Jump to content

προβλημα με εκκινηση pc

marios981

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

ΕΧΩ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΤΟ PC (TOWER) , ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΓΙΑ 2-3 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Κ ΞΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ. Η ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ PC ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ BIOS. ΛΕΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ,Η ΜΗΤΡΙΚΗ Η' ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!:hm:

θα παω μετα στο σπιτι κ θα κανω post τα χαρακτηριστικα. (δεν τα θυμαμαι τωρα)

Παντως ειναι πιο λογικο να φταιει η καρτα γραφικων ή η μητρικη διοτι ρευμα παει σε ολους τους ανεμιστηρες κ τα cd rom...κ η βλακεια ειναι οτι δεν εχω δευτερο desktop να δοκιμαζω τακομματια ενα ενα αν λειτουργουν.

Όταν θα πας σπίτι εκτός από οτι θα μας πεις τα χαρακτηριστικά θα βγάλεις το pc από την πρίζα θα ανοίξεις το καπάκι και θα βγάλεις την μπαταρία που έχει επάνω η μητρική για 2 με 3 λεπτά μετά θα την ξανά βάλεις θα βάλεις και το pc στην πρίζα και θα ξανά προσπαθήσεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.