Ghost Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8, 2011 Τα σπάει e? E λοιπόν είναι ένα modακι, 'ENB' με ένα ειδικό set από κάποιον που ξέρει να χειρίζεται το ENB και τις ρυθμίσεις του! Θα το βρείτε εδώ: GTA4-Mods.com - Grand Theft Auto 4 car mods, tools, and more! είναι μόλις 4,4MB και η εγκατάσταση γίνετε αντικαταστοντας τα αρχεία του zip στο directory του παιχνιδιού! (ΚAΝΤΕ BACKUP AT ΑΡΧΕΊΑ ΠΟΥ ΚAΝΕΤΕ ΑΝΤΙΚΑΤAΣΤΑΣΗ) Εγώ, το έτρεξα στο patch 1.0.0.4 (5ο), και μου δίνει απίστευτα γραφικά! Να και μια από εμενα! (Η εικόνα έχει λίγο κακή ποιότητα επειδή την έκανα μετατροπή από BMP σε JPG) :ph34r:
jiohkor3 Ιανουάριος 15, 2011 #4 Ιανουάριος 15, 2011 Απο fps τι διαφορες ειδες?Και γενικά τι παρατήρησε από cpu gpu usage κτλπ...διότι κατα καιρούς έχω χρησιμοποιήσειmods πολύ κακογραμμένα....
CmoS Ιανουάριος 15, 2011 #5 Ιανουάριος 15, 2011 Να μη τολμήσω να το βάλω στο TBOGT ε ?μονο για το κανονικό ειναι ? πάμε πάλι install...
Ghost Ιανουάριος 20, 2011 Author #6 Ιανουάριος 20, 2011 Εδώ ένα βιντεάκι που δείχνει πως είναι ακριβώς; [ame=http://www.youtube.com/watch?v=96DsuovUltY]YouTube - Grand Theft Auto IV // Realistic Graphics // ENB![/ame] Και εδώ λίγο gameplay... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=7xLpfCaqMG4]YouTube - Grand Theft Auto IV || Random Moments, Crashes & Fails Pt 1[/ame] (Στο video αυτό, στο τέλος έχω κάνει φριχτά λάθη στο RIG... το σωστό rig μου είναι στην sig!! VVV )) (τα video είναι δικά μου!) Βλέπω μεγάλη διαφορα σε FPS ανάλογα τον καιρό.. που χειρίζομαι με Simple Native Trainer! Πάντως ok, στο 2ro video είναι σε low-medium... αλλιώς δεν παίζει άνετα... Στα low, φτάνω μέχρι και 35-40 FPS.. στο medium, και ειδικά εάν έχω shadow; δύσκολα 30 με το ζόρι! :hang3: Και επειδή αυτός που έκανε αυτό το Config, είναι 'γάτος' κυριολεκτικά, με το ENB εκτος ότι είναι πολύ ποιο ωραίο, έχετε extra 10-20 FPS standard !!
tragikos Ιανουάριος 20, 2011 #7 Ιανουάριος 20, 2011 Ωραίο, αλλά δεν παίζει για κάτι άλλο εκτός από τις εκδόσεις 1.0.4.0/1.0.0.4;
Ghost Ιανουάριος 20, 2011 Author #8 Ιανουάριος 20, 2011 Σύμφωνα με μια gaming κοινότητα που παίζω, εκεί το έχουν τρέχει και σε 1.0.0.7 (η όπως είναι το τελευταίο patch anyway)... Επίσης το λένε στα comments στο site, οποτε δεν ξέρω, αλλα δοκιμη δεν θα βλάψει.. (Απλά να έχεις backup εάν κανεις κάτι..γιατί ποιος κάνει ρε-install? ) Επίσης υπάρχουν και αλλα mods, τα οποια μπορείτε να συνδυάσετε εάν βρείτε καλο set-up, για παράδειγμα 'VisualIV' (Google it), και το Texture Mod (Google πάλι)
Ghost Ιούλιος 21, 2011 Author #9 Ιούλιος 21, 2011 Bump. Νέο moddaki, news εικόνες! Σας αρέσουν? :mobile1:
tragikos Ιούλιος 21, 2011 #12 Ιούλιος 21, 2011 Το κακό είναι ότι παίζει καλά μόνο στην 1.0.4 έκδοση και στο Steam έχει την 1.0.7 οπότε δε νομίζω να το δοκιμάσω (είναι βαβούρα να γυρίσω στην 1.0.4)... Φαίνεται πολύ ωραίο όμως.Γενικά το καλό με τα GTA είναι ότι ακόμα και μετά από καιρό παίζουν αρκετά mods, όμως με το IV τους δυσκόλεψαν περισσότερο...
tragikos Ιούλιος 21, 2011 #14 Ιούλιος 21, 2011 Τότε δεν έχεις τα αποτελέσματα που δείχνουν οι "promotion" εικόνες, γιατί αυτές είναι στην 1.0.4.0. Διαβάζω δηλαδή στο forum του Steam, ότι στην 1.0.7.0 η ποιότητα δεν είναι τόσο καλή και ρίχνει κατά πολύ τα fps. Επίσημα δεν υποστηρίζει ακόμα την 1.0.7.0
denz Ιούλιος 21, 2011 #15 Ιούλιος 21, 2011 Με ποιο patch/update βελτιώνεται κατά πολύ η απόδοση; 1.0.6 και μετά;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.