Panosflow Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7, 2011 Παιδια γεια σας ..Προκειτε να αγορασω ενα laptop γυρω στα 800 ευρω..Απο διαφορα που διaβασα ολα καταληγουν στους εξης 2:Lenovo IdeaPad Y560 320GB | Skroutz.grpcstation.eu - Dell Inspiron 15R - Core i3-370M 2.40 GHz 5010-3387 - online Κατάστημα ΗλεκτρονικώνΠοια τα πλεονεκτηματα του καθενος?Mου αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα το dell + το οτι εχει 2 χρονια εγγυηση..Απο καρτα γραφικων ειναι λιγο καλυτερη η 5730 του lenovo αλλα ειναι τοσο εμφανης η διαφορα?Το laptop θα χρησιμοποιη8ει για ταινιες(σε συνδεση σε μια 32ΤFT),εργασιες της σχολης(απλα πραγματακια) και internet..Aπο παιχνιδια ασχολουμε οχι παρα πολυ φανατικα αλλα παντα στο Pc θα υπαρχουν παντα τα Pro,manager,wC3,formula (ολα της εκαστοτε χρονιας) και διαφορα περιστασιακα παιχνιαδια που βγαινουν ανα τον καιρο..(ΠΧ τωρα παιζω amnesia ,darksiders)..Θα ηθελα να εχει 17αρα οθονη αλλα απο οτι καταλαβαινω λιγο δυσκολο με αυτο το budget ετσι?Υπαρχει κατι αλλο αξιολογο σε αυτα τα χρηματα?PS1:Εχω ενα σκαλομα με την ποιοτητα της οθονης των Laptop. Θελω να ειναι ζωντανη και εντονη PS2:Θα δωσω το desktop μου στον αδερφο μου και μιας και μετακινουμε συχνα τελευταια θα με βολεψει ενα laptopPS3:Συγγωμη για το μεγαλο μηνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 7, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Επειδή αυτό τον καιρό έψαχνα και γω για laptop στα λεφτά αυτά περίπου, απ' όσα είδα και διάβαζα, νομίζω ότι το καλύτερο απ' όλα και με διαφορά είναι αυτό το vaio... λόγο φπα βγαίνει στα 850, αλλά παίζει άνετα παιχνίδια (έχω παίξει bfbc2 σε αυτό), είναι ελαφρύ, έχει ωραίο case και από επιδόσεις τα σπάει... από άλλα που είδα ή διάβασα, πάντα υπήρχαν 2-3 πράγματα που με χάλαγαν... Αν παίξεις στα 800 ευρώ, πάρε αυτό με 850 και δεν θα το μετανιώσεις...Για την ιστορία, αν και ψηνόμουν απίστευτα για το vaio μέχρι και τελευταία στιγμή, η δουλειά και η λογική επικράτησαν και πήρα αυτό... δεν παίζει παιχνίδια, και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το vaio, αλλά είναι εργαλείο για δουλειά... και το σημαντικότερο, είναι από τα λίγα που έχουν απομείνει με anti-glare οθόνη και σίγουρα το μοναδικό με serial port... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 7, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ρε γμτ τα Sony ακόμα πάνε Βέλγιο για σερβις πράγμα που απέτρεψε τον αδερφό μου απο το να πάρει τον μεγαλύτερο αδερφό στα 1100... Η οθόνη βέβαια τα σπάει με το "διπλό" μαύρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 7, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Για το service της sony, απλά δεν έχω ιδέα (και δεν το έψαξα κιόλας είναι η αλήθεια), αλλά απ' όσο είδα η hp, το αναλαμβάνει εδώ και πιθανολογώ το ίδιο θα κάνει και η dell... Αλλά όπως λες, είναι το άτιμο πολύ καλό... Το κακό με το μεγάλο, είναι ότι έχει πολύ μεγάλη ανάλυση για τα τετραγωνικά του και παρόλο που εμένα δεν με ενόχλησε, τον φίλο μου που το έχει τον ενοχλεί... το πιο μικρό εντάξει έχει την στάνταρ ανάλυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Ιανουάριος 7, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Ακριβώς έτσι... ο αδερφός ήθελε το μεγάλο μόνιτορ, και η καρτούλα της ΑΤΙ θα είναι οκ για wow και τα συναφή...