Jump to content

Αγορά smartphone με συγκεκριμένες δυνατότητες

spdrosin1416003315

Recommended Posts

Ρε τι κολλημα ειναι αυτο με την HTC? :hehe:

Νταξ δεν ειναι και τοσο πρωτοπορειακη εταιρία... Αν και εχει βγαλει διαμαντια (HD2, Pro 2, Nexus) γενικα δε τολμαει αν ξεφυγει απο τα τετρημένα.

Ετσι οπως εχει γινει η αγορα των smartphone ειτε εμπιστευεσαι την Google σκετη (Nexus 1, Nexus S) ειτε πας σε οτι προσφερει cutting edge με σχετικη υποστηριξη (Τουτεστιν μακρια απο Samsung, SE και Dell)

Η δεδομενη στιγμη δεν ειναι η καλυτερη για αγορα. Ειναι οπως ηταν πριν 3 μηνες στις καρτες γραφικων. Επερνες μια 58xx και σε 2 μηνες ησουν παλιας τεχνολογιας.

Eγω αν επερνα κινητο σημερα θα επερνα Nexus S επειδη ειναι η επισημη πλατφορμα της Google με οτι αυτο συνεπαγεται.

Aλλα το ξαναλεω. Περιμενετε τα Tegra2 γιατι μετα απο 2 μηνες κριμα να κλαιγεστε οτι το κινητο ειναι "παλιο"

Αλήθεια από που θα το έπαιρνες; Στην Ελλάδα μόνο σε ένα μαγαζί το βρήκα (μέσω skroutz) στα 700+ ευρώ.

Είναι το τελευταίο smartphone που έχει βγει;

Kάποιος να μου απαντήσει: σε κάποιες συσκευές στα χαρακτηριστικά τους αναφέρεται μνήμη ROM ενώ σε άλλα όχι.

Παραλείπεται για κάποιο λόγο ή απλά δεν έχει; Είναι δυνατόν όμως;

Εδω

Αν θες πληρη χαρακτηριστηκα τηλεφωνων πηγαινε στο gsmarena.com Εκει αναγραφονται ολα (εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων)

Μα εκεί κοιτάω. Στα links που έχω πιο πάνω στα κινητά που μ'ενδιαφέρουν από το gsmarena είναι.

Σε άλλα αναφέρεται ROM και σε άλλα όχι.

Με λιγο ψαχουλεμα στο google βρισκεις οτι θες ;)

Edit: Οπου δεν αναφέρεται η ROM ειναι η Internal Storage. Πχ το Nexus S εχει 16GB Internal Storage kai 512 RAM. Τωρα ποση απο αυτην ειναι mapped σαν διαθέσιμη στο λειτουργικο για εγκατασταση εφαρμογων ειναι καθαρα θεμα εταιρίας.

Με λιγο ψαχουλεμα στο google βρισκεις οτι θες ;)

Edit: Οπου δεν αναφέρεται η ROM ειναι η Internal Storage. Πχ το Nexus S εχει 16GB Internal Storage kai 512 RAM. Τωρα ποση απο αυτην ειναι mapped σαν διαθέσιμη στο λειτουργικο για εγκατασταση εφαρμογων ειναι καθαρα θεμα εταιρίας.

Κάνεις κάποιο λάθος εδώ νομίζω

Αναφέρει την κατηγορία "Internal" και μέσα σε αυτή αλλού αναφέρει ROM κι αλλού όχι. Ξαναπρόσεξέ το.

Οπως ξαναειπα - το ποσοστο που ειναι mapped για χρηση απο το λειτουργικο για εκγατασταση προγραμματων ειναι θεμα της εταιρίας. Εκει που βλεπεις 512mb ειναι mapped αυτο το μεγεθος.

Οπως ξαναειπα - το ποσοστο που ειναι mapped για χρηση απο το λειτουργικο για εκγατασταση προγραμματων ειναι θεμα της εταιρίας. Εκει που βλεπεις 512mb ειναι mapped αυτο το μεγεθος.

Μάλιστα. Κάτι θα ξέρεις παραπάνω λοιπόν. Δεν επιμένω. :shifty:

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρω το HTC Desire HD.

Παρήγγειλα το HTC Desire HD. Ευχαριστώ όσους ασχολήθηκαν.

Έχει κάποιος ήδη την εν λόγω συσκευή να μου προτείνει κάποια καλή θήκη;

Διαβάζω πως μερικές προκαλούν πρόβλημα στη λειτουργία του GPS.

Εγώ για το δικό μου έχω αυτή και ταυτόχρονα τη θήκη της zagg. Με βολεύουν αφάνταστα από τις υπόλοιπες θήκες σιλικόνης που δοκίμασα, άσε που με το προστατευτικό κάλυμα της zagg δεν έχω πρόβλημα με την βάση του γραφείου και του αυτοκινήτου, βάλε βγάλε.

Εγώ για το δικό μου έχω αυτή και ταυτόχρονα τη θήκη της zagg. Με βολεύουν αφάνταστα από τις υπόλοιπες θήκες σιλικόνης που δοκίμασα, άσε που με το προστατευτικό κάλυμα της zagg δεν έχω πρόβλημα με την βάση του γραφείου και του αυτοκινήτου, βάλε βγάλε.

Νομίζω θέλω κάτι fix. Όχι βάλε - βγάλε. Άσε που με αυτά που ακούω για το ηχείο το HTC Deisre HD κάτι τέτοιο θα "κόβει" ακόμα περισσότερο όταν χτυπάει το τηλέφωνο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.