Jump to content

Καμμένη Rampage III Extreme????

PasxosC

Recommended Posts

Καλημέρα και Χρόνια πολλά.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας την πρόσφατη εμπειρία μου απο την αγορά μιάς Rampage III Extreme από μέλος ενός άλλου Forum,πρώτα απ'όλα θέλω να πω ότι η παραπάνω Μητρική δεν συνοδεύεται απο απόδειξη αλλά χρησιμοποιήθηκε αρχικά για Review από έναν έμπειρο χρήστη Αδελφικού forum και στην συνέχεια δόθηκε πλήρως λειτουργική σε άλλο μέλος, ο τελευταίος μετά απο λίγες μέρες έβαλε αγγελία στα 220 ευρώ και εγώ εξέφρασα το ενδιαφέρον μου για την αγορά της.

Παρά τις πολλές επιφυλάξεις μου λόγο έλλειψης απόδειξης και επομένως εγχώριας εγγύησης οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του τελικά με έπεισε ότι ο πωλητής είναι φερέγγυος. Είναι πραγματικά η 1η φορά που παίρνω απο τις αμέτρητες συναλλαγές που έχω κάνει προιόν χωρίς απόδειξη!!

Έρχεται λοιπόν η μητρική με ΕΛΤΑ Courrier πληρώνω την αντικαταβολή......

1η εντύπωση: μόλις παρέλαβα την συσκευασία την είδα πάρα πολύ ταλαιπωρημένη και ήδη άρχισαν να τριγυρίζουν αρνητικές σκέψεις μέσα στο κεφάλι μου, την ανοίγω αμέσως επιτόπου για να τσεκάρω τα περιεχόμενα και βλέπω όλα να είναι μέσα Μητρική + όλα τα παρελκόμενα ησυχάζω προς το παρόν αλλά ανυπομονώ να την βάλω να δουλέψει και να σιγουρευτώ ότι όλα ειναι Ο.Κ.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της συναρμολόγησης, δεν δυσκολεύτηκα καθόλου και σε λίγο ήταν έτοιμο για 1ο Boot το σύστημα της υπογραφής μου (με εξαίρεση R3E αντί για P6T Deluxe).

Βάζω λοιπόν το τροφοδοτικό στην μπριζα....βλέπω ότι κανένα Led της μητρικής δεν ανάβει,αρχισαν να με ζώνουν τα φίδια, πατάω το POWER Button......τίποτα.....απόλυτη σιγή......καμμία απολύτως αντίδραση,

τσεκαρω καλώδια συνδέσεις τιποτα...

επανασυναρμολογώ την μητρική αλλά μάταια, βάζω πάλι την παλιά μου μητρική και όλα λειτουργούν άψογα.

Σε ένα 2ο σύστημα με I7 920 και P6T που το ετοίμασα για έναν φίλο μου βάζω την Rampage και εκει ακριβώς τα ίδια!!

Τελικά την πάτησα σκέφτομαι ή μου έστειλε ο "φίλος" (Κυριάκος) καμμένη μητρική ή εγώ έκανα κάποια μα&@κια.

Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του αλλά το έχει κλειστό εδώ και 2 μέρες.

Ψάχτηκα λίγο και ήρθα σε επαφή με τον αρχικό κάτοχο-reviewer o οποίος μου αποκαλύπτει οτι ο τύπος ήρθε σε επικοινωνία μαζί του πριν λίγες μέρες και του είπε οτι η μητρική έπαψε ξαφνικά να λειτουργεί.

Παρόλο αυτά ο παραπάνω έβαλε αγγελία και την πουλούσε ενώ γνώριζε ότι ήταν μη λειτουργική.

Καλά να πάθω βέβαια ο Μα@!#κας αφού για 1η φορά δεν εμπιστευτηκα το ενστικτό μου,και λυπάμαι πάρα πολύ που υπάρχουν τέτοια άτομα που δεν έχουν ίχνος "τσίπας".

Θα ήθελα την συμβουλή σας πάνω στο θέμα της εγγύησης,τυχόν επισκευής και λοιπών ενεργειών που μπορώ να κάνω.

Φιλικά Πασχάλης.

Πωπω....

Δεν ξέρω αλλά όπως και να έχει βρές τον όπου και να είναι και πάρε πίσω τα 220ευρώ σου και πέτα του την καμμένη μητρική στην μούρη.. :o Είπαμε όχι και έτσι...

Αλλά και εσύ να έχεις μια επιφύλαξη γενικά και μην σου πώ έπρεπε να πείς τον άλλον να έρθει στο χώρο σου να δεί αν λειτουργεί και μετά να του δώσεις τα λεφτά.....

