Jump to content

core i7 860 oc

koukoubetses

Recommended Posts

venom 7 οι θερμοκρασιες που ζητησες για τον 860

οταν λεμε το ζεματισα το εννοω αλλα εκει βραχος!!! μηλια δεν εβγαλε

επισης μπορουσα να παιξω και πιο ψηλα ειδικα με 8 thread χωρις ιδιαιτερο προβλημα

αλλα προτιμησα να παιξω 100% stable linx

4 thread

newpicture0201024x768.th.png

Uploaded with ImageShack.us

8 thread

newpicture0221024x768.th.png

venom 7 οι θερμοκρασιες που ζητησες για τον 860

οταν λεμε το ζεματισα το εννοω αλλα εκει βραχος!!! μηλια δεν εβγαλε

επισης μπορουσα να παιξω και πιο ψηλα ειδικα με 8 thread χωρις ιδιαιτερο προβλημα

αλλα προτιμησα να παιξω 100% stable linx

4 thread

newpicture0201024x768.th.png

8 thread

newpicture0221024x768.th.png

με τι ρυθμισεις περιπου?(ρευματα,μνημες,κτλ)

ναι παιζουν και με λιγοτερο ρευμα και πιο ψηλα και κανω τα παντα

απλα το linx δεν σταθεροποιειται με λιγοτερο

πχ εκανα pι στα 32 στα 4.5

με 1.48 ρευμα cpu

IMC 1.35

μνημες 1.66

PCH 1.19

CPUPLL 1.90

μην το παρακάνεις με την τάση. ειδικά pll και vtt πρεπει να τα κρατάς όσο χαμηλά γίνεται.

τσιγκουνιά σε αυτά.

Imc 1.35 τι εννοείς; μνήμη 1.66 οκ.

έχε υπόψιν πως κάπου εκεί πάνω στους 100 μπαίνεις και σε throttle και είσαι λίγο πρίν κλείσει. άρα ίσως χάνεις και κάτι σε απόδοση. το νόημα είναι να βγάλει καλή αποδοση σταθερά.

μην το παρακάνεις με την τάση. ειδικά pll και vtt πρεπει να τα κρατάς όσο χαμηλά γίνεται.

τσιγκουνιά σε αυτά.

Imc 1.35 τι εννοείς; μνήμη 1.66 οκ.

έχε υπόψιν πως κάπου εκεί πάνω στους 100 μπαίνεις και σε throttle και είσαι λίγο πρίν κλείσει. άρα ίσως χάνεις και κάτι σε απόδοση. το νόημα είναι να βγάλει καλή αποδοση σταθερά.

imc λεγεται στον 860[βιος] μαλλον το vtt ειναι

ενταξει αυτες οι ακραιες ρυθμισεις ειναι για bench μονο οχι για 24/7

Όταν ρώτησα για λιγότερη τάση εννοούσα με LinX stable.Οπότε με αυτή την τάση είσαι σταθερός,οκ.Κοίτα οι θερμοκρασίες σου είναι καλές αν συνυπολογίσεις και το τότι είσαι με αέρα αλλά και την τάση που δίνεις.Απλά θέλεις αρκετή τάση για αυτήν τη συχνότητα.Το κομμάτι σου δεν είναι και από τα καλύτερα...μέτριο.Για τα 4 πόση τάση χρειάζεσαι(LinX stable πάντα έτσι!)?

ξέρω ότι είναι μόνο για bench αλλά μιλάμε για παραμέτρους που αν δεν επιλεχθούν σε συμφωνία η μία με την άλλη, θα καταστρέψουν τον επεξεργαστή.

πχ το vtt. δεν μπορείς έτσι απλά να δώσεις πχ 1.50! απλά λέω.. 870 έχω και κάνω κάνα bench..

