tstverikoko Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2011 καλησπερα και καλη χρονια , σορι αν ανοιγω νεο θεμα για κατι που πιθανα να υπαρχει ηδη αλλα εχω φαει τον τοπο να βρω rubber hole cover σαν αυτα της φωτογραφιας . Εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω ?
evolution Ιανουάριος 6, 2011 #2 Ιανουάριος 6, 2011 καλησπερα και καλη χρονια , σορι αν ανοιγω νεο θεμα για κατι που πιθανα να υπαρχει ηδη αλλα εχω φαει τον τοπο να βρω rubber hole cover σαν αυτα της φωτογραφιας . Εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω ? Aμα βρεις θελω και εγω Εγω θελω 2 για το haf μου ρωτησα τη coolermaster και λει ισως στο μελλον μπορει να βαλουν προς πωληση προς το παρων ομως οχι
Κοπρίτης Ιανουάριος 6, 2011 #4 Ιανουάριος 6, 2011 εγω απο λιγο που ειχα ψαξει ebay κτλδεν βρηκα κατι σε οβαλ σχηματακι εδω που ξερω μονο στρογγυλα βλεπω (ισως πρεπει να κανουμε ενα τηλ καλου κακου)αλλα γενικα ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει κανεις διασταση που να κανει σε ηδη κομμενη οπησυνηθως αυτα ειναι φτιαγμενα στις εκαστοτε διαστασεις ανοιγματων του κουτιουδεν ξερω εαν ειναι τυποποιημενα δλδ οποτε για πιο σιγουρη συμβατοτητα μαλλον μεσω του κατασκευαστη πρεπει να γινει η δουλεια
Κωστάκης Ιανουάριος 6, 2011 #5 Ιανουάριος 6, 2011 Εμένα δεν με ενδιαφέρουν για συγκεκριμένο κουτί. όταν με το καλό έρθει μόντα θα ανοιχτούν τρύπες με βάση τις διαστάσεις αυτουνού του μαντζαφλεριού
evolution Ιανουάριος 6, 2011 #6 Ιανουάριος 6, 2011 εγω απο λιγο που ειχα ψαξει ebay κτλδεν βρηκα κατι σε οβαλ σχηματακι εδω που ξερω μονο στρογγυλα βλεπω (ισως πρεπει να κανουμε ενα τηλ καλου κακου)αλλα γενικα ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει κανεις διασταση που να κανει σε ηδη κομμενη οπησυνηθως αυτα ειναι φτιαγμενα στις εκαστοτε διαστασεις ανοιγματων του κουτιουδεν ξερω εαν ειναι τυποποιημενα δλδ οποτε για πιο σιγουρη συμβατοτητα μαλλον μεσω του κατασκευαστη πρεπει να γινει η δουλειαεγω θελω 2 απο haf x καθοντε ακριβως
rafail1994 Ιανουάριος 7, 2011 #7 Ιανουάριος 7, 2011 Θέλω και εγώ για το haf 932 μου .Λογικά αυτός που έβαλε στο link ο κοπρίτης μπορεί να σου τα κόψει σε ότι μέγεθος θέλεις
drizztgr Ιανουάριος 7, 2011 #8 Ιανουάριος 7, 2011 ψάχτο και έτσι... που ξες.. 2-1/2" Oval Rubber Grommet | Fastenal
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.