koukoubetses Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 εχω φτασει τον 860 στα 4.2 ghz με ht on,και 4.3 ghz με ht off,ομως θελω να τον παω παραπανω. τα ρευματα ειναι χαμηλα ακομα(1,4)δεν εχω προβλημα με θερμοκρασιες,ειμαι με υδροψυξη. τι λαθος κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 6, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 eist-disable c1e-disable cpu base freq-200 oc stepping-dis cpu ratio-21 base clock-dis d-ram timing-auto xmp-dis qpi rqtio-18 low vdrop cpu voltage-1.362 cpu vtt-1.342 cpu pll-1.810 dram voltage-1.745 dref-0.775x4 pch-1.279 spread spectrum-dis green power-dis Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Ιανουάριος 6, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 τι ακριβως σε προβληματιζει.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 6, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 τι ακριβως σε προβληματιζει.?λες γιατι εβαλα τις ρυθμισεις?δεν με προβληματιζει κατι,απλως θελω να δω ποσο παει,για κανα bench μονο.λεω μηπως δεν εχω κανει κατι σωστα και δεν ανεβαινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Ιανουάριος 6, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 τι εννοεις δεν ανεβαινει, πιο πραγμα...??? δε παει πιο ψηλα η συχνοτητα και το σκεφτεσαι να χωσεις και αλλα βολτ...??? τι σου παρουσιαζει δηλαδη..??δεν ειναι καλος oc'er ο 860...τραβαει πολλα βολτ...εχεις και msi οπως εγω συνδυασμος αυτοκτονια...εμενα τα ορια μου ειναι 4200 ΗΤ(200χ21), 4305(205χ21) χωρις ΗΤ...αν και τα κατεβασα γιατι παιζω αερα...απο εκει και πανω τρωω μπλε οθονες προσωπικα δεν του αρεσει να ανεβασω το bclk πολυ...αστα να πανε...πρεπει να φαγα φολα προσωπικα)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 6, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 τι εννοεις δεν ανεβαινει, πιο πραγμα...??? δε παει πιο ψηλα η συχνοτητα και το σκεφτεσαι να χωσεις και αλλα βολτ...??? τι σου παρουσιαζει δηλαδη..??δεν ειναι καλος oc'er ο 860...τραβαει πολλα βολτ...εχεις και msi οπως εγω συνδυασμος αυτοκτονια...εμενα τα ορια μου ειναι 4200 ΗΤ(200χ21), 4305(205χ21) χωρις ΗΤ...αν και τα κατεβασα γιατι παιζω αερα...απο εκει και πανω τρωω μπλε οθονες προσωπικα δεν του αρεσει να ανεβασω το bclk πολυ...αστα να πανε...πρεπει να φαγα φολα προσωπικα)... αφου εισαι με αερα καλα ειναι.εγω τι να πω με υδροψυξη?θελω να παει πιο πανω με ρευμα με συχνοτητα,δεν με νοιαζει τι και πως,αρκει να παει.δεν βγαζει λινξ,η δεν μπουταρει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 7, 2011 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 οταν ειχα πρωτοπαρει την μητρικη,ειχα βρει στο ιντερνετ ενα "αρθρο",που εδειχνε και με φοτο,οτι για να παει η μητρικη(msi p55 gd 80) πανω απο 4,2 mhz,πρεπει να πατηθει ενα κουμπακι,δεν θυμαμαι τι ηταν τζαμπερ η κατι τετοιο,εχω φαει τον τοπο να το βρω αλλα τιποτα,ηταν αριστερα απο τον επεξεργαστη παντως,τωρα δεν βγαζω ακρη οπως ειναι κουμπωμενη η μητρικη,γινετε χαμος εχει πολλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Ιανουάριος 7, 2011 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 ναι υπαρχει ενα σημειο που λεγεται over-voltage switch, που απο default ειναι off...και πρεπει να τα κανεις on...δεν τα χω αγγιξει εγω προσωπικα...ριξε default το συστημα σου, κανε clear mos, μετακινησε τα τα 3-4-5 ποσα ειναι διακοπτακια στη θεση on, και μετα ξανακανε δοκιμες απο την αρχη στο συστημα...ισως ετσι γινει η δουλεια που θες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 7, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2011 ναι υπαρχει ενα σημειο που λεγεται over-voltage switch, που απο default ειναι off...και πρεπει να τα κανεις on...