Jump to content

Grand Theft Auto IV // Graphics Mod // ENB

Ghost

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

1293822200gtaiv20101227.jpg

1293822200gtaiv20101229.jpg

1293822200gtaiv20101229.jpg

1293822349gtaiv20101225.jpg

1293822349gtaiv20101224.jpg

1293822349gtaiv20101221.jpg

1293822349gtaiv20101216.jpg

1293822970gtaiv20101216.jpg

Τα σπάει e? E λοιπόν είναι ένα modακι, 'ENB' με ένα ειδικό set από κάποιον που ξέρει να χειρίζεται το ENB και τις ρυθμίσεις του!

Θα το βρείτε εδώ: GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more!

είναι μόλις 4,4MB και η εγκατάσταση γίνετε αντικαταστοντας τα αρχεία του zip στο directory του παιχνιδιού! (ΚAΝΤΕ BACKUP AT ΑΡΧΕΊΑ ΠΟΥ ΚAΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤAΣΤΑΣΗ)

Εγώ, το έτρεξα στο patch 1.0.0.4 (5ο), και μου δίνει απίστευτα γραφικά!

Να και μια από εμενα!

69khw0.jpg

(Η εικόνα έχει λίγο κακή ποιότητα επειδή την έκανα μετατροπή από BMP σε JPG)

:ph34r::ph34r:

Απο fps τι διαφορες ειδες?

Και γενικά τι παρατήρησε από cpu gpu usage κτλπ...διότι κατα καιρούς έχω χρησιμοποιήσει

mods πολύ κακογραμμένα....

Να μη τολμήσω να το βάλω στο TBOGT ε ?μονο για το κανονικό ειναι ?

πάμε πάλι install...

Εδώ ένα βιντεάκι που δείχνει πως είναι ακριβώς;

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=96DsuovUltY]YouTube - Grand Theft Auto IV // Realistic Graphics // ENB![/ame]

Και εδώ λίγο gameplay... :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=7xLpfCaqMG4]YouTube - Grand Theft Auto IV || Random Moments, Crashes & Fails Pt 1[/ame]

(Στο video αυτό, στο τέλος έχω κάνει φριχτά λάθη στο RIG... :p το σωστό rig μου είναι στην sig!! VVV ))

(τα video είναι δικά μου!)

Βλέπω μεγάλη διαφορα σε FPS ανάλογα τον καιρό.. που χειρίζομαι με Simple Native Trainer! Πάντως ok, στο 2ro video είναι σε low-medium... αλλιώς δεν παίζει άνετα... Στα low, φτάνω μέχρι και 35-40 FPS.. στο medium, και ειδικά εάν έχω shadow; δύσκολα 30 με το ζόρι! :hang3:

Και επειδή αυτός που έκανε αυτό το Config, είναι 'γάτος' κυριολεκτικά, με το ENB εκτος ότι είναι πολύ ποιο ωραίο, έχετε extra 10-20 FPS standard !!

Σύμφωνα με μια gaming κοινότητα που παίζω, εκεί το έχουν τρέχει και σε 1.0.0.7 (η όπως είναι το τελευταίο patch anyway)... Επίσης το λένε στα comments στο site, οποτε δεν ξέρω, αλλα δοκιμη δεν θα βλάψει.. (Απλά να έχεις backup εάν κανεις κάτι..γιατί ποιος κάνει ρε-install? :D) :T:

Επίσης υπάρχουν και αλλα mods, τα οποια μπορείτε να συνδυάσετε εάν βρείτε καλο set-up, για παράδειγμα 'VisualIV' (Google it), και το Texture Mod (Google πάλι) ;)

• 6 months later...

Το κακό είναι ότι παίζει καλά μόνο στην 1.0.4 έκδοση και στο Steam έχει την 1.0.7 οπότε δε νομίζω να το δοκιμάσω (είναι βαβούρα να γυρίσω στην 1.0.4)... Φαίνεται πολύ ωραίο όμως.

Γενικά το καλό με τα GTA είναι ότι ακόμα και μετά από καιρό παίζουν αρκετά mods, όμως με το IV τους δυσκόλεψαν περισσότερο...

Τότε δεν έχεις τα αποτελέσματα που δείχνουν οι "promotion" εικόνες, γιατί αυτές είναι στην 1.0.4.0. Διαβάζω δηλαδή στο forum του Steam, ότι στην 1.0.7.0 η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή και ρίχνει κατά πολύ τα fps. Επίσημα δεν υποστηρίζει ακόμα την 1.0.7.0

• 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.