Jump to content

Amd Phenom II Χ2 555 3,2Ghz

Rotoras James

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να κανω μια συνθεση με τον Amd Phenom II Χ2 555. Με μητρικη asus AM3 M4A87TD Evo.

Εχω ακουσει πως ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ξεκλειδωνει σχετικα ευκολα και γινεται 4πυρηνος. Ισχυει κατι τετοιο?? Και με ποια μητρικη? :hm:

Καλη χρονια να εχουμε!

Σκεφτομαι να κανω μια συνθεση με τον Amd Phenom II Χ2 555. Με μητρικη asus AM3 M4A87TD Evo.

Εχω ακουσει πως ο συγκεκριμενος επεξεργαστης ξεκλειδωνει σχετικα ευκολα και γινεται 4πυρηνος. Ισχυει κατι τετοιο?? Και με ποια μητρικη? :hm:

Καλη χρονια να εχουμε!

Δεν αξίζει γιατί μπορεί να έχουν πρόβλημα οι άλλοι 2 Core...

Η μητρική όπως ανεφερες έχει δυνατότητα για ξεκλείδωμα..

Αρχικα σχεδιαζα τον Χ4 με μια πιο φτηνη καρτα γραφικων οπως η 5570 (λογω περιορισμενου budget) ,αλλα μετα ειπα να τα αντιστρεψω προς οφελος του gaming. Δηλαδη τον Χ2 με μια 5770. Ισως να περιμενω λιγο ακομα να τα καταφερω και τα 2.. δεν εχω καταληξει ακομα..

Ευχαριστω πολυ παιδια, για τις απαντησεις σας..

για gaming παντως, σε καλυπτει και ο Χ2 555! η σκεψου και την εναλλακτικη λυση cpu που λεγετε athlon II X4 635-640!!

fyi 2 εχουνε περασει απο τα χερακια μου,σε 4πυρηνο κανενας απο τους 2 δεν ηταν σταθερος και με πολυ παραπανω ρευμα και οι 2 ομως σε 3πυρηνο ξεκλειδωνανε και ανεβαινανε 3,8 και 3,9 αντιστοιχα με λιγο παραπανω ρευματακι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.