Gregorypeg1000 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6, 2011 Είχα στο pc windows 7 και ubuntu 10.10 dual boot.Στην αρχή μου έβγαζε τον boot loader των linux για να διαλέξω ανάμεσα στα δυο λειτουργικά.Το θέμα είναι ότι τα 7 έφαγαν φρίκη και αναγκαστικά έκανα φορμάτ αλλά μόνο στο παρτίσιον των windows.τώρα όμως δεν μου βγάζει τον boot loader και δεν μπορώ να διαλέξω καν να μπω στα linux.Ξέρει κανείς πως το επαναφέρω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 6, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 δοκιμασε πρωτα απο εδωUbuntu-gr Forum • Προβολή θέματος - Επαναφορά Grub2 bootlοαderαν δεν βοηθήσει τοτεhttps://help.ubuntu.com/community/RecoveringUbuntuAfterInstallingWindowshttp://www.ubuntugeek.com/how-to-restore-grub-boot-loader-after-installing-windows.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 ευχαριστώ πολύ.μόλις βρω ένα πρόχειρο λαπτόπι θα το δοκιμάσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 6, 2011 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 δοκιμασε την 3η μέθοδο απο το πρωτο url που εδωσαχρειαζεται μονο ενα live cdτο laptop τι το θελεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 δοκιμασε την 3η μέθοδο απο το πρωτο url που εδωσαχρειαζεται μονο ενα live cdτο laptop τι το θελεις?για να βλέπω γιατί εκτυπωτή δεν έχω και να θυμάμαι τις εντολές δεν παίζει γιατί είμαι υπεραρχάριος στα linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Ιανουάριος 6, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 βασικα 4 εντολες ειναι μολυβι και χαρτι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 6, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Δούλεψε μια χαρά.Να σαι καλά φίλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.