Jump to content

Αγορα DVD-RW

GoriLLakoS

Recommended Posts

Γεια σας παιδες!!!!Ετοιμαζομαι για αγορα ενος dvd-rw κ θα ηθελα να μου πειτε πιο ειναι καλυτερο μεταξυ των....1.NEC 2500A

2.LG 4082B

3.SONY U18A

4.PIONEER 107D

5.PLEXTOR 708Α

θα ηθελα να μου πειτε αν εχετε να προτεινεται κατι καλυτερο....συγνωμη αν σας πρηζω.....

ευχαριστω...

ειχα και το sony και το Plextor

μια χαρα και τα 2...

το sony απλως τσιναγε λιγο στο τι cd θα διαβασει και τι οχι.

οσο για το plextor...ειναι..πλεξτορ... αρα απροβληματιστο διαβαζει/γραφει απαντα...

δεν φρικαρει με τις αντιγραφες και ολα τα καλα που συνεπαγονται με το ονομα plextor

μπορει να πληρωσεις 10-20 Ε παραπανω αλλα αξιζει και με το παραπανω....

βεβαιως αυτη ειναι η μονη ισως απαντηση υπερ του πλεξτορ που θα διαβασεις ....καθωτι....

happy burning :flower:

Το καλύτερο από όλα είναι το Plextor PX-708A ( βγήκε και το νέο PX-712A , με εγγραφή 12x )

Ακολουθεί το Nec ND-2500A.

Έπεται το LG.

Αν θες το καλύτερο value for money , παίρνεις το Nec , ή αν θες απλά το καλύτερο που μπορείς να βρείς , πας σε PX-712A & PX-708A.

Εγώ έχω ενα LITEON 411S και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος... Ειναι 4Χ βεβαια... Οπότε να προτημίσεις ένα 8Χ και απ'οτι ειδα έχουν βγεί 8Χ και σε -

Εγώ αν αγόραζα τώρα θα έπερνα το ΝΕC ND-2500A που έχει 111 με ΦΠΑ

http://www.e-shop.gr/sql/show_per.phtml?id=PER.331625

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.