Κοπρίτης Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #161 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από ΓιαγκΤ [Σήμερα, στις 10:54] Μπράβο στήν εφευρετικότητα σου για αυτό το όμορφο αποτέλεσμα. Θα γνωρίζεις βέβαια ότι χάλασες την ζυγοστάθμιση επιβαρύνοντας τα ρουλεμάν. ναι βρε Γιαγκ το σκεφτομουν αλλα δεν βρηκα αλλο τροπο να τα στερεωσω... προσπαθησαν να τα κολλησω οσο το δυνατον πιο κεντραρισμενα... σκεφτηκα να βαλω δυο μπρατσακια απο τις ακρες του fan που θα συγκρατουσαν τον κωνο αλλα χαλαει ολη η μοστρα... anyway μεχρι να τα παιξουν τα fans θα εχω φτιαξει το επομενο κουτι....χεχε ασε που τους εχει φερει και το E-Shop πλεον με 6 ευρω.... (και εγω ο αρχιμ@λαξ τους ειχα παρει απο Computer Data προς 14 εκαστο )
enduracell Σεπτέμβριος 9, 2004 #162 Σεπτέμβριος 9, 2004 όλα τα λεφτά Κοπρίτη μπράβο και από μένα :clap: μη στεναχωριέσαι για τα fan μπορεί το κέντρο βάρους να είναι σωστό...
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #164 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από zyx [Σήμερα, στις 11:31] ... εισαι αξιος τις μοιρας σου τι θες να πεις ωρε Ζyx? οτι ειμαι καταδικασμενος να φτιαχνω κωνους για fans για μια ζωη?
zyx Σεπτέμβριος 9, 2004 #165 Σεπτέμβριος 9, 2004 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης τι θες να πεις ωρε Ζyx? οτι ειμαι καταδικασμενος να φτιαχνω κωνους για fans για μια ζωη? :P ισωςαλλα και εισαι καταδικαζμενος να μας φτιαξεις τα κουτακια μας
Κοπρίτης Σεπτέμβριος 9, 2004 Author #167 Σεπτέμβριος 9, 2004 το "εργαστηρι" εχει αραγε κανενα ανηλιαγο υγρο υπογειο για τετοιες δουλειες? .οπου δεκαδες χλωμα freaks θα σουλατσαρουν προς καθε κατευθυνση με dremels πολυμετρα και μπουκαλες R404 σαν τα καλλικαντζαρακια στο εργαστηρι του Αη Βασιλη ενα πραμα... εαν ναι αυτοπροσλαμβανομαι....
Makis Hourdakis Σεπτέμβριος 9, 2004 #169 Σεπτέμβριος 9, 2004 Τι άκουσα; Modάρεις κουτιά; Ξέρεις έχω εκει πέρα ένα Chieftec DX-01SLD ψιλο modαρισμένο. Μπορεί να γίνει τίποτα; Τι ρωτάω αφού σίγουρο είναι. Λοιπόν πόσο με πληρώνεις να στο φέρω να μου το modαρεις;
SetoS Σεπτέμβριος 9, 2004 #171 Σεπτέμβριος 9, 2004 Τελειο Κοπριτη:banging: :banging: :banging: Να σου πω, με ποσα κανεις την κατσαρολα μου κουτι????? ?????
Rommel.Gr Σεπτέμβριος 13, 2004 #172 Σεπτέμβριος 13, 2004 Καταπλικτηκος :jump: :worship: :worship: :worship:
kender Ιανουάριος 31, 2005 #173 Ιανουάριος 31, 2005 Μπορείς να περιγράψεις λίγο τη διαδικασία που κάνουμε τα ανεμηστηράκια τουρμπίνες?? Πολυ όμορφα είναι...
Aligator21 Φεβρουάριος 1, 2005 #174 Φεβρουάριος 1, 2005 OMG!!!! Ζήλεψα τώρα! Τρομερή δουλειά και πολύ ωραία και πρακτικά mods. ’ξιος, πάντα τέτοια!
