Warlord Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2004 παιδια προσφατα πηρα τη VGA που βλεπετε στη sig την οποια εχω φτασει στα ορια της ειτε με το flash ειτε με το o/c.το προβλημα ειναι πως πολλες φορες ενω παιζω καποιο game μου κολλαει ξαφνικα κ μου λεει π.χ. Counter-Strike experienced a problem and needs to be closed κ τα λοιπα γνωστα.ειναι θεμα(bug η ξερω γω τι αλλο) των catalyst η φταιει κατι αλλο?διοτι με τη παλια geforce4 ti 4200 πουχα δε συνεβαιναν αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Απρίλιος 22, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Αφού όπως είπες έχεις φτάσει τα όρια της κάρτας σου σε O/C τότε ρίξε λίγο τους χρονισμούς μπορεί να φταίει και αυτό.Και γενικά ότι έχεις υπερχρονίσει ρίξε το λίγο ή βαλε τα όλα στα defaults για να καταλάβεις αν το πρόβλημα είναι software η hardwareΑν και στα defaults υπάρχει πρόβλημα τότε ψάξε το με τους drivers και δες αν έχει βγάλει κανένα patch ο δημιουργός του παιχνιδιού. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 22, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Μπορεί να έχουν και πρόβλημα και τα Windows ( η χειρότερη περίπτωση ).Όπως λέει και ο Kaynd , δες τι κάνουν , με όλες τις overclocked συσκευές στα default τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 22, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 ο επεξεργαστης δε νομιζω ναχει προβλημα.2 χρονια ετσι τον εχω me o/c.ουτε τα Win.εβαλα τη radeon στα default ρολογια της αλλα σε ΧΤ(επειδη ειχα κανει το flash) κ παλι εκει που παιζω κολλαει κ βγαζει μπλε οθονη.......λετε να φταιει το flash?ειχα κανει backup το original bios.πως το επαναφερω?δε θυμαμαι την εντολη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 22, 2004 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Βάλτα όλα στα default.Όλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Απρίλιος 22, 2004 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 Τι λέει η μπλε? Εγώ ψηφίζω drivers. Μου κάνει τα ίδια στο NFS με φορητό και όλα default(προφανώς). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 22, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 22, 2004 τπτ.σκετο μπλε.κ μενα μου τακανε στο ΝFS.τους εβγαλα τους drivers ξαναδωσα το original bios κ ξαναπερασα τους drivers.μεχρι στιγμης ολα οk..θα δειξει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Απρίλιος 23, 2004 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Έχεις βάλει το τελευταίο patch του παιχνιδιού? ( 1.4 European )Για το NFSU προτείνω τους Catalyst v3,10 - Catalyst v4.1 & Catalyst v4.4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartiatis Απρίλιος 23, 2004 #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 Οταν βλεπετε τετοια μηνηματα λογικα ειναι καθαρα θεμα DRIVERS.Ψαξε διαφορα σετ μηπος πετυχεις καποιο με λιγοτερα προβληματα.Κοιτα στο www.driverheaven.net Εκει ειναι ο φιλος μου ο OMEGA και στα σετ του παντα κοιταει να φτιαξει αρκετα game bugs.Kane account και διαβασε λιγο και στο radeon φορουμ...Και κατι ακομα (αυτο για ολους) Σε τετοιες περιπτωσης να δοκιμαζετε να κλειστε τα FAST WRITES Τα οποια ειναι υπευθηνα για πολλα απο τα graphic related προβληματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warlord Απρίλιος 23, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 23, 2004 τους τελευταιους omega εχω με fast writes οff....δεν το κανε μονο στο NFS...την εχω ξεφλασαρει τωρα σπαρτιατη γιατι φοβομουν πωσ εκει ηταν το προβλημα...να την ξαναφλασαρω λες αφοβα?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.