Tony_Montana Φεβρουάριος 25, 2011 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 πρεπει να μπει Poll....εγω με Nod32 Και spybot δεν ειχα ποτε προβλημα btw.αδεια ειχα αγορασει Kasperky παρα πολυ καλό.ΜSe παρα πολυ καλό. Ξερω περίπτωση που τρώει τρελά ζόρια και δεν ειχε ποτέ πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 28, 2011 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 εγώ είχα χρόνια το avg...μετά πήγα σε avira.τώρα το έχω ξηλώσει το av και κάθε 2 βδομάδες κάνω ένα πλήρης σκαν με malware bytes και είμαι καθαρός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Μάρτιος 3, 2012 #43 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Ξεθαβω το thread γιατι μολις αγορασα την καινουργια αδεια απο το plaisio με 60 ευρω...Λεμε και καμια λακαμια να περασει η ωρα.eBay - New & used electronics, cars, apparel, collectibles, sporting goods & more at low prices~7 ευρουλακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Μάρτιος 3, 2012 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 microsoft essentials Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Μάρτιος 3, 2012 #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2012 Μια λειτουργία που εκτιμώ στον Kaspersky είναι ότι όταν βρίσκει κάτι ύποπτο (και αναφέρομαι σε alarms του heuristic search που κατά κανόνα είναι false) μπορεί να σου βγάλει report για το ίδιο αρχείο από το security network οπότε βλέπεις και τι γίνεται παραέξω με το συγκεκριμένο αρχείο.Μάλλον θα τον ξανατιμήσω σε 60 μέρες που λήγει το licence. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Μάρτιος 4, 2012 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 4, 2012 Το McAfee που δοκιμάζω τον τελευταίο καιρό ποτέ δεν με έχει ενοχλήσει.Τα free συνήθως ρίχνουν κάτι pop ups δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.