Jump to content

Anti Virus που να μη σε πρήζει

larryf13

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

Πότε ακριβώς έπαθες πλάκα με το AVG? Δεν θυμάμαι πότε αλλά είχε ανακοινωθεί ότι κάτι έκαναν λάθος και όποιο PC κατέβαζε μια συγκεκριμένη ανανέωση του, τα έπαιζε.

Ίσως άλλοι να θυμούντε περισσότερα, απλά το αναφέρω..

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Τι παίρνεις από το eBay? License μόνο ή κανονικά το πακέτο (box κτλ)? Πολύ δελεαστικό σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.....!

Ολο το πακετο.

Μου ηρθε σημερα. 7.78GBP μια αδεια μαζι με τα μεταφορικα.

img1581g.jpg

Κανεις install το 2010 ενεργοποιείς το κλειδί και κανεις αυτοματα upgrade σε 2011, η αν εχεις ηδη το 2010 κανεις ανανεωση της αδειας και μετα περνας το 2011.

Ειχε και δώρο tune up utils μέσα? Στείλε μας τώρα....

Ειχε...τι ειναι αυτο ???να το βαλω αξιζει??Αδεια lifetime για 3 χρηστες.Μου περισσεύουνε 2 αδειες δηλαδη...

KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010 - 1 YEAR 1 USER on eBay (end time 03-Feb-11 15:10:20 GMT)

TuneUp Utilities

Έχει διάφορα tools να πειράξεις πράγματα. To έχω σε manual mode και εννοείται δεν πατάω τα κουμπιά που ισχυρίζονται ότι θα τα κάνουν όλα μόνα τους αυτόματα. π.χ. θα σου κάνω το PC πιο γρήγορα αν με πατήσεις!!!!!!

Βασικά μου αρέσει το Customize Windows κομμάτι. Τα optimization δεν μου κάνουν και τίποτε. Optimal είμαι :)

Avast 5 free εδώ και αρκετά χρόνια έχω βρεί την ησυχία μου, ανέξοδα και χωρίς να ασχολούμαι καθόλου ,πέρα από μιά δήλωση εγγραφής κάθε χρόνο.

Και πλήρως εξελληνισμένο και παραμετροποιήσιμο και γενικώς απροβλημάτιστο.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.