GregLi Ιανουάριος 9, 2011 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Εγώ θα σου πρότεινα της microsoft! Αποδοτικότατο, χωρίς να ενοχλεί, χωρίς διαφημίσεις και πολύ ελαφρύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexkhr Ιανουάριος 9, 2011 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 9, 2011 Avira FTW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrossortep Ιανουάριος 18, 2011 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Μπορείς να απενεργοποιήσεις προσωρινά το AVG antivir. Διπλό κλικ στο εικονίδιο resident shield και ξετικάρεις το κουτάκι resident shield active, saves changes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myralis Ιανουάριος 18, 2011 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2011 Πότε ακριβώς έπαθες πλάκα με το AVG? Δεν θυμάμαι πότε αλλά είχε ανακοινωθεί ότι κάτι έκαναν λάθος και όποιο PC κατέβαζε μια συγκεκριμένη ανανέωση του, τα έπαιζε.Ίσως άλλοι να θυμούντε περισσότερα, απλά το αναφέρω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
larryf13 Ιανουάριος 27, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2011 Αρνητική πλάκα εννοούσα!Έβαλα τη ******* της microsoft. Καλή είναι αλλά δε νομίζω να βρίσκει και πολλά πολλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 7, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Τι παίρνεις από το eBay? License μόνο ή κανονικά το πακέτο (box κτλ)? Πολύ δελεαστικό σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.....! Ολο το πακετο. Μου ηρθε σημερα. 7.78GBP μια αδεια μαζι με τα μεταφορικα. Κανεις install το 2010 ενεργοποιείς το κλειδί και κανεις αυτοματα upgrade σε 2011, η αν εχεις ηδη το 2010 κανεις ανανεωση της αδειας και μετα περνας το 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2011 #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Ειχε και δώρο tune up utils μέσα? Στείλε μας τώρα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 7, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Ειχε και δώρο tune up utils μέσα? Στείλε μας τώρα....Ειχε...τι ειναι αυτο ???να το βαλω αξιζει??Αδεια lifetime για 3 χρηστες.Μου περισσεύουνε 2 αδειες δηλαδη...KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010 - 1 YEAR 1 USER on eBay (end time 03-Feb-11 15:10:20 GMT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2011 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 TuneUp Utilities Έχει διάφορα tools να πειράξεις πράγματα. To έχω σε manual mode και εννοείται δεν πατάω τα κουμπιά που ισχυρίζονται ότι θα τα κάνουν όλα μόνα τους αυτόματα. π.χ. θα σου κάνω το PC πιο γρήγορα αν με πατήσεις!!!!!! Βασικά μου αρέσει το Customize Windows κομμάτι. Τα optimization δεν μου κάνουν και τίποτε. Optimal είμαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2011 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 Δηλαδή μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα...Antivirus Κατασκευαστής Kaspersky - plaisio.gr38 το KAV και 56 το KIS..... φιλάκια!!! 10 φορές πάνω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 7, 2011 #31 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 DOWNLOAD FREE ANTIVIRUS - The first free cloud antivirus against viruses - CLOUD ANTIVIRUS Να τρεχει στο backround και να βλεπεις ~570KByte καταναλωση μνημης, O M G. Αψογο Link to comment Share on other sites More sharing options...
neuromancer Φεβρουάριος 7, 2011 #32 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2011 570..... μήπως σηκώνει και κανένα svchost που δεν το πήρες χαμπάρι....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
santor Φεβρουάριος 8, 2011 #33 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 Avast 5 free εδώ και αρκετά χρόνια έχω βρεί την ησυχία μου, ανέξοδα και χωρίς να ασχολούμαι καθόλου ,πέρα από μιά δήλωση εγγραφής κάθε χρόνο. Και πλήρως εξελληνισμένο και παραμετροποιήσιμο και γενικώς απροβλημάτιστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raider Φεβρουάριος 8, 2011 #34 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2011 ^ Ομοίως (αφού απενεργοποιήσω τον ήχο για την ενημέρωση της database ) και σε συνδυασμό με antimalware free (~ένα scan την εβδομάδα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Φεβρουάριος 10, 2011 #35 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 10, 2011 570..... μήπως σηκώνει και κανένα svchost που δεν το πήρες χαμπάρι....??Nop, τιποτα το ιδιαιτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Φεβρουάριος 11, 2011 #36 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 Avira Μακράν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
af8artos Φεβρουάριος 11, 2011 #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 11, 2011 panda cloud και από εμένα με κλειστά μάτια τόσα χρόνια avg είχα αλλά με το που δοκίμασα το panda cloud δεν το αλλάζω με τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Φεβρουάριος 12, 2011 #38 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 Αvira. έχω κάνει παραγγελία το Kaspersky με το Tune Up Utilities Μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panzaxa Φεβρουάριος 12, 2011 #39 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 12, 2011 δεν εχω τοιποτα εδω και ενα χρονο περιπου και ολα μια χαρα ....ΜΕΧΡΕΙ ΝΑ.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 20, 2011 #40 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Σημερα εκανα ανανεωση το license αλλα δεν μου εφαγε τις 13 μερες που μου ειχανε απομεινει απο την προηγουμενη αδεια αλλα τις προσθεσε στην επομενη.Καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.