rafail1994 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 Καλησπέρα παιδιά για άλλη μια φορά χρειάζομαι την βοήθεια σας στα καλά καθούμενα σήμερα όλα τα video που προσπαθώ να δω στο online μου τα δείχνει πράσινα ενώ ο ηχος παίζει κανονικά .Χρησιμοποιώ firefox δείτε και μια εικόνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 μήπως είναι κάποιο πρόβλημα με το hardware acceleration του Flash Player??δοκίμασε να το κάνεις μία επανεγκατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Με το internet explorer των windows τρέχουν κανονικά τα video μόνο στο mozzila μου το παρουσιάζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 8, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 ισως αυτό συμβαίνει επειδή ο ie χρησιμοποιεί άλλο flash player απο αυτό του mozilla, δέν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 ισως αυτό συμβαίνει επειδή ο ie χρησιμοποιεί άλλο flash player απο αυτό του mozilla, δέν χάνεις τίποτα να δοκιμάσεις. Το δοκίμασα και πάλι τα ιδία κάνει. Έκανα και ξανά εγκατάσταση και το mozzila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 μαλιστα, έκανες μήπως καμία αλλαγή στο σύστημα σου?μήπως drivers απο την κάρτα γραφικών ?πάντως το πρόβλημα σου εμένα μου κάνει θέμα harware acceleration, το οποίο μπορεί να προκαλείται είτε απο το flash player, είτε απο την κάρτα γραφικών γενικα ( drivers.... )ΥΓ δοκίμασε άν σου είναι εύκολο και με κάποιον άλλο browser ( opera, chrome ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Έκανα ξανά εγκατάσταση και το flash και το mozzila. Και το πρόβλημα λύθηκε μετά από την επανεκκίνηση του συστήματος .Σε ευχαριστώ Peter Pan για την βοήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 8, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 χάρηκα που βρέθηκε η λύση γρήγορα :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 χάρηκα που βρέθηκε η λύση γρήγορα :magic: Όταν γνωρίζουν και τα δυο άτομα καλά βρίσκεις αρκετά γρήγορα την λύση. Μου φάνηκε αρκετά παράξενο να το κάνει αυτό ενώ δεν είχα πειράξει κάτι .Ξέρω ότι έχει προβλήματα ο flash player αλλά δεν μου είχε τύχη κάτι τέτοιο ξανά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Ιανουάριος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 που να δείς τα κολήματα του flash σε παιχνίδια, είτε στο facebook ή και αλλού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.