Όταν ρώτησα για λιγότερη τάση εννοούσα με LinX stable.Οπότε με αυτή την τάση είσαι σταθερός,οκ.Κοίτα οι θερμοκρασίες σου είναι καλές αν συνυπολογίσεις και το τότι είσαι με αέρα αλλά και την τάση που δίνεις.Απλά θέλεις αρκετή τάση για αυτήν τη συχνότητα.Το κομμάτι σου δεν είναι και από τα καλύτερα...μέτριο.Για τα 4 πόση τάση χρειάζεσαι(LinX stable πάντα έτσι!)?

venom 7 στα 4.0 να τα ρευματα μου

με 4 πυρηνες

1.3125 στο βιος

newpicture0261024x768.th.png

με 8 thread

επρεπε να τσιμπησω λιγο το ρευμα

1.375 απο βιος

newpicture0291024x768.th.png

Κοίτα,μου φαίνονται κάπως τσιμπιμένες οι θερμοκρασίες σου!Πέρα του ότι σου ζητάει και πολύ τάση.Σίγουρα έχει πατήσει καλά η ψύκτρα σου?Μήπως η ποσότητα της πάστας δεν είναι σωστή ή δεν την έχεις βάλει καλά?

άμα δίνεις 1.50 και βάλε σε 4 πυρήνες λογικό είναι ...

εγώ σε μάμά κατάσταση είμαι τωρα στους 38-39 περίπου στους πυρήνες που αράζουν. μαμά ψύκτρα προσωρινά..

σπο ένα σημείο και μετά δεν αξίζει να δίνεις. γιατί δεν παίρνεις απόδοση έξτρα. μέχρι 4 καλά είναι πάντως. αν έχει και μαμά ψύκτρα οριακά είναι μην πω και πολύ παραπάνω. κανονικά θες μια καλύτερη ψύκτρα για αξιοπρεπές oc σε 4 πυρήνες..

άμα δίνεις 1.50 και βάλε σε 4 πυρήνες λογικό είναι ...

εγώ σε μάμά κατάσταση είμαι τωρα στους 38-39 περίπου στους πυρήνες που αράζουν. μαμά ψύκτρα προσωρινά..

σπο ένα σημείο και μετά δεν αξίζει να δίνεις. γιατί δεν παίρνεις απόδοση έξτρα. μέχρι 4 καλά είναι πάντως. αν έχει και μαμά ψύκτρα οριακά είναι μην πω και πολύ παραπάνω. κανονικά θες μια καλύτερη ψύκτρα για αξιοπρεπές oc σε 4 πυρήνες..

Η μαμα ψυκτρα αντεχει για 4γιγα?

προσωπικά δεν νομίζω πως αντέχει. δεν το δοκίμασα γιατί είμαι προσωρινά με τη μαμά. αλλά δεν με ενδιαφέρει να τον ψήσω τον 870. πχ 80-90 βαθμούς.. άλλοι το κάνουν εγώ αυτή τη στιγμή δεν το θέλω. σε λίγες μέρες θα ανέβει με καλή αερόψυξη και σίγουρα πάνω απο τα 4.

απο αυτά που είδα με την μαμά ψύκτρα, ίσως πάει 4 αλλά με εξωφενικές θερμοκρασίες για να πω ότι αξίζει τον κόπο..

EDIT real temp 35-38-36-39 αυτη τηστιγμή οι θερμοκρασίες μου σε idle κλειστό κουτί μαμά ψύκτρα και auto voltage στο cpu..

O ultraex2005 όμως έχει μία από τις καλύτερες ψύκτρες αν όχι την καλύτερη για μένα και για αυτό είπα ότι είπα για τις θερμοκρασίες του και για το ότι μου φαίνονται ανεβασμένες συγκριτικά!

Κοίτα,μου φαίνονται κάπως τσιμπιμένες οι θερμοκρασίες σου!Πέρα του ότι σου ζητάει και πολύ τάση.Σίγουρα έχει πατήσει καλά η ψύκτρα σου?Μήπως η ποσότητα της πάστας δεν είναι σωστή ή δεν την έχεις βάλει καλά?

θα το κοιταξω αυτο θα την λυσω και θα την ξαναβαλω

και θα αλλαξω και την παστουλα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.