Jump to content

rubber cover

tstverikoko

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα και καλη χρονια , σορι αν ανοιγω νεο θεμα για κατι που πιθανα να υπαρχει ηδη αλλα εχω φαει τον τοπο να βρω rubber hole cover σαν αυτα της φωτογραφιας . Εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω ? img001912.jpg

καλησπερα και καλη χρονια , σορι αν ανοιγω νεο θεμα για κατι που πιθανα να υπαρχει ηδη αλλα εχω φαει τον τοπο να βρω rubber hole cover σαν αυτα της φωτογραφιας . Εχει κανεις υποψη του που μπορω να βρω ? img001912.jpg

Aμα βρεις θελω και εγω :)

Εγω θελω 2 για το haf μου ρωτησα τη coolermaster και λει ισως στο μελλον μπορει να βαλουν προς πωληση προς το παρων ομως οχι

εγω απο λιγο που ειχα ψαξει ebay κτλ

δεν βρηκα κατι σε οβαλ σχηματα

κι εδω που ξερω μονο στρογγυλα βλεπω (ισως πρεπει να κανουμε ενα τηλ καλου κακου)

αλλα γενικα ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει κανεις διασταση που να κανει σε ηδη κομμενη οπη

συνηθως αυτα ειναι φτιαγμενα στις εκαστοτε διαστασεις ανοιγματων του κουτιου

δεν ξερω εαν ειναι τυποποιημενα δλδ

οποτε για πιο σιγουρη συμβατοτητα μαλλον μεσω του κατασκευαστη πρεπει να γινει η δουλεια

Εμένα δεν με ενδιαφέρουν για συγκεκριμένο κουτί. όταν με το καλό έρθει μόντα θα ανοιχτούν τρύπες με βάση τις διαστάσεις αυτουνού του μαντζαφλεριού

εγω απο λιγο που ειχα ψαξει ebay κτλ

δεν βρηκα κατι σε οβαλ σχηματα

κι εδω που ξερω μονο στρογγυλα βλεπω (ισως πρεπει να κανουμε ενα τηλ καλου κακου)

αλλα γενικα ειναι λιγο δυσκολο να πετυχει κανεις διασταση που να κανει σε ηδη κομμενη οπη

συνηθως αυτα ειναι φτιαγμενα στις εκαστοτε διαστασεις ανοιγματων του κουτιου

δεν ξερω εαν ειναι τυποποιημενα δλδ

οποτε για πιο σιγουρη συμβατοτητα μαλλον μεσω του κατασκευαστη πρεπει να γινει η δουλεια

εγω θελω 2 απο haf x καθοντε ακριβως

Θέλω και εγώ για το haf 932 μου :T:.Λογικά αυτός που έβαλε στο link ο κοπρίτης μπορεί να σου τα κόψει σε ότι μέγεθος θέλεις

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.