serpico75 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά!! Ψάχνω για 2-3 μοντέλα wi-fi routers που να έχουν εξωτερικό κουμπί που να απενεργοποιούν (disable) τη wireless λειτουργία σε όλο το δίκτυο και να δουλεύει από κει και πέρα μόνο το ethernet. Να διευκρινίσω (και για να σιγουρευτώ, γιατί δεν το ξέρω και γω καλά ) ότι δεν αναφέρομαι στο κουμπί WPS, το οποίο, απ' ό,τι εχω καταλάβει είναι για το wireless security. Δηλαδή, όχι για τη δουλειά που το θέλω εγώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dbasilis Ιανουάριος 5, 2011 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 modem access point το κουμπάκι στις φωτο είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 5, 2011 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Καλησπέρα και καλή χρονιά!!Ψάχνω για 2-3 μοντέλα wi-fi routers που να έχουν εξωτερικό κουμπί που να απενεργοποιούν (disable) τη wireless λειτουργία σε όλο το δίκτυο και να δουλεύει από κει και πέρα μόνο το ethernet. Να διευκρινίσω (και για να σιγουρευτώ, γιατί δεν το ξέρω και γω καλά ) ότι δεν αναφέρομαι στο κουμπί WPS, το οποίο, απ' ό,τι εχω καταλάβει είναι για το wireless security. Δηλαδή, όχι για τη δουλειά που το θέλω εγώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστώ!! στα πόσα ευρώ κυμαίνεσαι? έτσι είναι το thomson που έχω βέβαια άθλιο interface και για να κάνεις mac adderess πχ όπως ήθελα έπρεπε να μπεις telnet γιατί αλλιώς έπρεπε να βάζεις να ψάχνει ποιος πάει να συνδεθεί εκείνη τη στιγμή και κολοκύθια με τη ρίγανη Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 5, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 στα πόσα ευρώ κυμαίνεσαι?Θα ήθελα ένα στα 40-60 ευρώ. Άντε, το πολύ 70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 5, 2011 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 θες κάτι σε access point ή κάτι σε adsl wifi router (4 ethernet πχ και τηλεφωνική είσοδο)? κοίτα γενικά από μάρκες dlink καλή είναι linksys καλή και αυτή αλλά τα τελευταία μοντέλα δεν ακούω πολύ καλά λόγια κάποια προβληματάκια έχουνε thomson προσωπικά δεν θα έβαζα 3com είναι καλά ε και μετά έχουμε και κάποια κατώτερης διαλογής κάτι tp link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Ιανουάριος 5, 2011 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 Η tellas έδινε το Gennet Oxygen με κουμπί on/off για το wireless.Το έχω δουλέψει πριν 10 μήνες, τώρα είναι παροπλισμένο.αναλυτικό Review απο άλλο site.Gennet OxyGEN Wireless - ADSLgr.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zervas Ιανουάριος 5, 2011 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2011 για μενα κοιτα περισσοτερο linksys εχω και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος.ΜΑλιστα εχω ενα απο το κορυφαια τους μοντελα το wag320n αλλα πιστεψε με μπορει να ειναι λιγο πιο ακριβα αλλα ειναι cisco.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 6, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 με ενδιαφέρει κάτι σε adsl wifi router (4 ethernet). τηλεφωνική πόρτα δεν χρειάζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 6, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Όταν ένα wi-fi router υποστηρίζει το πρότυπο 802.11n, δεν πρέπει η max ταχύτητα ασύρματης μετάδοσης να φτάνει τα 300Mb/s;Αν ναι, τότε το παραπάνω modem που δίνει ο dbasilis γιατί αναφέρει max τα 150Mb/s;Αν, βέβαια, η απάντηση είναι αρνητική, sorry guys!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ιανουάριος 6, 2011 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2011 Όταν ένα wi-fi router υποστηρίζει το πρότυπο 802.11n, δεν πρέπει η max ταχύτητα ασύρματης μετάδοσης να φτάνει τα 300Mb/s;Αν ναι, τότε το παραπάνω modem που δίνει ο dbasilis γιατί αναφέρει max τα 150Mb/s; Αν, βέβαια, η απάντηση είναι αρνητική, sorry guys!!! Ε όχι νταξ θεωρητικά είναι πρακτικά από 100 και πάνω ότι πιάνει άλλα 130 άλλα 150 άλλα 160 όπως το φτιάξουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Ιανουάριος 10, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 10, 2011 Ποιά η γνώμη σας για αυτό εδώ?Προσωπικά μου αρέσει.Κατέβασα και το manual αλλά δεν είδα πουθενά αν πρόκειται για PSTN ή ISDN.Και δεν είδα και ρυθμίσεις περί VPI/VCI.Μήπως δεν κάνει για Ελλάδα ή απλά πρέπει να το έχω μπροστά μου και θα φανούν όλα σιγά-σιγά;Τουλάχιστον εάν είναι PSTN/ISDN, μπορεί κάποιος να βοηθήσει;Απ' ό,τι είδα ούτε στο site γράφει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.