Seeker Φεβρουάριος 5, 2005 #175 Φεβρουάριος 5, 2005 Το καπάκι που χρησιμοποίησες απο ποιό spray είναι?
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 Author #176 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Seeker [Σήμερα, στις 14:22] Το καπάκι που χρησιμοποίησες απο ποιό spray είναι? για θυμισε μου για ποιο καπακι σπρευ μιλας ? γιατι δεν θυμαμαι να εχω χρησιμοποιησει κατι τετοιο...
Seeker Φεβρουάριος 5, 2005 #177 Φεβρουάριος 5, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης ηθελα πολυ να βαλω και εγω αυτα τα κωνακια που μπαινουν στα fans εισαγωγης και τα κανουν να μοιαζουν με Boeing 747...εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι στις διαστασεις και στο βαρος κυριως που χρειαζομουν...ετσι αποφασισα να τα φτιαξω...καταρχην εφτιαξα λιγο γυψο μεσα σε ενα καπακι απο σπρευ...την ωρα που στεγνωνε αλλα πριν στερεοποιηθει τελειως σφηνωσα μια βιδα με φαρδυ κεφαλι και μικρο σπειρωμα...αυτο αποτελεσε τον αξονα με τον οποιο προσαρμωσα το γυψινο αυτο μπλοκ στο dremel...αφοτου στεγνωσε, στροφες στο φουλ και με τα γυαλοχαρτα ανα χειρας και το κυλινδρακι εγινε κωνος.... To παραπάνω που αναφέρεις.
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 Author #178 Φεβρουάριος 5, 2005 αααα! αυτο εννοεις... εγω νομιζα καπακι σαν τμημα της κατασκευης ενα οποιοδηποτε καπακι απο σπρευ κανει ρε συ... απλα το χρησιμοποιησα σαν δοχειο....για το μιγμα.... εαν το καπακι που εχεις εσυ εχει τρυπα ( το πιθανοτερο) κλειστη με λιγο σελοτειπ πριν ριξεις το γυψο.... καλη επιτυχια και περιμενουμε φωτο με αποτελεσματα
Seeker Φεβρουάριος 5, 2005 #179 Φεβρουάριος 5, 2005 Απλά μου άρεσε πολύ το σχήμα που πήρε ο γύψος σου γι αυτό ήθελα να μάθω με το καπάκι ποιού spray:p Αρχική απάντηση από Κοπρίτηςκαλη επιτυχια και περιμενουμε φωτο με αποτελεσματα Δυστυχώς θα αργήσουν αρκετά, έχω ακόμη πολύ δουλειά με το να κάνω βιώσιμο το innovator και δεν τολμάω να αγγίξω το chieftec ( )...
Κοπρίτης Φεβρουάριος 5, 2005 Author #180 Φεβρουάριος 5, 2005 Seeker νομιζω οτι μαλλον κατι καταλαβες λαθος...(διορθωσε pls με εαν καταλαβα εγω λαθος...)το κωνακι ΔΕΝ βγηκε απο το καπακι του σπρευ απευθειας....απο το καπακι βγηκε ενα απλο γυψινο τμημα κυλινδρου....το οποιο με βαση τον αξονα που ειχε (η βιδα που σφηνωθηκε οσο ο γυψος ηταν ρευστος)προσαρμοστηκε στο dremel...κατοπιν το dremel τεθηκε σε λειτουργεια και αρα το γυψινο μπλοκ γυρνουσε σαν σβουρακι...τοτε, με κομματια γυαλοχαρτο κολλημενα πανω σε πλεξιγκλας (για σταθεροτητα)που τα ακουμπας προσεκτικα πανω στο γυψο που περιστρεφεται και διαμορφωνεις το επιθυμητο σχημα...καλο ειναι στην αρχη να δοκιμασεις με μεγαλο καπακι σπρευ και σε δραπανο κανονικο...να εχεις δλδ πολλες στροφες και μπολικο υλικο να φας...και στην δευτερη φορα περνα στο μικρο καπακι (απο λακ πχ....) και σε dremel....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.