Jump to content

Καμμένη Rampage III Extreme????

PasxosC

Recommended Posts

Εγώ σου προτείνω να φτιάξεις ένα άλλο username και να του στείλεις μνμ και καλά ότι ενδιαφέρεσαι για την μητρκή .Φυσικά αυτός θα σου πει ότι έχει πουληθεί αλλά εσύ έτσι θα του πιάσεις κουβέντα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να υον πλησιάσεις και να μάθεις πολλά και κατ'επέκταση να τον βρεις στην τελική ή στοιχεία του.Μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει και καλά καμιά άλλη μητρική γιατί ψάχνεσαι απεγνωσμένα και τέτοια ή καμιά καρτούλα ή τπτ για pc που φτιάχνεις στην τελική!Και από κει και πέρα...τον βρίσκεις.Λέγοντάς του ότι είσαι και εσύ Θεσαλλονίκη(μη ξεχασεις κάτω από το user name σου να γράψεις ότι είσαι από εκει για να ψαρώσει κιόλας!) και να κανονίσετε συνάντηση λέγοντάς του που και καλά μένεις και ρωτώντας τον το τηλ του και που μένει και αυτος και αν δουλεύει καπου και που για πιθανο σημείο συνάντησης κ.τ.λ.!

Ακου εκεί το λαμόγιο.Τούμπανο θέλουν κάτι τέτοιοι τύποι.

Αφού να φανταστείτε έιχα βάλει μια αγκελία για κάτι ακουστικά και μου τα ζήτησε ένα μέλος από άλλο φόρουμ και ήταν γυναίκα από θεσαλλονίκη και για να μη σας τα πολυλογώ μου είπε ότι δύσκολα εμπιστεύετε άτομα και ειδικά από Θες(παίδες δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας απ΄πο Θες ίσα ίσα που έχω και φιλαράκια:beer: ).Της είχαν τύχει και εκεινής και γνωστών της διάφορα και είχε βγάλει τα συμπεράσματα της και έτσι και πήρε και από μένα(Αθήνα)Τι να πω!Βέβαια υπάρχουν παντού λαμόγια και κομπιναδώροι αλλά σας λέω κάτι που μου είπε και συνέβει σε εμένα και στη γυναίκα.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!

venom 7 σε παρακαλώ δεν είναι δυνατών μια καταγγελία ενός μέλους που εξαπατήθηκε από κάποιον που έτυχε να είναι

από θεσ/νικη να μετατρέπετε σε θέμα αξιοπιστίας συναλλαγών με την θεσ/νικη .

της εμπειρίες πρέπει να της καταθέτουμε αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα πρέπει

να υπονοούμε η να αιωρείται ότι συναλλαγές με χρήστες που είναι από θεσ/νικη έχουν ρίσκο .

έχω κάνει πολλές συναλλαγές και με παιδιά από θεσ/νικη αλλά και από όλη την Ελλάδα

ποτέ δεν είχα το παραμικρό παράπονο όπως και αυτή από εμένα .

απατεώνες έχει παντού..

νομίζω ότι θα έπρεπε να υπαρχή και ένας δείκτης αξιοπιστίας χρήστη στο θέμα (Πωλήσεις)

για έχουμε μια εικόνα από ποιον ψωνίζουμε .

όπως αναφέρθηκε και άλλος είχε πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άτομο που του έστειλε

μια κάρτα γραφικών και δεν πήγε ποτέ να την παραλάβει.

venom 7 με όλο τον σεβασμό μια και έχουμε μιλήσει και σε προσωπικό επίπεδο η

τοποθέτηση μου είναι γενική χωρίς παρεξηγήσει :flower:

Δε ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμο για το παιδί που έπαθε αυτό με τη μητρική αλλα για τους υπολοίπους ας δώσω ενα τιπ.

Όταν βλέπετε μια αγγελία απο κάποιον το βασικότερο ειναι να μην βιαστείτε να κανετε κάποια συναλλαγή μαζί του...Εγώ αυτό που κανω αμέσως μετα αφού δω κάτι που να με ενδιαφέρει κάθομαι και κοιτάω τα ποστ που έχει κάνει στο φόρουμ συνολικά.(υπάρχει κουμπί για οσους δε το ξέρουν μεσω του προφίλ του...)

Αμέσως μπορεί κάποιος να καταλάβει τι χρήστης είναι (πως ακούστηκε έτσι :p ) και τις περισσότερες φορές τα ποστ του προδίδουν τι συμπεριφορά είχε με το εξάρτημα που πουλάει (ή με προηγούμενα που είχε/έχει)

Έχω δει αγγελίες να πουλάνε χωρίς απόδειξη και με λίγο ψάξιμο στα ποστ να βλέπεις οτι έχει ρίξει και άζωτο πανω:dance3: και τα!! τεραβολτ... (τυχαίο παράδειγμα για cpu αλλά από όλα έχω δει)

Όχι οτι αυτές που έχουν εγγύηση μπορείς να τις εμπιστευτείς με κλειστά μάτια αλλά τουλάχιστον λες ''άντε και καμένο να είναι θα το αλλάξω με καινούριο'' (εδώ ξέρω άτομα που οτι παίρνουν μετά το πάνε για αλλαγή, ψυχολογικοί λόγοι κτλπ)

Οι ακόμα πιο περίεργοι είναι αυτοί που τα τελευταία ποστ του χρόνου όλου ειναι μόνο στο νήμα τον αγγελιών...

