marios981 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ PC (TOWER) , ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ 2-3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ. Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ PC ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ BIOS. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ,Η ΜΗΤΡΙΚΗ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Για πες μας τα χαρακτηριστικά του pc σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Ιανουάριος 8, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Μάλλον τροφοδοτικό αλλά για πες και χαρακτηριστικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marios981 Ιανουάριος 8, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 θα παω μετα στο σπιτι κ θα κανω post τα χαρακτηριστικα. (δεν τα θυμαμαι τωρα)Παντως ειναι πιο λογικο να φταιει η καρτα γραφικων ή η μητρικη διοτι ρευμα παει σε ολους τους ανεμιστηρες κ τα cd rom...κ η βλακεια ειναι οτι δεν εχω δευτερο desktop να δοκιμαζω τακομματια ενα ενα αν λειτουργουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafail1994 Ιανουάριος 8, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Όταν θα πας σπίτι εκτός από οτι θα μας πεις τα χαρακτηριστικά θα βγάλεις το pc από την πρίζα θα ανοίξεις το καπάκι και θα βγάλεις την μπαταρία που έχει επάνω η μητρική για 2 με 3 λεπτά μετά θα την ξανά βάλεις θα βάλεις και το pc στην πρίζα και θα ξανά προσπαθήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 8, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 κανενας ηχος απο την μητρικη σου ακουγεται(μπιπ)και αν ναι ποσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos16 Ιανουάριος 8, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Το ότι δουλεύουν οι ανεμιστήρες μη σε μπερδεύει γιατί το τροφοδοτικό μπορεί να τα έχει φτύσει αλλά να δίνει λίγο ρεύμα ίσα να δουλεύουν οι ανεμιστήρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.