narta Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 Λεπον, εκατσα να στησω την υδρόψηξη και εχω ενα προβληματακι....:to_pick_ones_nose3:Το κουτι ειναι αυτο linkΤο 3πλο TFC δεν χωραει μεσα στο κουτι με τους ανεμιστηρες. Βρισκουν οι μνημες και το block.2 λυσεις εχω στο μυαλο μου...Ευκολη: βγαζω ψυγειο και ανεμιστηρες εκτος κουτιου - ΑσχημοΔυσκολη: καταργω τα rack των σκληρων στο κατω διαμέρισμα και το βαζω εκει - Ομορφο μεν πολλες τρυπες δε :hang2: Για πειτε γνωμες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 bottom χωρις δευτερη σκεψη...ισως και με πλαινη τοποθετηση (θελει custom psu retention bracket μετα βεβαια αν θυμαμαι καλα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Αμα μπει κατω θα μπει στο πλαι μιας και υπάρχουν τρυπες στο πλαι αριστερα για εισαγωγη αερα. Το θεμα ειναι οτι το psu ειναι ψιλοτεραστιο (enarmax rev 1250) :hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 εξελιξη: Το ψυγειο κατω και το psu χωραει τσιμα τσιμα, αλλα χωράει απλα θελει διαφορετικο τροπο δρομολογησης στα καλωδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Ιανουάριος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 νομιζω οτι με ενα τετοιο θα κατσει μια χαρα στο πλαι το τριπλοαπλα θα πρεπει να προσαρμοστει σε υψος αναλογο με αυτο των πλαινων οπων εξαερισμου Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Για την ωρα εχει γινει ιδιοκατασκευη αλλα αυτο ειναι το ιδανικο σιγουρα. Εχεις pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.