καλη εκδοση και καλαγια μενα οθονουλες και αλλα λοιπα ανεβαζουν το κοστος και δεν αξιζουν
Spirosssss Ιανουάριος 10, 2011 Author #12 Ιανουάριος 10, 2011 επειδη εδω που ειμαι δν βρισκω με τιποτα κατι σε silverstone ρε γμτ μου προτειναν αυτο: Sklep Internetowy - KOMPUTERY NOTEBOOK RTV & AGD AKCESORIA - OBUDOWA ZALMAN HD160 PLUS - MediaCenter - Czarna ειναι σχεδον διπλασια τιμη απο το silverstone αλλα αμα τα αξιζει να το παρω, μιας και θα το εχω και αμεσα. Τι λετε?
2cpu Ιανουάριος 10, 2011 #13 Ιανουάριος 10, 2011 δεν θες κατι απο Ελλαδα που ειναι και rebanded (μαλλον γτ μοιαζει αρκετα)και σε σχετικα καλη τιμη?αυτο πχ?
Spirosssss Ιανουάριος 10, 2011 Author #14 Ιανουάριος 10, 2011 μενω Πολωνια :/ και ενταξει, χτυπησα τους vertex2 απο την προσφορα του πλαισιου και μου τους εστειλε η οικογενεια, αλλα για κουτι ειναι ασυμφορο. Εδω εχουν κατι NOX που ειναι φτηνα, αλλα δν μου γεμιζουν το ματι.
2cpu Ιανουάριος 10, 2011 #15 Ιανουάριος 10, 2011 δοκαρι τοτε.ΝΟΧ νομιζω ειχε ο Ερνεστος προτου αλλαξει κουτι.για ριχτου :shout:
Spirosssss Ιανουάριος 10, 2011 Author #16 Ιανουάριος 10, 2011 No worries! θα του στειλω Pm να περασει μια βολτα απο εδω
Spirosssss Ιανουάριος 12, 2011 Author #17 Ιανουάριος 12, 2011 τελικα παρηγγειλα το Zalman και ο θεος βοηθος!! θα μεταφερω εντυπωσεις!
Spirosssss Ιανουάριος 13, 2011 Author #19 Ιανουάριος 13, 2011 η επιθυμια σας διαταγη! Το κουτι ειναι πολυ ποιοτικο, ειναι βαμμενο μεσα εξω, ολο αλουμινιο. Το πορτακι κατω δεξια πεφτει ελγχομενα και ασφαλιζει με μαγνητακια. Ο ρυθμιστης ηχου δν γυριζει ελευθερα αλλα κανει το χαρακτηριστικο κλικ κλικ σαν να εχει δοντακια. (σε αλλους μπορει να αρεσει μπορει και οχι) Δεν το εχω συνδεσει να σας πω για ποιοτητα και φωτεινοτητα οθονης, μολις το εβγαλα απο το κουτι κ ειπα να μοιραστω εντυπωσεις. Παντως ειναι τεραστιο αλλα ταυτοχρονα και αρκετα ελαφρυ. Προς το παρον ολα δειχνουν οτι προκειται για recommended!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.