Και έχει κλειστό το κινητό ε??

Ο Μ@λ@κ....ς.... Αν μπορούσες να βρείς σε ποιό όνομα ήταν το κινητό και μετά να το ψάξεις σε ένα Whitepages του ΟΤΕ να έβλεπες επιπλέον στοιχεία να τον κυνηγούσες...

Για rma μπορείς να την πάς αλλά και πάλι εγώ δεν θα το έκανα...

Χωρίς πλάκα ρε φίλε αν δεν τον βρίσκεις και όντως σε κορόιδεψε και καταφέρεις να τον βρείς κάπου χωρίς να το θέλει δείρε τον και από μένα.... :p

Ο αλανιάρης πρέπει να σπουδάζει μάλλον στο ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ, αν το όνομα που έδωσε για την αντικαταβολή είναι πραγματικό.

Μάθε από τα ΕΛΤΑ από που εισπράχθηκε η αντκαταβολή, σε ποιο όνομα, ΑΔΤ κτλ.

Τηλέφωνο στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος (πρέπει να υπάρχει τέτοιο πράγμα και στην Ελλάδα

γιατί ένας φίλος έκανε εκεί καταγγελία για ένα προϊόν που παρέλαβε από site τύπου e-bay).

Αν έχεις και κανένα φίλο δικηγόρο ψάξε για μήνυση ή εξώδικο κι ας τον να τρέχει αυτός να σε βρει

να σου δώσει τα χρήματα.

Δώσε και περισσότερα στοιχεία για το μέλος (αν επιτρέπουν οι admins) για να μην την πατήσουν κι άλλοι.

Ειναι δυσκολοι καιροι και πρεπει ολοι εμεις που νταραβεριζομαστε μεταξυ μας στην ουσια, να προσεχουμε πεισσοτερο...

Εδω κλεβουνε σκυλια για να τα φάνε.....δεν θα πει κάποιος ψεμματα για 200€;:nothing:

Σου ευχομαι να την βρεις την άκρη...

Κατι τετοια τυπακια ειναι για πολλες μπατσες. Χαλανε τελειως το κλιμα των αγοροπωλησεων που μας εξυπηρετει ολους. Ειχα παει και εγω να την πατησω απο εναν Κυριακο απο Θεσσαλονικη απο γειτονικο φορουμ. Ειχαμε κανονισει να μου πουλησει ενα σετακι και να τον πληρωσω αντικαταβολη, και τελευταια μερα πριν τα στειλει μου ζητησε να του κανω προκαταβολικα καταθεση. Οταν αρνηθηκα εξαφανηστικε απο προσωπου γης.

Δωσε κανα στοιχειο, τουλαχιστον το username του, για να μην την πατησουν και αλλοι συμφορουμιτες...

Καλα ξεμπλεγματα

Είναι λαμόγιο αυτός που λές και μάλιστα μεγάλο, αν τον ακούσεις ή απο αυτά που σου λέει φαίνεται κυριλέ αλλα δεν είναι..

Ευτυχώς δεν έχω πάρει κάτι αυτόν.

Του είχα στείλει αντικαταβολή μια GTX 295 και δεν πήγε ποτέ να την πάρει , 1 μήνα η κάρτα στα ΕΛΤΑ στην Θεσ/νίκη ήτανε....στα τηλέφωνα άφαντος..κτλ κτλ.

Την είχα δεί αυτή την αγγελία που λές....

Ένα χέρι βρωμόξυλο το χρειάζεται...:angry:

δώσε μας το όνομα χρήστη από το άλλο φόρουμ που είναι μέλος μπορεί

και κάποιος άλλος να είχε συναλλαγή μαζί του και να σου δώσει περισσότερα στοιχεία για τον τσαρλατάνο.

πολλά άτομα εδώ είναι μέλη και άλλον φόρουμ

είμαι σίγουρος ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί .

επίσης ψάξε στα μηνύματα του ενδέχεται να βρεις κάποια χρήσιμη πληροφορία.

δώσε μας το όνομα

ντροπή του :tongue:

^^ Το λινκ που δίνεις δεν παραπέμπει κάπου..

Στο θέμα μας, ο τύπος αυτός πριν κάτι μήνες πουλούσε μια 5970 και τον είχα ρωτήσει γιατί την πουλάει και μου είχε πει ότι μπαίνει φαντάρος!!! Και φυσικά συνέχισα να τον βλέπω να ποστάρει αγγελίες τους επόμενους μήνες με διάφορα ακριβά parts..από την αρχή βρόμαγε ο τύπος! Επίσης να σημειώσουμε ότι ποστάρει σε πολλά φόρουμς ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ!