Τι την είδαν μαγαζί εδώ μέσα?Ας πάνε ebay η σε οτι άλλο ε-μαρκετ υπάρχει τέλος πάντων .Μακριά και από αυτούς.

Επίσης μη διστάζετε να κουράζετε τον πωλητή με ερωτήσεις κτλπ...Όχι παζάρια αλλα σχετικά με το αντικείμενο εννοώ.

έρευνα πρώτα , ερωτήσεις/διευκρινίσεις (αν γίνεται προφορικά ακόμα καλύτερα)και τέλος αγορά.

@jcb.gr Σε καμία περίπτωση ούτε θέλω να θήξω άτομα από Θες ούτε να το γενικεύσω.Απλά μια εμπειρία με μια γυναίκα από Θες ανέφερα που είχε και μου εξομολογήθηκε.Και εγώ είχα συναλλαγές με άτομα από όλη την Ελλάδα και Θεσαλλονίκη και δεν είχα πρόβλημα!

No bad feelings!:T:

Φίλε Πασχάλη αν μπορείς κυνήγησε το το λαμόγιο όσο δεν παίρνει,

Τέτοιους @%&*@#% πρέπει να τους χοροπηδάς για παραδειγματισμό.

Εγώ από την άλλη σε συναλλαγή που είχα από Θεσσαλονίκη το παιδί δέχτηκε να μου καταθέσει σε τράπεζα και εγώ βέβαια του έστειλα το HAF 932 όπως τα είχαμε συννενοηθεί.

Δυστυχώς κάτι τέεοια τελειωμένα λαμόγια χαλάνε την πιάτσα μας.

Αναμένουμε όλοι την ''κεφαλή του επι πινάκι'' μαζί με λεπτομέρειες......

Επιτέλους μετά απο 2 μέρες υπήρξε επικοινωνία,έπειτα απο κάποια "σχετική" κινητοποίηση, οι δικαιολογίες φυσικά πολλές,η μητρική ήδη στάλθηκε με ΕΛΤΑ Courrier στον πωλητή όπου την Δευτέρα θα την παραλάβει με Αντικαταβολή όπως υποσχέθηκε,ελπίζω να τελειώσει εκεί και στο μέλλον να ψάχνω λίγο περισσότερο στα διάφορα Forum,περισσότερα για την έκβαση ελπίζω την Δευτέρα.

φιλε μου σου ευχομαι και εγω να εχεις τα λευτα στα χερια μεσα στην βδομαδα.... και να μην σε βγει κανα εμποδιο στην πορεια... ειχα κανει και εγω μια παρομοια γκαφα (εγω ημουν ο πωλητης) αλλα οχι τοσο τραγικη. πουλαγα κατι kingston hyperx ddr2 4x1gb. ειχα ξεχασει να γραψω το 4χ1. τελικα τα πουλισα σε εναν τυπο στο ηρακλειο κρητης και με παιρνει τηλεφωνο μολις τα παραλαμβανει και μου λεει: φιλε δεν ειναι αυτες, εγω περιμενα 2χ2. λεω εχει γουστο να μου ειπε στα Pm πως θελει 2χ2 και να μην το πηρα χαμπαρι. τελικα ουτε που με ειχε ρωτησει. μαλλον κοιταξε και εκεινος την συνομηλια και δεν μου ξανβα ειπε τιποτα! το θεμα ειναι τοσο και εμεις που τα πουλαμε οσο και αυτου που τα αγοραζουνε να προσπαθουμε να δωσουμε ολες τις λεπτομερειες...

• 2 weeks later...

χαίρομαι που τελείωσε...

πάντως να ξέρεις εδώ Θεσσαλονίκη! μπορώ να βοηθήσω γιατί τν έχω πατήσει κ εγώ(κ όχι με τ UD7 που ξέρετε πολλοί τ περιστατικό) κ είμαι διατεθειμένος να διαθέσω λίγο απο το χρόνο μου για να μπουν κάποιοι στ θέση τους..

Αν χρειαστεί τίποτα με pm...:T:

Με τα πολλά πολλά τελικά σήμερα μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό μου......200 ευρώ αντι 220 αλλά τι να πεις......τα λόγια είναι περιττά,είπα μιας να ανηφωρήσω προς Σαλόνικα (για το γαμώτο μόνο) αλλά τελικά είπα άστο για 20 ευρά δεν το αξίζει ο τύπος.......(και πλήρωσα και τα έξοδα αποστολής).......τεσπα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.