Vadergr Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 21, 2004 Θα το βρειτε εδω...http://www.shuttle.com/hq/support/download/dwn2.asp?model=AN50RAN50S026 Checksum: D000H Date Code: 03/18/04Update use BIOSCHK v1.1.6 test compatibility problem with Athlon64 Newcastle core CPU. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 21, 2004 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2004 Λοιπον επειδη εχω κακο προηγουμενο με το προγενεστερο bios(σπασιμο νευρων κυριως :X: )Δοκιμαστε το οι λοιποι κατοχοι Vader,RootX και πειτε μου αν αξίζει τιποτα απο overclock και memory compatibility Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Απρίλιος 21, 2004 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2004 Το δοκίμασα.... δεν είδα διαφορές, αλλά δεν έχω και μνήμες της προκοπής για πολλά πολλά...Εκεί που ήμουν είμαι πάντως, δεν έχασε τίποτα σε oc...Έξω, λένε ότι με ένα dim δουλέυει η αλλαγή multi από bios... έχω 2 μνήμες εγώ, οπότε δεν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helly Απρίλιος 21, 2004 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 21, 2004 Καλα θα το περασω μαλλον μολις αλλαξω μνημες.Γ@μ* την Novabank μου μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.