Και εμείς στο ψάξιμο είμαστε μεταξύ Σονυ και Τοσιμπα...Το σόνυ είναι κούκλα αλλα ΟΠΟΥ ρωτησα είπαν πως κατω απο μηνα ΔΕΝ θα κάνει ακόμα και αν πρέπει απλά να το ανοίξουν με το πήγενε έλα Βέλγιο :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Ιανουάριος 7, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 Γιαυτο ακριβως και δεν προτινα και εγω κανενα sony..To συγκεκριμενο το ειχα δει και εγω και εχει πολυ καλα specs οπως και αυτο και με 17αρα http://www.yoo-hoo.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2840 αλλα ΑΝ σου βγαλει προβλημα το sony(που δεν ειναι και πολυ σπανιο) καθεσε ενα μηνα+ χωρις pC..Γιαυτο κοιταγα κατι σε dell Και lenovo..Οταν λες διπλο μαυρο φιλε Dolly τι εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Ιανουάριος 9, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 αιδια για αυτον τι λετε HP Pavilion dv6-3298en - Laptop - Intel Core i5-480M 2.66 GHz - 15.6" LED - Rossignol Edition S7 | Multirama ?Εχει πολυ καλα specs και cpu και vga ειχει κανεις καμια αποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaco Ιανουάριος 9, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Μια χαρά είναι... τούμπανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Ιανουάριος 9, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Παιδια μετα απο πολυ ψαξιμο και διαβασμα στο notebookcheck (τοσο που αν ειχα διαβασει στις εξεταστικες θα ειχα πτυχιο :sick:) Εχω καταληξει στα εξης:LENOVO IDEAPAD Y560 - - E-SHOP.GRDell Inspiron 15R 5010-3387 - Laptop - Core i3-370M 2.40 GHz - 15.6" LED - Αλουμίνιο - Public.gr: βιβλία & comics, μουσική & ταινίες, gadgets & παιχνίδια, computers & gaming, κινητά & ψηφιακά, ήχος & εικόναHP Pavilion dv6-3298en - Laptop - Intel Core i5-480M 2.66 GHz - 15.6" LED - Rossignol Edition S7 | MultiramaSony Vaio VPC-EB3S1E/BQ | Skroutz.grLenovo Y560 Intel Core i5-430M+Πολυ καλα specs+2 χρονια εγγυησης-η κατασκευη του δεν με ενθουασιασε -εμφανιση(προσωπικη αποψη) πολυ glare ρε παιδι μου ολο το Laptop γυαλιζειDell 15R Core i3-370M+Μου αρεσει περισσοτερο απο ολα εμφανισιακα+2 χρονια εγγυησης με πολυ καλο service και αμμεση αντικατασταση+H oθονη του αν και glossy μου αρεσε αρκετα-Το χειροτερο απο τα 4 σε αποψη specs(ι3 370Μ-5650)Sony Vaio i5-460M+Eχει τον καλυτερο Cpu απο τα dell και lenovo,vga στα ιδια επιπεδα (5650)+Μου αρεσει αρκετα εμφανισιακα---Το serviceKAI τελος παμε στην αδυναμια μου:thank_you2:HP Pavilion dv6-3298en i5-460M+Πολυ δυνατα Specs (cpu I5 460M-vga 6550 που βρισκετε πανω απο 5650,640 Gb Hdd)Για τον HP Δεν εχω καποια αρνητικα μια και δεν τον εχω δει απο κοντα,και δεν ξερω και πολλα πραγματα και την HP στον χωρο τον laptop.Eιναι σχετικα αξιοπιστα ? Εχει καποιος προσωπικη πειρα ?Μπορει να γινει επεκταση εγγυησης?Πιστευω και τα 4 laptop ειναι αστερια για καποιον που ψαχνει gaming και δυνατο laptop <1000. Βασικα τα καλυτερα 4..Απο τα 4 ποιον θα επιλεγατε?Εγω εχω μια κλιση στον ΗP και μετα στον dell λογω εγγυησης και εμφανισης.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panosflow Ιανουάριος 10, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Eχει κανεις καμια αποψη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.