Jump to content

Messenger(Msn) contants copy

fits79

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Θα ήθελα να μάθω αν γίνετε να αντιγράψω ΟΛΕΣ τις επαφές μου από ένα msn account σε ένα άλλο καινούργιο μαζί με τα παρατσούκλια(Nick) που τους εχω δώσει γιατί εδώ και κάνα 2μηνο κατά καιρούς το msn μου δεν δουλεύει σωστά και όταν λέω δεν δουλεύει σωστά εννοώ ότι είτε στέλνω σε καποια άτομα είτε μου στέλνουν αυτά δεν βλέπει κανένας μας τίποτα σε μερικούς πάλι δουλεύει σωστά και εχω δοκιμάσει να συνδεθώ με το ίδιο account σε άλλο υπολογιστή με άλλο λειτουργικό και άλλον ίντερνετ provider και είχα ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ αποτελέσματα παρόλο που στον άλλο υπολογιστή ΔΕΝ είχα εγκατεστημένο το msn plus.

Και λέω ότι μάλλον φταίει ο σερβερ που είναι το account μου γιατί την επομένη μέρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ δούλευε μια χαρά το msn μου.

Αν γνωριζει κάποιος ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ πολύ.

Ορίστε και τι εχω στείλει στην ίδια την microsoft

Κατά καιρούς εχω το εξής πρόβλημα με το messenger(Είτε το παλιό 2009 είτε το νέο 2011, είτε με το msn plus, είτε χωρίς αυτό) ότι και να στέλνω σε άτομα που φαίνονται online δεν λαμβάνουν ούτε αυτοί τίποτα αλλά ούτε εγώ.

Δοκίμασα να μπω στο ίδιο msn account μου από άλλο υπολογιστή με άλλο λειτουργικό και με άλλο Internet provider χωρίς να αλλάξει κάτι.

Το όλο περίεργο στο σκηνικό είναι ότι την επομένη μέρα ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο βασικό μου υπολογιστή που εχω windows 7 64bit ultimate greek δούλευε κανονικά σε όλους τους χρήστες.

Τι λέτε να φταίει για όλο αυτό το πρόβλημα και αν φτιάξω ένα νέο msn account και με τον τρόπο που θα μου περιγράψετε αντιγράψω όλες τις επαφές στο νέο μου msn account.

Επειδή εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα σερβερ μπορείτε να μεταφέρετε το μειλ μου σε ΑΛΛΟΝ ΣΕΡΒΕΡ που δεν έχει προβλήματα γιατί απ' ότι διαβάζω έχουν κατά καιρούς κι άλλοι χρήστες το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με εμένα.

τα τελευταία msn (live essentials κλπ) είναι προβληματικά γενικά.

καλύτερα ξήλωσε όλες τις εγκαταστάσεις που έχουν σχέση με το msn και

εγκατέστησε την τελευταία έκδοση του 2009.

μόνο αυτή μου παίζει απροβλημάτιστα και μόνο όταν αποφασίσουν να διορθώσουν το essentials θα ξανασχοληθώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.