Εγώ σου προτείνω να φτιάξεις ένα άλλο username και να του στείλεις μνμ και καλά ότι ενδιαφέρεσαι για την μητρκή .Φυσικά αυτός θα σου πει ότι έχει πουληθεί αλλά εσύ έτσι θα του πιάσεις κουβέντα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να υον πλησιάσεις και να μάθεις πολλά και κατ'επέκταση να τον βρεις στην τελική ή στοιχεία του.Μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει και καλά καμιά άλλη μητρική γιατί ψάχνεσαι απεγνωσμένα και τέτοια ή καμιά καρτούλα ή τπτ για pc που φτιάχνεις στην τελική!Και από κει και πέρα...τον βρίσκεις.Λέγοντάς του ότι είσαι και εσύ Θεσαλλονίκη(μη ξεχασεις κάτω από το user name σου να γράψεις ότι είσαι από εκει για να ψαρώσει κιόλας!) και να κανονίσετε συνάντηση λέγοντάς του που και καλά μένεις και ρωτώντας τον το τηλ του και που μένει και αυτος και αν δουλεύει καπου και που για πιθανο σημείο συνάντησης κ.τ.λ.!

Ακου εκεί το λαμόγιο.Τούμπανο θέλουν κάτι τέτοιοι τύποι.

Αφού να φανταστείτε έιχα βάλει μια αγκελία για κάτι ακουστικά και μου τα ζήτησε ένα μέλος από άλλο φόρουμ και ήταν γυναίκα από θεσαλλονίκη και για να μη σας τα πολυλογώ μου είπε ότι δύσκολα εμπιστεύετε άτομα και ειδικά από Θες(παίδες δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας απ΄πο Θες ίσα ίσα που έχω και φιλαράκια:beer: ).Της είχαν τύχει και εκεινής και γνωστών της διάφορα και είχε βγάλει τα συμπεράσματα της και έτσι και πήρε και από μένα(Αθήνα)Τι να πω!Βέβαια υπάρχουν παντού λαμόγια και κομπιναδώροι αλλά σας λέω κάτι που μου είπε και συνέβει σε εμένα και στη γυναίκα.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!

Εγώ σου προτείνω να φτιάξεις ένα άλλο username και να του στείλεις μνμ και καλά ότι ενδιαφέρεσαι για την μητρκή .Φυσικά αυτός θα σου πει ότι έχει πουληθεί αλλά εσύ έτσι θα του πιάσεις κουβέντα και με αυτόν τον τρόπο μπορείς να υον πλησιάσεις και να μάθεις πολλά και κατ'επέκταση να τον βρεις στην τελική ή στοιχεία του.Μπορείς να τον ρωτήσεις αν έχει και καλά καμιά άλλη μητρική γιατί ψάχνεσαι απεγνωσμένα και τέτοια ή καμιά καρτούλα ή τπτ για pc που φτιάχνεις στην τελική!Και από κει και πέρα...τον βρίσκεις.Λέγοντάς του ότι είσαι και εσύ Θεσαλλονίκη(μη ξεχασεις κάτω από το user name σου να γράψεις ότι είσαι από εκει για να ψαρώσει κιόλας!) και να κανονίσετε συνάντηση λέγοντάς του που και καλά μένεις και ρωτώντας τον το τηλ του και που μένει και αυτος και αν δουλεύει καπου και που για πιθανο σημείο συνάντησης κ.τ.λ.!

Ακου εκεί το λαμόγιο.Τούμπανο θέλουν κάτι τέτοιοι τύποι.

Αφού να φανταστείτε έιχα βάλει μια αγκελία για κάτι ακουστικά και μου τα ζήτησε ένα μέλος από άλλο φόρουμ και ήταν γυναίκα από θεσαλλονίκη και για να μη σας τα πολυλογώ μου είπε ότι δύσκολα εμπιστεύετε άτομα και ειδικά από Θες(παίδες δεν έχω κάτι προσωπικό με κανέναν σας απ΄πο Θες ίσα ίσα που έχω και φιλαράκια:beer: ).Της είχαν τύχει και εκεινής και γνωστών της διάφορα και είχε βγάλει τα συμπεράσματα της και έτσι και πήρε και από μένα(Αθήνα)Τι να πω!Βέβαια υπάρχουν παντού λαμόγια και κομπιναδώροι αλλά σας λέω κάτι που μου είπε και συνέβει σε εμένα και στη γυναίκα.

Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!

Eχει κανεις σας φανταστεί οτι μπορει να διαβαζει το θεμα αυτο ο συγκεκριμένος !!!

Ρε παιδια με pm να λετε την γνωμη σας και την βοήθεια σας στο παιδί!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.