δεν τα χω αγγιξει εγω προσωπικα...ριξε default το συστημα σου, κανε clear mos, μετακινησε τα τα 3-4-5 ποσα ειναι διακοπτακια στη θεση on, και μετα ξανακανε δοκιμες απο την αρχη στο συστημα...ισως ετσι γινει η δουλεια που θες...οχι δεν λεω αυτα,αυτα τα εχω on εξ αρχης,ενα ητανε,που θα μου παει θα το βρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopCLR Ιανουάριος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Μήπως το OC GENIE; Ένα στρόγγυλο μαύρο κουμπί με μπλε περίβλημα. Στο κάτω δεξί μέρος της μητρικής (κοιτώντας μεσα στο κουτί σου, στην φωτογραφία είναι αριστερά κάτω), ανάμεσα στο κουμπί Clear CMOS και την φωτεινή ψηφιακή ένδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 8, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 Μήπως το OC GENIE; Ένα στρόγγυλο μαύρο κουμπί με μπλε περίβλημα. Στο κάτω δεξί μέρος της μητρικής (κοιτώντας μεσα στο κουτί σου, στην φωτογραφία είναι αριστερά κάτω), ανάμεσα στο κουμπί Clear CMOS και την φωτεινή ψηφιακή ένδειξη.οχι φιλε μου,μακαρι να ηταν αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 8, 2011 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2011 MSI P55-GD80 Vcore OCP mod - XtremeSystems Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 11, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 MSI P55-GD80 Vcore OCP mod - XtremeSystems Forums φυσικα δεν κανω αυτη την μοντα,μην χασω και την εγγυηση,και νομιζω δεν αξιζει τον κοπο. δεν μπορω να καταλαβω ομως πως ο "μαγκας"παρακατω εφτασε τον i5 750 4.5 ghz,με αερα. Msi P55-gd80 - XtremeSystems Forums Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 11, 2011 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2011 με καραδιαλεγμενα πραγματα ολα γινονται αλωστε στο xs κυκλοφορουν τα πιο special κομματια μην απελπιζεσαι σορυ να ενα δικο μου pi 32 με 4.5 αερα με 17 860 με λιγο τυχη ολα γινονται Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 12, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 με καραδιαλεγμενα πραγματα ολα γινονται αλωστε στο xs κυκλοφορουν τα πιοspecial κομματια μην απελπιζεσαι σορυ να ενα δικο μου pi 32 με 4.5 αερα με 17 860 με λιγο τυχη ολα γινονται Uploaded with ImageShack.us δηλαδη τι φταιει για σενα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 12, 2011 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 δεν μπορω να σου πω τι φταιει μπορει η μητρικη μπορει η cpu η και τα δυο μαζιαν δεν ανεβαινει τι να κανεις δεν μπορεις να κανεις τιποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
koukoubetses Ιανουάριος 12, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 δεν μπορω να σου πω τι φταιει μπορει η μητρικη μπορει η cpu η και τα δυο μαζιαν δεν ανεβαινει τι να κανεις δεν μπορεις να κανεις τιποτε λεω μηπως μου ξεφευγει καποια λεπτομερεια.το ht το εχεις on? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 12, 2011 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 ναι στο screen που δινω λεει αν το δεις το cpu z [8 τhreads]κοιτα παιζω και με το γομαρι την maximus extreme που δεν νοιωθει τιποταθα προσπαθησω να παω και παραπανω αλλα με αερα τι να ελπιζεις θα παρει φωτια η magahalems Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Ιανουάριος 12, 2011 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 θα προσπαθησω να παω και παραπανω αλλα με αερα τι να ελπιζεις θα παρει φωτια η magahalemsΤι temps έχεις με full load LinX? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ultraex2005 Ιανουάριος 12, 2011 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 venom 7 το βραδακι θα παρω screen και θα ποσταρωαν δεν δεις screen παει να πει καηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.