Jump to content

Πρόβλημα με LG W2363D

aposperittis

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, αγόρασα την LG W2363D και έχω το εξής πρόβλημα, μόλις την βάλω επάνω αρχίζει να αναβοσβήνει η οθόνη ακόμα και από το bios.Αυτό το κάνει μόνο με το dvi όμως! Αν την βάλω σε Hdmi ή βάλω αντάπτορα Dvi στο Hdmi παίζει κανονικά! Πριν είχα αγοράσει την Samsung 2370 και πάλι τα ίδια μου έκανε! Την πήγα πίσω νομίζοντας πως ήταν ελατωματική και είπα να πάρω την LG W2363D όπου πάλι τα ίδια μου κάνει! Αν βάλω την παλιά μου την Asus την 22 όλα καλά! Έχω κάνει Update τους drivers της κάρτας γραφικών και γενικά ότι χρειαζόταν αλλά τίποτα! Το σύστημα μου έχει MSI M/B 790 FX-CPU PHENOM 765 BE-ATI 6950 2GB RAM αλλά δεν νομίζω να τίθεται θέμα συνεργασίας έτσι? Δοκίμασα και με την παλιά μου κάρτα γραφικών πάλι ΑΤΙ αλλά τίποτα πάλι τα ίδια. Το έχετε ξανά δει? Να την πάω και αυτήν πίσω? Τι διάολο 2 διαφορετικές μάρκες το ίδιο πρόβλημα? Το Pc Μου δε νομίζω να φταίει γιατί με την ASUS την οθόνη γιατί όλα παίζουν μια χαρά? Εν το μεταξή δεν θέλω να την έχω με Hdmi γιατί μου την έχει καρφώσει να δω τι φταίει! Αν είναι πρόβλημα της οθόνης γιατί να το αφήσω έτσι? Την πλήρωσα δεν την έκλεψα!

Εκτος απο το δικο της εβαλα και ενα δικο μου, μεχρι και σε αλλη μπριζα την εβαλα! Τι να πω αυτο δεν το εχω ξαναδει! Η ειμαι πολυ καντεμης η κατι αλλο φταιει....

Λοιπόν για να ξέρετε και εσείς το μονιτορ αυτό της Lg δεν παίζει με ΑΤΙ!!!! Και δεν το γράφει πουθενά!!!!! Επειδή είναι 3D παίζει μόνο με Nvidia. To πρόβλημα μου λύθηκε αλλάζοντας την ΑΤΙ με Nvidia.

Η samsung παίζει στην ΑΤΙ αλλά και στην Nvidia, ο λόγος που άλλαξα την πρώτη Samsung ήταν λόγο προβλήματος στο dvi το οποίο ήταν μόνιμα stand by. Είπα να πάρω την Lg 3D επ ευκαιρίας αλλά δυστυχώς την πάτησα! Οπότε ξανά πείρα την Samsung PX 2370 (Δεν είναι 3D βέβαια αλλά παίζει μια χαρά) και είμαι οκ τώρα! Αλλά η Lg η 3D ΔΕΝ παίζει με ΑΤΙ...... Βλέπετε οι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι αυτά κάνουν.....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.